Äntligen fredag och helg!

Idag har jag hunnit med allt som jag skulle trotts att jag inte trodde det. Jag har julstädat och plockat upp alla julsakerna eller jag har inte plockat upp tomtar och sånt ännu men det kommer runt lucia sen. Jag var en sväng och hälsade på mormor på sjukhuset innan idag med och stackarn var så pigg och hin får ligga kvar där hela helgen fast det är lika bra så att de får ta alla prover och så. Jag sa det till henne att hon får se det som en semester.

Idag hade vi piratfest i F-klassen och jag tror att barnen uppskattade det ganska mycket eller det verkade så i alla fall.

Nu är det dags att ta helg och imorgon blir det barndop och sen blir det Gisleparken.


Öppet hus!

Nu så är det nedförsbacka mot helgen och det känns skönt tycker jag. Imorgon slutar jag ett och då ska jag först åka till apoteket och sen blir det hem för att städa av lite, storstädningen tog jag förre veckan så imorgon blir det bara lite dammsugning, dammtorkning och städning av toalett. Jag ska försöka att hinna med att slingra håret med och hälsa på mormor på sjukhuset men det ska jag se till att hinna med. Jag ska få upp julsakerna imorgon och sen blir det framför datorn resten av helgen och plugga för nu börjar jag känna mig en aning stressad på den fronten.

Idag hade vi öppet hus på skolan och vi i F-klassen visade upp allt vi gjort nu undertiden som jag har varit där och det var roligt.

Ont i knät.

Idag när jag vaknade så hade jag en fruktansvärd värk i knät så jag fick ta smärtstillande som läkaren skrev ut till mig. Har haft väldigt ont i knät hela dagen men nu har det släppt lite. Det är fyllt med vätska så nu ska det tömmas bara jag får en tid när det är dags.

Annars är det mitt i veckan och jag har inte gjort mycket vettigt idag vilket jag egentligen borde gjort, men jag får det desto stressigare imorgon så jag får skylla mig lite själv helt enkelt. Jag skulle bakat idag men det blev inte av, jag skulle pluggat idag men det blev inte av och jag skulle handla lite och det gjorde jag iaf. Jag har också varit på premiären av öppningen av Ö&B, de kommer köra bort våra bilar från parkeringen nu så då blev vi bjudna på en förhandsvisning och det var ganska trevligt. En lite butik men med tanke på att den ligger så nära så blir det nog att jag kommer springa in där en hel del när kundvågen har minskat då vill säga. Fast jag har bara två och en halv månad på mig sen ligger det inte så nära längre, ännu har inte hyresvärden velat visa vår lägenhet fast det kommer nog.

Nu ska jag gå och göra en skattkarta tills på fredag då vi ska ha en piratfest i F-klassen.

Lärare på besök.

Idag var min lärare från högskolan nere i Värnamo och hälsade på mig på min vfu-plats och hon var nöjd med mig och mitt arbete. Hon var inte orolig att det skulle gå snett för mig men hon tyckte också att jag hade lyckats fånga barnen intresse jättebra, det känns skönt. Nu är det bara tre dagar kvar på praktiken, eller egentligen så är det faktiskt fyra för jag ska ta igen en utav dagarna då jag var sjuk också på måndag men sen är det dags att ge sig iväg till skolan igen. När vi kommer tillbaka så är det bara två veckor kvar till jul och det känns också jätteroligt speciellt nu när det är lite snö ute och då kommer jag stämning.

Nu idag så har jag varit ledig i eftermiddag och jag har inte gjort något vettigt tycker jag eller jag gjorde lite våfflor och gick en sväng med Siri men sen har jag bara tagit det lugnt fram till nu. Jag tänkte ta tag i mitt arbete lite idag med öppet hus som vi ska ha på skolan, hinner jag så ska jag även plugga lite på min vfu-rapport och på B-uppsatsen men jag får helt enkelt se vad som händer. Nu ska jag ringa Matilda som jag skriver B-uppsatsen ihop med sen ska jag göra lite nytta.

(Siri är fortfarande okej i magen men vi kämpar på med dieter och mediciner)

Tisdagstema.

Denna veckans tema är Guld och jag äger inte mycket av guld och med tanke på att jag inte är förlovad igen så har jag inga guldringar heller. Jag äger ett guldkors som jag har fått av min mamma men det är ute i Hånger så det kunde jag inte ta kort på så det fick bli något som är värt mer än guld. Som ni vet så skaffade jag mig en liten hund i våras. Det kan inte finnas någon som undgått det och här på kortet är hon bara 7 veckor gammal min lilla guldklimp. Här busar hon med ett buntband och mamma ligger tryggt jämte.


