Söndagskväll..

Nu var det söndagskväll igen och dagen har flytit på bra. Jag har jobbat i fyra timmar vilket gick väldigt fort som det alltid gör i frukten. Sen kom jag hem och sov en stund för när jag satt mig i soffan så blev jag så väldigt trött och det är nog för att vi kom hem ganska sent igår. Johan skulle hämta Martin och jag skulle egentligen bara ha en glass men jag fick åka med. Senare idag så tog jag, Johan och Siri och åkte en sväng med bilen runt vidöstern.

Vi stannade till i Sundet och sedan i en liten by som heter Vidöstern som ligger precis vid vattnet, min mormor växte upp där. Det är så mysigt där nere och jag skulle verkligen kunna tänka mig ett hus där någon gång i framtiden, fast kanske inte ändå för det är en ganska bra bit ut i buchen men det ligger riktigt fint (skulle tagit kort om jag inte glömt mobilen hemma). När vi kom hem så orkade vi inte laga någon mat så det fick bli pizza så nu är vi mätta och goa. Jag har plockat lite här hemma ikväll och Johan har fixat lite med bilen och lagat styret på min cykel, eller det var inte sönder utan styret satt lite löst bara.

Ikväll blir det enbart mys framför tv:n, veckan som kommer blir utan jobb i veckan men det blir mycket plugg istället för vi ska lämna in ett arbete på fredag och sen har vi tenta nästa vecka. Ja ja så är det men nu är det bara två och en halv vecka kvar tills vi slutar skolan.

Nu blir det soffan och en bit vattenmelon!


Kommentarer
Postat av: Anonym

komentera gärna min blogg :)
ha en härlig dag! :)

2008-05-18 @ 20:15:00
URL: http://miillaahistheshit.blogg.se
Postat av: Klara

åh, vattenmelon. gottgott!

2008-05-18 @ 20:16:31
URL: http://morklila.blogg.se
Postat av: klara

hoppas din helg varit super :) gå gärna in på min blogg och svara på vem bär upp den bäst :)

2008-05-18 @ 20:18:04
URL: http://lifeofklara.blogg.se
Postat av: josefine

Det ska vara kall vattenmelon, mums :D

2008-05-18 @ 20:18:12
URL: http://queenofdiamond.se
Postat av: Anonym

svar: tacktack hehe :) låter bra det :)

2008-05-18 @ 22:06:37
URL: http://miillaahistheshit.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0