Ny veckan, nya möjligheter.

Återigen så är det måndag och ny vecka, imorgon går vi in i den mysiga julmånaden. Men efter den månaden så kan det lika gärna bli vår igen tycker jag. Nu är jag trött på det här gråa vädret. det hade väl vari helt okej om vi hade haft lite snö men vi har bara regn på denna sidan av Sverige. Skönt att jag kommer iväg på en skidresa.

Idag har HLK grupparbete och kursstart att bjuda på, grupparbetet har vi klarat av nu och jag är så irriterad på mig själva tt jag har lämnat instuderingsfrågorna hemma annars hade jag gott och väl hunnit skriva färdigt dem nu. Jag får ta det ikväll eller imorgon, det beror på vilken tid jag kommer hem idag. Det är kursstart idag på den sista delkursen i kursen och det känns faktiskt lite tragiskt, visst jag har bara ett år kvar nu men denna kursen har varit så rolig. Nu till våren ska man gå in i lärande 3 och bli anonym igen och skriva examensarbete. Jag kommer helt klart att sakna sammanhållningen som vi har i klassen.

Summerar jag kursen så kan jag väl erkänna att allt som vi har läst in inte kommer vara till nytta för mig i min yrkesroll. Jag har dock fått många ideér på lekar och jag har vuxit i min ledarroll betydligt mycket mer sen jag började kursen. Denna terminen behövde jag verkligen för att orka med att skriva examensarbetet till våren, kursen har varit lite som ett break ifrån studierna med eftersom att vi har haft så mycket praktiskt.

Denna veckan blir annars väldigt lugn, jag går i skolan måndag, tisdag och onsdag och sen är jag ledig torsdag, fredag och som det ser ut nu lördag och Söndag. Vi går in i december månad imorgon och det betyder att jag får börja jobba imorgon och rycktet säger att en på jobbet har brytit sin arm vilket innebär att dem troligtvis snart kommer ringa och fråga om jag kan jobba i helgen. Jag kan bara jobba söndag för jag var inne i veckan och kollade så att de säkert inte satt upp mig i helgen bara för att jag skulle kunna anmäla mig till glögghoppet på lördag. Eftersom att jag var ledig så anmälde jag mig. Annars kan jag jobba hela december, det behövs nu när jag varit ledig hela november. 

Flyttat

Nu har även julen flyttat in i min blogg. =)
Kommentera mera allihopa!


Julen är här...

Nu har vi avverkat tomtetåget idag och det var jättetrevligt. Nu är julen här, tomtetåg idag och första ljuset tänt och nu kan det ju knappt bli mer julstämning eftersom julgröten står på spisen och börjar dofta ner vårt hem. Lutfisken ifrån mammas middag ligger i magen med så nu är JULEN HÄR! Mysigt.


Min nya fina ljusstake brinner!


 
 Jag och mina tomtehundar.


Fullspeckad helg..

Nu har jag snart varit ledig alla mina fem helger och snart är det dags att återgå till arbetet igen.=( Bra med pengar men tråkigt att jobba när det finns så mycket annat kul att göra. I helgen har jag och Tekla varit i Norge på utsällning. Jag och Katarina plockade med oss fyra hundar och åkte mot Oslo klockan 02.00 på lördagsnatten. Däruppe var det mycket roligt men vad jag saknar utomhusutställningarna, längtar verkligen tills det är dags att ge sig ut i våvärmen igen. Det gick inte så bra för mig och Tekla, hon tramsade lite och är fortfarande lite för Valpig. Hon behöver växa till sig lite och träna mera. För mer specifik uppdatering kolla hemsidan.

När vi kom hem igår på kvällen så var jag genomtrött, Tekla med skulle jag tro. Jag la mig framför tv:n i två timmar max sen var jag i säng vid halv nio och jag sov fram till nio idag. Det var riktigt längesedan jag sov så pass länge men behövde väl ta igen sömnförlusten från igår.