Ny vecka.

Jag vet inte hur ofta man säger det men nu är det en ny vecka igen och denna dagen känns faktiskt helt okej. Jag har hunnit med att göra klart barnens bok som de har gjort, eller jag har satt ihop den bara för resten har de gjort själva. Den blev riktigt mysig faktiskt, jag har hunnit med att skriva ihop ett dokument tills att Lena kommer imorgon och skrivit informationen om vad vi gör i F-klassen till öppet hus som är på torsdag. Så jag tycker faktiskt att jag har varit riktigt effektiv idag och det är så mysigt nu när det har kommit snö, synd bara att det är så kallt men tänkte ge mig ut en med Siri sen bara jag får tag på Sofie.

Åter till vardagen!

Helgen.

Har väl varit helt okej, fredagen var hur bra som helst med fint väder, trevligt sällskap och sen fick Siri komma hem. Lördagen tillbringade jag hemma med vinterstädning och matlagning, på kvällen låg jag och Siri hemma och tog det lugnt och Johan var med några kompisar på Harrys. Idag har det varit allmänt segt tycker jag, tog bilen ut till Hånger och drömde mig ut och nu närmar det sig tills vi flyttar. TJOHO!

Idag har Johan bjudit på maten och det blev tacos och diskat har han gjort med så min kväll blev lugn, eller jag har suttit och pluggat sedan klockan fyra idag så nu känner jag att jag är ifatt mig vilket är skönt. Siri mår för övrigt bra fortfarande!

Ullared och hem igen.

Igår var jag och mamma i Ullared och handlade, pengarna rullade som vanligt men jag köpte inte en enda julklapp och det känns inte alls bra. Får ta och ge mig ut och fixa det efter löning nu kanske fast gärna så tidigt som möjligt för jag gillar inte att stressa in i det sista.

När vi var färdiga så åkte vi upp till Jönköping direkt efter för att hämta hem lilla Siri och nu får vi återigen hoppas att det blir bra. Hennes diet är jättestrikt och hon får två mediciner så jag hoppas att det går bra. Två provsvar får vi om två veckor och vi får hoppas att de visar något fast inget allvarligt då, men är lite frustrerande att ha en sjuk hund och inte veta vad som är felet. Hon är i vilket fall hemma igen och pigg, glad och gosig.

Jag har fortfarande lite magknip till och från men för övrigt mår jag ganska bra faktiskt efter min magsjuka.


 Husse och Siri gosar och är glada åt att allt är som vanligt igen!

Inget nytt.

De hittade nog ingenting allvarligt på röntgen för då skulle de hört av sig ikväll men jag har inte hört något så jag får leva i ovisshet tills imorgon, jag hoppas iaf att de hittar någonting denna gången för nu är det faktiskt tredje gången gillt. Det är så tyst här hemma nu.



 Bli frisk nu min lill pärla!

Djursjukhuset igen..

Då har vi åkt till djursjukhuset i Jönköping idag igen för att lämna in en liten hund. Nu ska hon röntgas idag för att se om hon har någonting i magen sen får vi se vad de gör, det beror nog helt på vad provresultaten visar.

Envist..

Jag mår fortfarande inte bra och idag mår jag inte bra överhuvudtaget. Måndag och tisdag var jag ändå pigg på dagarna men idag är jag helt utslagen. Siri är också utslagen och blir jag bara bättre så ska jag följa med till djursjukhuset sen men vi får se, inatt har hon kräkts ca åtta gånger och tre nu på morgonen. Hon vill inte äta eller dricka så det blir djursjukhuset idag igen. Vi får hoppas att de hittar något nu för hennes skull för nu mår hon verkligen inte bra hon bara sover hela tiden men vi får se vad de säger där uppe.

Tillbaka till min frukost!

Pigg och energisk.

Idag när jag har varit hemma så har jag varit oförskämt pigg, jag anser att detta måste vara den konstigaste magsjukan någonsin, jag får bara hoppas att jag inte får tillbaka skiten inatt. Idag har jag till och med varit lite duktig och pluggat i tre timmat snart nu. Veterinären sa för övrigt att Siri kanske helt enkelt inte tål ben, hundgodis eller något annat än det fodret hon äter. Fast hon vill inte säga säkert ännu därför ska hon kunna bekräfta det så behöver hon ta prover och det gör hon först när vi börjar ge henne det igen om några månader. Reagerar hon med diarre då så gör de dem testerna. Med andra ord så får vi varken ge henne ben, hundgodis eller någonting annat på ett tag för det kan vara så att hennes tarmar fortfarande är känsliga sen hon var sjuk och det är därför som hon inte kan ta emot det. Vi får helt enkelt avvakta och se, idag så var hon normal när hon bajsade och vi får hoppas att det fortsätter så. Jag får helt enkelt berömma henne med hundmat istället när hon är duktig.