Idag är det Tomtetåg men Värnamo BHK som står på schemat, ska se om jag kan fixa in lite kort ikväll ifrån det. Innan vi åker in till stan så ska jag, Johan och hundarna gå bort till mamma och pappa för att äta lite adventsmat.
Med andra ord så har denna helgen varit en rolig med fullspeckad helg, nu sitter jag med ångesten i magen över hur jag ska göra nästa lördag. Ta det lugnt och klättra på väggarna här hemma eller åka på tävling i Forserum, igår lutade det mot hemma men idag lutar det åt tävling och jag måste bestämma mig idag. Vi får se hur det blir.

Sista dagen...

Då var det åter torsdag igen och jag sitter här vis frukostbordet och nästan somnar idag igen, imorgon måste ag sova ut ordentligt innan det är dags för storstädning i lyan. När jag slutat i eftermiddag börjar min helg och det ska bli skönt!

Jag började med städningen lite redan igårkväll och idag blir det nog fortsättning på det hela skulle jag tro, fast nu är det mest rensning och uppstädning av alla utrymmen där vi förvarar grejer som behövs. Ikväll blir det nog lite plantering av mina första jularrangemang med skulle jag tro, måste in till blomsterlandet och köpa till någon Hyasint, sen blir det två stycken amaryllis med men jag tror att jag planterar dem när vi börjar närma oss jul lite mer. Kanske bara planterar två växter idag när det väl kommer till kritan.

Idag är det turnering 3 som står på schemat och idag skulle det visst vara cowboytema, jag gillar inte när de ska hålla på med en massa utklädningsteman för jag har inga kläder och jag går inte heller och köper bara för några timmar i skolan, så kul är det inte. Hittade tillslut något pannband och en scarf, det får räcka, jag äger ingen hatt eller pistol tyvärr. Jag somnade inte på bussen sen igår i alla fall, träffade Ann-helene på bussen och vi satt och pratade lite och då somnar jag inte. Är det ingen med idag så somnar jag garanterat, det återstår att se.

Dags att ta hand lite om mina tänder innan det är dags att åka.

Inte bra...

Det var inte bra att skriva det jag skrev igår, var JÄTTEJOBBIGT att komma upp ur sängen idag. Har piggnat till nu men ändå. Hade gärna legat och sovit i minst en timme till, gissa vem som kommer somna på bussen upp till Jönköping idag? JAG!

Redovisningar som gäller idag fram till klockan halv ett sen blir det hem och baka lussekatter inför första advent.


Morgonpigg, Ja!

Jag fattar inte vad som har hänt med mig, för bara några få futtiga år sedan så kunde jag ligga och sova i evigheters evighet på morgonen. Ni som vet tycker nog att det är ett uner att jag vaknat. Nu bara tre år senare kan jag inte sova mycket längre än till åtta på mina lediga dagar och att gå upp klockan kvart i sex på morgonen eller fem är inte alls lika jobbigt. Det är inte lätt men det är heller inte lika jobbigt. Förr kunde jag sitta och vingla på sängkanten i nästan tio minuter innan jag ens orkade resa mig ifrån sängkanten. Nu bara flyger jag upp eller klockan har ju givetvis snoozat en eller tre gånger först.

Ganska skönt ändå faktiskt, iaf nu när det är höst och vinter för när blir mörkt så tidigt så är det inte kul att sova bort halva dagen först. Skönt att få lite ljus på sig om man nu kan kalla dagarna ljusa för tillfället för just nu tycker jag enbart att de är gråa och trista om vi bortser från fredag som ändå var helt okej.

Idag är det redovisning av hälsotemat som står på schemat, imorgon är det tre redovisingar på schemat och på fredag har vi turnering 3. På fredag så har vi självstudiedag och det betyder adventstädning här hemma och äntligen ska jag få sätta upp mina nya fina gardiner och lite annat roligt som jag köpt. Fick ju inte plats med så mycket i stan. I köket har jag faktiskt redan tjuvbörjat lite förra veckan. ; )

På måndag är det kursstart för sista delkursen i denna kurs och det är nästan så att jag får lite ångest, jag har ingen disiplin på mig själv nu och hur ska det då gå att skriva examensarbete nästa termin? Kommer sakna alla goa människor som man har lärt känna under denna kurs också. : (

Dags att borsta gaddarna innan det är dags att åka till bussen.

Plugg och käkvärk..

Gillar inte tandläkaren längre, idag har hon slitit i min mun så mycket att jag inte längre kan öppna munnen, får inte in någon mat knappt. =( Gillar min tandläkare men gillar inte det hon gör, nu är iaf besöken avklarade för i år och det är ju alltid skönt när det är avklarat. Annars har dagen bestått av en förmiddag i stan eftersom att det först var tandläkaren vid nio och sjukhuset igen vid ett, slängde lite skräp och hälsade på Johans farmor och farfar mellan tandläkaren och sjukhusbesöket.

Därefter så var det hem för att plugga lite på träningsdagboken och litteraturseminariet bägge uppgifterna är nu färdiga och det känns bra. Imorgon är det redovisning av hälsotemat som gäller och vi har inte fått några grejer så vi får se hur det blir, hoppas att vi reder ut det ändå.

Nu stressar Johan efter att han vill ha datorn så är väl lika bra att ge han den då, jag ska ändå hoppa i säng nu.


Händelserik hundhelg...

Då sitter man här en vanlig söndag igen och helgen kan jag i princip bara döpa till hundhelg om vi bortser ifrån middagen hos Matilda och Oskar igårkväll som för övrigt var jättetrevlig. Det tackar vi för! =) och jag hoppas att vi gör om det. 

Åter till hundhelgen som har bestått av spårning och agility. Igår var det först spår ute i skogen i fyra timmar med Tekla som gällde och sen var det hem och byta hund för att sadla om till agility i någon timme. Spårningen med Tekla gick jättebra och det är ju helt underbart att vara ute i naturen en hel förmiddag och inte fundera över någonting annat än det man håller på med. Det är bara här och nu som gäller, framtidstänkandet kopplar man inte på förens man hoppar in i bilen efter träningen.

Agilityn med Siri går inte riktigt som jag vill, hon är för ivrig, stressar sig igenom banan genom slarv och stänger allmänt av sina öron. Det är väl som sagt många gånger tidigare bara att träna vidare, idag på tävlingen räckte i alla fall resultatet till en tredjeplats och det är inte fy skam. För med utförlig information om både tävlingen idag och träningarna igår så gå in på hemsidan 

Många tycker nog att jag har förvandlats till ett hundnörd som inte har ett annat liv och JA för tillfället håller jag nog med för just nu är det nog faktiskt bara hundarna som gäller. Men jag gör något som jag trivs med och jag får passa på nu för det blir svårt sen när det blir dags för familj och dölikt om så blir fallet det vet man aldrig! Jag tar ofta tillvara på kvällarna men på mina lediga dagar är det oftast hundarna som nu för tiden tar upp min tid. Jag trivs väldigt bra med det faktiskt. När jag är med hundarna så är jag bara här och nu och inget annat finns i huvudet och jag tror att sådana stunder behövs för att man ska orka med allt annat och i mitt fall handlar det om mina studier och jobb.

Nu ikväll blir det någon timmes plugg som gäller och sen är det nog dags för att ta kvällen och fortsätta helgen för jag är faktiskt ledig imorgon! =) Det blir tandläkaren och ett sjukhusbesök som står på schemat sen blir det väl lite plugg också med tanke på att vi har fyra redovisningar på två dagar nu. Hinner jag ska jag försöka lägga ett spår med hundarna imorgon.

Nu har jag varit ledig i tre helger av mina fem innan det är dags att börja jobba igen, alla tre helger har besått av aktivering tillsammans med mina hundar. Nästa helg är det samma som står på schemat, på lördagen står det utställning med Tekla och på söndagen är det tomtetåget i stan med sbk i Värnamo. Sista lediga helgen ser just nu ut som om den blir lugn, jag och Siri har nu tagit jullov ifrån agilityn och utställningarna med Tekla blir det också jullov på efter nästa helg. Nu verkar det som om att jag förlorar mina lördagar på willys men eftersom jag tjänar för mycket så erbjöd jag mig faktiskt att plockas bort.