Tack för att du delade med dig av dina erfarenheter till mig om er hund Matilda!

Tisdagstema.

Denna veckan var temat mörker och det jag tänker på när jag tänker höst och vintermörker är tända ljus och en bra film.


Tänt ljus i hallen!
     


 

Tänt ljus i ett mörkt fönster!

Fortfarande sjuk..

Det vill tydligen inte ge sig min magsjuka, jag som var så pigg igår men nej då det var upp och tillägna natten på toaletten igen. Usch och fy nu får det vara bra för nu får jag inte vara borta fler dagar ifrån vfu:n. Idag är jag lika pigg som igår igen, handledaren sa att den magsjuka som går hos dem fungerar så att man kan vara pigg ett dygn för att sedan bli dålig igen. Siri var inte heller pigg inatt men veterinären ska ringa i eftermiddag så får vi se hur vi går vidare. Hon fick bita lite på ett ben och hon fick lite hundgodis igår och det kan vara så att hennes tarmar helt enkelt är lite för känsliga för sånt ännu. Vi får se vad veterinären säger.

I helgen så lagade jag en jättegod middag och jag tog faktiskt en jättegod middag och jag lyckades komma ihåg att ta ett kort på maten. Receptet hittade jag i icas mattidning buffe, det tar lite tid att laga till men när man äter det så har man inte väntat i onödan.


Där rök jag dit..

Idag har jag varit hemma från rörstorpskolan för jag mår inte riktigt bra eller har fått en liten släng av kräksjukan tror jag. Var uppe inatt två gånger men nu verkar det ha gett med sig så det var nog bara en släng av det, fast det är verkligen inte alls kul. Jag har bara lite magknip och jag får behålla maten så om jag inte blir sämre så kan jag nog pallra mig iväg imorgon.

Jag mest legat framför tv:n och kurerat min mage med avslagen cola och fil men nu i eftermiddag så kände jag att krafterna kom tillbaka till mig så jag har faktiskt diskat. Det dock känns att jag fortfarande är ur gängorna för jag är helt slut nu efteråt.

Helgen det..

Nu är det klart att vi får flytta till Hånger redan första mars och det tycker jag och Johan är jätteroligt. Helgen tillbringade jag ute i Hånger och på jobbet, i fredags så lagade jag jättegod middag och sen så åkte vi och lämnade Siri hos mamma och pappa.

Igår så jobbade jag mellan tolv och kvart över nio och idag jobbade jag en liten stund. När jag hade slutat igår så åkte jag ut till Hånger för att hämta hunden men det blev att jag stannade där en liten stund till och det var trevligt. Nu ska jag snart hänga upp den sista maskinen tvätt innan det är dags för sängen.

 

Sjukligt..

Läste i expressen idag på jobbet och nu tittar jag på trean och det handlar om fall där djur har blivit utsatta för sexuella övergrepp och hur sjukt är inte det. Det som gör mig väldigt arg det är att det inte olagligt, politiker stödjer sig på att det är all sort att djurplågeri som är olagligt. Fast det går att vrida och vända på allting och i expressen stod det att någon politiker sagt om man ändrar på lagen så kan folk istället döda djuret och sen ha sex med det och då blir det inte olagligt i alla fall för det är inte olagligt att avliva djur. Jag anser dock att lagen bör ändras för är man så sjuk så att man får för sig att ha sex med ett djur så kan man inte vara frisk i huvudet. Vad tycker ni?

Lugn tisdag..

Det var den tisdagen det också och nu har jag bara två tisdagar kvar tills det är dags att gå tillbaka till skolan, jag kan med andra ord konstatera att tiden går fort. Idag satte jag igång med en min uppgift och det var att läsa en bok för barnen och se vad som fångar deras intresse och sedan ska jag bygga vidare på det. Dagens bok hann jag inte läsa färdigt och det känns väl lite sådär men jag ska läsa den imorgon så vi får hoppas att barnen kommer ihåg vad jag läst.