Dags att plugga!
Ps. beundrar dig som orkat läsa, blev en riktig avskrivning idag. Ds.


Vissmålen.

Idag är det fredag och som jag skrev i början på veckan så skulle det bara säga "vips" tills att jag skulle sitta och skriva nu är det fredag, vilket det också har gjort. Veckan har varit ganska så innehållsrik med både plugg, vaccination av både husfolk och hundfolk på värnamovägen 7c. Dock inte grisasjukan på hundarna men rabies. =) När det gäller mig så är jag lite öm i armen idag och hundarna de är som vanligt, bland är livet orättvist, tyvärr så kostar deras spruta lite men men. Nu ska vi bara vänta i 120 dagar och sen ska vi ta ett prov för att se att prutorna har tagit.

Idag är det för övrigt vissmålen som gäller och sista ridgruppen med klassen, det är tur att jag valde att rida förra gången då jag nog inte klarat av det med min arm idag. Fast jag insåg förra gången hur mycket jag saknade hästarna och tur som jag hade fick jag faktiskt rida på en hafflinger. Samma ras som Hamilton, Araber har de väl inte så mycket på ridskolor antar jag. Fast i veckan när det har varit kasst väder så har jag också insett hur skönt det är att slippa ge sig ut! =)

Dags att åka!

  

Hamilton, Lilla Minna som liten och Flemca!


Sprutan fixad.

human pig



Då var sprutan mot svinisen. Hoppas att jag klarar mig ifrån feber och liknanade. Många klasskompisar idag var sjuka på grund av sprutan. Jag har det i alla fall fixat och det kändes inte så värst mycket. fick t.om med mig Johan också.


För jag har bara, regn hos mig..

Oj oj oj, vad det har regnat idag. Det är till och med så att jag har fått dra hundarna ut ur huset för de har inte velat gå ut. Inte jag heller för den delen men de har i princip legat och sovit hela dag, allt för att slippa gå ut. Tekla som har sitt försa löp nu är allmänt trött och hängig och inte riktigt sig själv, i vanliga fall så blir hon väldigt rastlös om hon inte kommer ut en liten stund varje dag men i en och en halv vecka nu har hon inte brytt sig så mycket. Det har räckt för henne om hon har fått leka av sig lite med Siri. Siri är som vanligt, inga återfall än sålänge men hon är tyvärr lite rastlös idag när hon inte fått komma ut fast samtidigt så har hon alltid ångrat sig idag när vi öppnat dörren ut. För henne räcker det dock jämt med att få leka lite med Tekla sen är hon nöjd.

Det stod plugg, matlagning och städning på schemat idag. Det blev bara plugg och matlagning sen blev det en liten biltur i eftermiddag istället i regnvädret och ikväll har jag varit hemma hos mamma och pappa och fikat lite. 

Idag har jag haft möjligheten att vaccinera mig men jag tror att det får bli imorgon kväll istället, det är inte hela världen om jag är lite halvdålig på fredag då vi inte har något direkt ansträngande i skolan. Var hos tandläkaren innan idag och det var inte alls skoj, skulle laga ett hål och när hon skullle spruta bedövning tror jag att hon stack mig minst tio gånger. Det gör fortfarande ont i munnen och tanden ilar lite, har det inte gått över imorgon så får jag nog ringa.

Årets julvärd är utsedd och jag har faktiskt ingen aning om vem Lisbeth Åberg är men det får jag väl se på julafton. I år ska vi i vår familj enbart köpa en paket per person, det ska bli skönt att slippa jaga tio paket. Det fungerar som så att jag köper till exempel en paket till mamma som är ifrån oss alla.

Hur gör ni i era familjer?

Ikväll hade jag mer att skriva, men nu blir det sova som gäller. Godnatt!

Mitt i veckan dagen.

Idag är det onsdag och jag sitter och tycker synd om mig själv för halva truten är bedövad, jag har lagat en tand idag. Jag provade först att borra utan bedövning men det fungerade inte alls så det var bara att bedöva.

Idag står det mat, plugg och eventuellt lite städning på schemat. Annars får jag städa av här hemma imorgon. livet flyter på och idag har jag inte så mycket at rapportera om. Tråkigt att det är så dåligt väder idag bara, känner inte alls för att ge mig ut med hundarna idag. Men det är sånt man får ta när man har skaffat hund.

Grattis Emma och Vivi!

Emma och Vivi tog sin första Pinne i Agility i helgen!
GRATTIS!




En händelserik helg!

Då var det åter måndag och idag är jag ledig ifrån Jönköping och HLK. Dagen kommer till stor del handla om skolarbete och julgardiner. Jag har precis druckit mitt morgonkaffe och ska snart åka för att hämta mormor och mamma som ska komma hit och hjälpa mig med mina gardiner. Jag kanske kommer vara till lite hjälp men den största delen idag kommer nog att tillbringas i skolböckerna. Jag har två uppgifter som jag hade tänkt mig att jag skulle beta av idag sen har jag dem ur världen och det blir skönt.

Annars har helgen varit mycket händeserik, den började i lördags klockan kvart i fem på morgonen då det bara var att pallra sig upp ur sängen för att klockan halv sex åka till varberg och agilitytävlingen. Det gick inte så bra tyvärr då vi diskade oss i bägge loppen. Siri var för taggad och lyssnade inte riktigt på vad matte ville, det går ju inte för fort för oss men siri är för ivrig. Film finns på hemsidan att titta på.

När jag kom hem klockan halv sex på kvällen så var det bara att hoppa in i duschen innan det var dags för lite kalas med några av Johans kompisar, vi hade det riktigt trevligt och det sista sällskapet gick inte hem förens sex på morgonen. Då sov jag för övrigt, gick faktiskt och la mig klockan fem med motiveringen att jag faktiskt hade varit uppe i mer än 24 timmar. Men en lyckad fest var det iaf, ser fram emot glöggträffen som vi planerade in nu det är ju faktiskt snart dags för det med. Köpte ju mig en fin glöggservis i veckan för ett presentkort som jag fick av Ida och Lillemor när jag fyllde år skulle jag tro, det tackar jag JÄTTEMYCKET för. Det blev en glöggservis och en eva solo karaff.





På söndagen vaknade jag klockan åtta och tyvärr inte så utvilad men kunde inte sova mer, varför vet jag inte men rastlös som jag var gick jag upp då och åt lite frukost, hade förberett mig på att få städa lite här hemma efter nattens bravader men det hade Johan gjort innan han hoppat i säng och det blev jag glad för. Så jag slappade mig framför tv:n en stund innan det var dags att ge sig in till värnamo zoo för att hjälpa Petra en stund. När vi åkte hem därifrån var jag riktigt sömnig och jag velade en liten stund på om jag verkligen skulle bege mig till Gnosjö för att träna hundarna, till slut insåg jag att jag faktiskt borde göra det annars skulle jag bara somnat i soffan och inte kunnat sova på natten.

Ifrån Gnosjö var jag hemma vid halv åtta, då åt jag lite, redigerade en film ifrån tävlingen och sen deckade jag redan klockan halv tio och sov enda till nio idag på morgonen och det är inte likt mig nu för tiden. Är inte så morgontrött längre men efter helgen så behövde jag nog vila ut lite. För att sammanfatta så har helgen varit mycket händelserik och VÄLDIGT rolig.

 


Imorgon gäller det!

Imorgon är det min och Siris första officiella agilitytävling, vi får se hur det går men jag hoppas att det går bra. Det är inte annat än att man har lite tävlingsnerver ikväll. Gå in på hemsidan under helgen för att få en uppdatering på hur det gick. Upp klockan senast klockan fem imorgon, det blir tufft!

Tekla får inte följa med, det brukar hon få göra får att socialtränas lite men för det första så löper hon och för det andra så är det lite jobbigt att hålla reda på två hundar i ett ridhus.