Nu hoppas jag att vi får tillbaka vår bil snart för det är lite körigt att få ihop det, Rörstorpskolan ligger på andra sidan stan och visst jag är nog lite lat fast det är inte kul att cykla i spöregn och blåst genom hela stan. Hade det varit vår och lite fint väder och inte riktgit så långt så hade det inte varit några problem. Förra hösten cyklade jag hela min vfu. Nu ska jag ockupera sängen och idag blev det inget tisdagstema för jag har helt glömt bort det och det var ett ganska krångligt tema denna veckan. Får se om det kommer in något i slutet på veckan.

Regn och rusk..

Idag går det verkligen fram och tillbaka när det gäller vädret och i eftermiddag så har jag stängt in mig framför datorn och tv:n men snart måste jag nog gå ut med Siri igen. Jag har organiserat lite ibland mina bilder på datorn och kollat igenom mina mailadresser efter mail men nu får jag nog ta tag i lite skolarbete skulle jag tro. Annars har dagen varit helt okej, jag har påbörjat min andra vecka på min vfu och det är jättekul och det känns verkligen lärorikt att få komma ut.

Lite bilder på Siri som jag laddat över till datorn från mobilen (bara att klicka på bilden för att få dem större)´

   

                         Mys på "sin" filt    

 
         Mys med matte och morgonmys i sängen!

Gosiga vänner..



 Jag och min än sålänge friska hund gosar i höstmörkret!

Fars dag..

Idag är det fars dag och jag har bara varit ute hos mamma och pappa och umgåtts med dem och ätit gott. Idag bjöd de på sik, potatis och romsås och det var riktigt gott faktiskt. Imorgon är det vfu som gäller igen och när denna vackan är slut så har jag haft vfu halva tiden. Nu har Siri fått sin sista medicinkur och jag hoppas att det håller i sig, idag så pratade jag och Johan lite allmänt om att skaffa en till liten vovve men vi får se hur det blir med det vi får ta en sak i taget. Först ska vi veta att Siri är frisk.

Städat och ätit gott

Nu är det tredje gången som jag skriver detta inlägg för varje gång som jag har tryckt på publicera så har inlägget försvunnit så fungerar det inte nu så ger jag upp. Idag har jag och Johan lyckats städa ur vårt väggförråd så nu kommer man där igen ch det känns bra så nu är det bara att fylla på där igen. Haha. När vi hade slängt allt skräp och handlat så var det dags att laga middag och idag blev det bakad potatis med kycklingröra och det var jättegott och det är något som jag verkligen kan tänka mig att göra igen.

Nu sitter jag nedkurrad i soffan och är mätt och belåten så det är bara vila och slappa som gäller för resten av kvällen. Siri mår också bra och hon får sin sista kur medicin så vi får hoppas att det fortsätter vara bra nu.

Recept på kycklingröra till bakad potatis, 4 personer:
2 dl majonäs
2 msk gräddfil
1/2 röd paprika
1/4 purjolök
100 g grillad kyckling (ca en kycklingfile)
1 tsk curry
Salt och peppar

Skiva purjolöken och tärna paprikan och kycklingen, blanda sedan ihop alla ingredienser. Receptet är hittat på recept.nu som för övrigt har väldigt bra och spännande recept.

En vecka och jobb

Nu har jag haft en vecka praktik på Rörstorpskolan och det känns riktigt kul faktiskt. Idag har jag haft lite värk i huvudet. Nu har jag jobbat också från klockan halv tre till halv tio, dags för soffan och ta helg för nu är jag ledig resten av helgen.

Fyra..

Jag hittade en lista hos Ida igen, alltid lika kul..

Fyra jobb som jag har haft:
1. Hemköp
2. Willys
3. Solstrålens förskola
4. Vikarierat en del på fritids i Hånger.

Fyra filmer jag kan titta på om & om igen:
1. Pirates of the Caribien
2. Titanic
3. Se upp för dårarna
4. Förra bondfilmen

Fyra platser där jag har bott:
1. Stockholm
2. Hånger
3. Värnamo
4. Fortfarande i Värnamo men snart tillbaka i Hånger

Fyra tv-serier jag gillar:
1. Vänner
2. Scrubs
3. That´s sevety show
4. Grey´s anatomy

Fyra platser där jag varit på semester:
1. Västkusten
2. Frankrike
3. Spanien
4. Grekland

Fyra sajter jag besöker dagligen:
1. http://www.hotmail.com/
2. http://www.publishme.se/
3. http://www.hlk.hj.se/
4. http://www.vovve.net/