Önska oss lycka till och släng en tanke till oss om ni har tid och kommer ihåg!

Plugg,slapp och städdag.

Nu var det torsdag och jag tar nog denna dagen liten som den kommer. Hade tänkt att hinna med lite agilityträning men vi får se hur det går med det. Mamma och jag pratade om att åka in till stan och fixa lite jultyger till jul nu. Jag väljer- mamma syr, det tycker jag är en väldigt bra kombination.

Jag får se om det blir av lite plugg under dagen med det beror på om min bok kommer eller inte. Johan ska köra upp sin bror till Jönköping idag under dagen annars skulle han varit hemma och städa så när han kommer hem så blir det städning och lite rensning av hans kläder.

Imorgon är ledigheten slut och det blir bowling och racket i skolan men den är det ju lördag igen och helg. Eftersom att jag inte får jobba så betyder det att jag är ledig och i helgen står det agilitytävling på schemat.

Inte riktigt så effektiv..

Igår var den stora effektiva dagen. Först var jag i skolan och hade ett pass med linedance och ett pass med innebandy. Jag gick några minuter tidigare för att hinna till skolan och gå på en information om examensarbetet. Jag kom till stan igen vid tre och då var det träning med hundarna som gällde i ridhuset inför tävlingen på lördag och det gick jättebra, vi får hoppas att det går bra på lördag med, jag hoppas inte på för mycket för den envisa slalomen tjurar ju fortfarande.

När vi kom hem ifrån träningen så åkte jag bort till mamma och pappa och drack en kopp kaffe innan det var dags att dra till Kärda för ett boxingpass med Tina, DET ÄR SÅ KUL ATT VARA IGÅNG IGEN! När jag gick och la mig igår så kände jag mig jättenöjd med dagen.

Idag har jag varit ledig och jag har inte riktigt fått lika mycket gjort som jag fick igår. Jag har fått lagom mycket gjort och det är inte illa det, dagen började med en ansiktsbehandling nere i Värnamo och sen bar det hem för en liten rastrunda med hundarna. Väl hemma igen så drog jag med mig Johan ut i trädgården för att greja lite och sen gick vi in för att laga lite mat. Nu ikväll har jag varit på bio. Trotts att jag inte gjort riktigt lika mycket som igår så känner jag mig helt slut nu och det ska bli riktigt skönt att sova.

This is it!

Idag har jag varit och sett Mikael Jacksons This is it.
Det var inte som en vanlig film mer som en dokumentär men det hade jag väntat mig.
Den var riktigt bra iaf och en mer musikalisk människa får man leta efter.

Vila i frid!





Halvmysiga mornar.

Jaha så var det redan tisdag och snart skriver jag väl att det redan är fredag. USCH vad tiden går fort. Den enda stunden på dagen när jag känner att jag kan pusta ut en liten stund är på morgonen. Jag har lixom inte ork att ens börja stressa då. Idag var det inte heller så svårt att gå upp men varför jag vaknade halv sex idag det vet jag inte för det var inte ett knyst ifrån hundarna idag och de sov så gott fram tills att jag gick upp. Men det måste ju varit något som gjorde att jag vaknade till liv, vad spelar ju faktiskt inte så stor roll. Jag hoppas bara att jag får sova ut imorgon när jag är ledig.

Annars trivs jag väldigt bra med mina tidiga mornar, jag är helt själv för hundarna är för trötta för att vara uppe och Johan är näst intill "stendöd" vid den här tiden. Hundarna vill ut och kissa och de vill ha frukost men sen ställer sig de bäggetvå (eller mest Siri) vid sovrumsdörren och vill helst gå och lägga sig igen.

Idag står det innebandy, linedance och information inför examensarbetet på schemat. Det känns väl helt okej och inte alls så jobbigt när jag vet att jag är ledig imorgon. Jag och Erika måste bara komma på vad vi vill skriva om, antingen lek eller vänskap. Sen måste vi komma på en frågeställning med och det ska vara gjort tills nästa fredag. Fattar inte varför det ska vara inne så tidigt, ska ju inte börja skriva förens vecka 12 tidigast.