Favoritmat:

1. Kyckling med parmaskinka
2. köttfärsås med poatismos
3. Potatis och tonfiskröra
4. Djungelgryta

Fyra ställen där jag skulle vilja vara just nu:
1. Hemma, vilket jag dock är
2. Flyttad till Hånger
3. Någon varm plats
4. På semester med Johan

Pigg och glá

Nu är jag äntligen pigg igårkväll blev jag illamående och var det hela natten och hela dagen tills runt halv tre och det var skönt när det gick över. Jag kände mig aldrig spyfärdig mer än igår när jag kom hem från Hånger så det var nog bara något konstigt kör. Imorgon så har jag praktik till ett och sen ska jag jobba kvällen.

Siri är fortfarande pigg och glad hon också, nu blir det en clementin och vänner.


Tisdagstema.

Tisdagtemat ska jag vara med på och temat denna veckan är Halloween. De frågade om man var anti eller om man firade och jag kan helt klart säga att jag inte är ett Halloweenfan. Jag firade inte på något speciellt sätt utan på lördagen var jag på kyrkogården och satte ett ljus på Morfars grav vilket jag gör varje år vid alla helgona och i år satte jag även ett ljus på Lillemors grav för. Sen går jag och njuter lite för mig själv bland alla ljus som lyser så fint och minns de personer som lämnat.

Detta kortet tog jag förra året på min Morfars grav.


Frågor.

Hittade en lista hos Ida och med den lilla utmaningen antar jag!

1. När gick du upp idag?
6.35

2. Diamanter eller pärlor?
Både och, har mina perioder då jag gillar diamanter jättemycket (har dock inte råd med äkta). Sen har jag peroder då jag gillar pärlor mycket men är nog lite mer förälskad i pärlor ändå.

3. Senaste filmen du såg på bio
Rally brudar.

4. Favorit-TV- program?
Vi har precis fått Animal Planet till oss och den går på många timmar varje dag, men annars som ni säkert vet så är det Vänner som gäller.

5. Vad åt du till frukost?
Min vanliga standardfrukost, en smörgås med en kopp kaffe. Idag blev det dock prickikorv på mackan och inte ost.

6. Vad är ditt andranamn?
Jag heter Linnea i andranamn.

7. Din favoritmat?
Det var svårt, är allätare men kyckling på olika sätt är alltid gott. Gillar också köttfärssås och potatismos jättemycket.

8. Vilken mat gillar du inte?
Panerad fisk, jag gillar fisk men klarar bara inte av panerad fick eller i alla fall inte den man fick i skolan. Har ganska svårt för bruna bönor med.

9. Favoritchips?
Svenska lantchips.

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
Amy Macdonalds nya album.

11. Vilken bil kör du?
Peogeut 307

12. Favoritmacka?
Baguette med brieost, soltorkade tomater och salami

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med?
När folk lägger sig i utan att man bett om det.

14. Vilka är dina favoritkläder?
Mjukkläder och morgonrocken.

15. Om du fick åka vart du ville på semester?
USA

16. Favoritklädmärke?
Det är inte viktigt bara kläderna sitter skönt och är fina, är ingen märkesnörd.

17. Var vill du dra dig tillbaka?
Det har inte tänkt på ännu, jag skulle vilja ha en liten stuga vid en sjö kanske. Vilket ekonomin nog aldrig tillåter tyvärr.

18. Favorittid på dagen?
När man känner att nu är jag ledig för dagen och jag har ingenting som jag måste fixa med. Frukoststunden med morgonrock och en kopp kaffe är också en sund som jag stortrivs i.

19. Var är du född?
Stockholm, eller på Danderys BB som ligger tio minuter utanför staden.

20. Vilken är din favoritsport att se på?
Friidrott fast jag följer det inte maniskt.

21. Coca Cola eller Pepsi?
Coca Cola.

22. Fotboll eller ishockey?t
Fotboll om jag överhuvudtaget tittar.

23. Är du en morronmänniska eller nattuggla?
Har i hela mitt liv varit en nattuggla men sedan jag flyttade in till stan och skaffade hund så har jag mer och mer övergått till att bli en morgonmänniska.

24. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr.

25. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Nej, jag har praktik nu och jag trivs jättebra, bättre än vad jag trodde från början.

26. Vad ville du bli när du var liten?
Prinsessa, fast varje vinter från att jag började skolan så ville jag bli fröken för då får man vara inne på rasten. Jag hade inte helt fel för jag utbildar mig trotts allt till förskollärare vilket innebär att jag blir lärare. Fast jag har ändrat syn på att vara ute.