Ikväll har jag och Tina bokat in oss på ett boxingpass och jag längtar jättemycket, det ska bli så kul. Sen hoppas jag att det finns en tid till oss ledigt i ridhuset så att vi kan träna där innan tävlingen på lördag. Dags att klä på sig för att ge sig ut i höstrusket! =(

Morgontrött? Nej!

Idag var det inte så jobbigt att gå upp ur sängen eftersom jag vaknade klockan halv sex av att Siri kräktes en gång. Hon hade matlust så vi får hoppas på att det bara var en engångsföreteelse. När jag rastat hundarna och gett dem mat så ställde de sig vid dörren till sovrummet och var nöjda och ville väldigt gärna hoppa i säng igen. Det hade jag gärna med gjort, även om jag kanske inte somnat mer så hade det iaf varit mysigt att ligga och läsa några timmar nu på morgonen.

Idag är det HLK som gäller och idag på förmiddagen är det gruppstudier som gäller och i eftermiddag står det återigen dans på schemat. Imorgon tror jag att det stod innebandy och sedan lite info om examensarbetet som jag ska skriva till våren. Därefter är jag LEDIG i två dagar innan och sen är det redan fredag igen och om bara Siri får hålla sig frisk så blir det agilitytävlingar på lördagen med henne och lydnad med Tekla på söndag. Dock bara träning med Tekla och inte tävling!

Förövrigt så har jag haft det jättetrevligt i helgen uppe i Göteborg och till helgen lär det bli trevligt här hemma med för då blir det lite kompiskalas för Johan. Han fyller inte jämt men våra kompisar önskade sig en liten sammankomst så vi får ju helt enkelt fixa det då! =)

Kaffet i magen och allt nerpackat för en tripp till skolan. Återkommer kanske senare ikväll med en uppdatering om Siris tillstånd!

Helgen över..

Idag är det söndag och nu var en av mina fem lediga helger avklarad, jag kommer bli helt förslöad nu tills nästa gång som jag ska börja jobba och det gillar jag inte. Det går nog rätt så bra att komma igång nu ändå skulle jag tro.

Helgen började med att vi lagade oss en god middag på fredagen och sen gick vi bort till Ulrika och Martin och tittade på deras ombyggnation och umgås lite. På lördagen så packade vi ihop oss på morgonen och åkte till Göteborg och Johans pappa. Igår hade vi det riktigt trevligt, först åt vi lite och fikade när vi kom upp hit, sedan tog jag, Johan, Peter och Nettan en promenad med hundarna och sen var det hem och bara umgås hela kvällen och det är alltid lika trevligt. 
 
Johan är ute och hjälper Peter med att täcka över båten och jag sitter här och hade hoppats på att få lite skolarbete gjort innan det är dags att äta och sätta sig i bilen hemåt igen. Så nu är då en av fem lediga helger avklarade. Nästa helg så står det agility på schemat i varberg och imorgon är det Jönköping och HLK som gäller.

Helgen kommer...

Idag är det torsdag och nu är det bara fredag kvar och nu ska jag få vara lite ledig i helgen. Vi åker dock upp till Göteborg på lördag förmiddag för att umgås lite med Johans pappa och hans familj och det är alltid trevligt. Det ska bli skönt med en liten minisemester. Imorgon är det ridning på schemat som gäller och jag ska hålla i det, har suttit nu i en timme och gjort rid och ryktgrupper. Det blir nog roligt skulle jag tro och jag ser faktiskt fram emot det.

Som många av er vet så får jag inte arbeta nu på hela november nu när jag väl har tagit det till mig så ska det faktiskt bli lite men bara lite skönt att vara ledig nu i fyra eller fem veckor. Jag är inte på det klara med hur många veckor i rad det är men tror att första helgen i december är en ojämn helg så då jobbar jag inte.

I eftermiddag så plockade jag och donade lite här hemma och sedan begav jag mig bort till mamma och hälsade på lite. Sen var det hem och hänga upp lite tvätt innan det var dags för lite plugg. Dags att slappa lite framför tv:n.

Siri mår trotts sin korvätning igår efter omständigheterna bra!

Trött och träningsverken kryper på..

Boxning och dans stod på schemat idag, det var jätteroligt med båda grejerna. Fick en JÄTTE kick av boxningen och kom på hur mycket jag saknar det så funderar starkt på att dra igång igen. Någon som känner sig manad att hänga på?

Jag känner att träningsvärken redan nu kommer krypande sedan dagens boxingpass. När jag kom hem ifrån Jönköping så var det bara att åka hem och vända för att hämta hundarna och vara i stan igen till kvart i fyra. Jag blev väldigt sen för Siri åt upp korvarna som jag hade tinat upp, sen blev jag ståendes och pratade med både grannen och Ulrika och Martin i några minuter. När vi väl kom till klubben så började det bli riktigt mörkt men vi fick igång lamporna så att vi kunde träna i en timme iaf. Det gick jättebra och jag fick tillbaka mitt träningsug och tävlingssug. Nu är det bara en tävling kvar för säsongen sen blir det ett litet uppehåll på iaf en månad har vi sagt.

dags att göra sig iordning inför morgondagen.


Segt att åka tåg..

Idag är verkligen så segt att åka tåg, speciellt nu när man måste byta till buss i vaggeryd. Det tar tjugo minuter längre. Just nu sitter två tjejer och pratar om alla sina relationsproblem, skulle aldrig lägga ut min problem på en allmän plats. Alla hör ju, får väl försöka sova istället. I eftermiddag blir det äntligen lite agility träning på gång. Körde boxning idag i skolan, blev grymt sugen på att börja igen. Får se om jag kan få till någon dag. Dags att vila lite.

Nu så...

Nu har jag suttit några kvällar och knepat och knopat lite med Siri och Teklas hemsida och nu är den så gott som klar så nu är den publicerad. Nu när man kan lite om design och dylikt så är det JÄTTEKUL att sitta och pilla. Jag märker knappt att tiden går.

Gå gärna in och titta och skriv en rad i Gästboken!

www.siriochtekla.zoomin.se

Ikväll har jag för övrigt jobbat lite och suttit med skolarbete ikväll, nu ska jag gå och lägga mig. Ni som läst innan idag vet att jag sov mycket dåligt igår så nu blir det sängen!


Sömnig..

Idag är det tisdag och det var RIKTIGT jobbigt att gå upp på morgonen, det märks när man har haft sovmorgon i några dagar i rad. Har inte varit ledig men har haft fyra dagar med sovmorgon iaf. Åkte upp till Jönköping idag och pluggade lite inför ett hälsotema som vi ska ha jag och två klasskompisar. Sen var det hem redan vid elva och var hemma i Hånger runt ett. Tåget tar så lång tid nu när de bygger om rälsen och sen var jag tvungen att handla lite till middagen idag. Väl hemma så åt jag lite och sen blev det lite vila på ca en halvtimme, vilket jag behövde för jag sov alldeles för lite inatt vilket gjorde att jag är VÄLDIGT sömig idag.

Nu har jag precis kommit hem efter en timmes lång promenad med hundarna och nu är de ganska sega bägge två, Siri ligger och sover och Tekla ligger och tittar ut genom altandörren. Klockan sex ikväll är det jobb på willys som gäller för min del fram till klockan nio tror jag att det var. Det är mindre roligt men tre timmar går fort, sen blir det väl hem och säga hej till Johan innan det är dags att sova. Johan är inne i stan och hjälper sin Farmor och Farfar att renovera en lägenhet, skönt att han har något att göra.

Jag för min del tänkte sätta  mig och plugga nu i någon timme innan det är dags att göra sig redo för att åka och jobba, blir nog en liten rundtur på internet till innan jag börjar men sen är det nog dags skulle jag tro.

Grattis!

IDAG FYLLER JOHAN 22 ÅR! GRATTIS!


Idag blir det tårta! (inte just denna tårtan)


RSS 2.0