27. Bästa barndomsminnet?
Det är många men våra semestrar med familjen Alvarsson har alltid varit något utöver det vanliga.

28. Varit i Afrika?
Nej det har jag inte.

29. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Nej det har jag inte.

30. Varit med om en bilolycka?
Ja, jag körde själv av vägen för tre års sedan och då totalkvaddade jag mamma och pappas nya bil fast de var så klart överlyckliga över att vi klarat oss med tanke på hur bilen såg ut. Jag och Johan som åkte i bilen klarade oss med ett varsitt litet blåmärke.

31. Favoritdag i veckan?
Fredagen då man är klar för veckan och har en hel helg framför sig.

32. Favoritrestaurant?
Lilla krogen i stan.

33. Favoritblommor?
Rosor.

34. Favorit-snabbmatsrestaurant
Mcdonalds

35. Äger du en cykel?
Ja.

36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Har inget kreditkort och vill inget ha så ingen affär antar jag.

37. Läggdags?
Efter tio men innan elva på kvällen om jag ska upp tidigt dagen efter annars blir det oftast inte förens runt tolv halv ett.

38. Senaste personen du delade en middag med?
Johan

39. Vad lyssnar du till just nu?
Reklam från sexan.

40. Favorit färg
ROSA, Jag gillar oktober för det är mycket rosa då med rosabandet fast det bästa är att det går till något bra. Annars är oktober ingen kul månad då allting är grått.

41. Hur många tatueringar har du?
Inga.

Utmaningen går vidare till den som vill så klart!

Pigg hund och telefonsamtal

Idag ringde veterinären till mig och meddelade att dem hade fått svar på proven som de tagit på Siri och det visade sig att hon hade en bakterier i magen som har förstört hennes tarmflora. Hon har fått antibiotika och antiflamatoriska mediciner nu så vi hoppas att detta ska hjälpa och om det inte blir bra nu så ska de göra en odling på hennes avföring, ta till ett starkare antibiotika och det ville de helst slippa och jag är glad om det kan bli bra nu. Än så länge är hon pigg så vi får hoppas att det blir bra.

Annars har jag varit första dagen på min vfu nu och det känns faktiskt riktigt bra nu tycker jag och jag får hoppas att det fortsätter så.

Födelsedag och tårta.

Idag fyller Johan år och vi har firat det med lite tårta, först var vi till Johans farmor och farfar och fikade. Johan fick sin present och en tårta. Sen åkte vi hem och Ann, Adam, Birgitta och Hasse kom förbi och då åt vi tårta igen, när alla hade gått så softade jag framför tv:n en stund innan jag började med maten. Sen kom en kompis till Johan som vi också bjöd på tårta. Nu är jag mätt och jag känner att jag faktiskt har hunnit med en hel del idag, jag har varit på apoteket, tvättat, haft fika gäster två omgångar, tvättat och lagat mat. Nu ska jag ta det lugnt en timme till sen ska jag nog göra iordning inför min praktik imorgon innan filmen vid nio. Vet inte vad det går för film idag, får kolla upp det sen.

Siri är för övrigt än sålänge pigg och det är skönt!

Hånger och kyrkogården.

Idag började dagen med en lugn och skän frukost framför vänner, vid klockan tio var det dags att gå till jobbet och jobba av fyra timmar av den här dagen. När jag hade slutat vid två så åkte jag hem och tog tag i städningen, jag blev inte helt färdig men tar tag i det sista imorgon tänkte jag. Vid klockan sex så åkte vi ut till Hånger för att äa middag hos mamma och pappa, vi åt god mat och hade det jättetrevlig. Innan vi åkte till mamma så var vi förbi kyrkogården och satte ett ljus på Morfars grav och ett på lillemors och det är verkligen så fint på alla kyrkogårdar nu denna helgen.

För övrigt är det lugnt, Siri är pigg och glad hon har dock inte bajsat sedan hon kom hem ifrån sjukhuset fast det kan vara ett friskhetstäcken, så länge hon inte är lös i magen så är jag glad. Men hon äter det hon ska och är jättepigg så vi får hålla tummarna.

Imorgon blir det lugnt, Johan fyller år så vi ska fira honom bara med lite tårta men sen blir det lugnt hela dagen och det blir skönt. Blir nog lite städning med men det är bara lite dammsugning kvar, hoppas att er helg varit bra.


RSS 2.0