Siri..

Idag har jag varit ledig och förmiddagen tillbringade jag ihop med Siri och vänner, det blev en städning av lägenheten med. Sen vid två så kom Johan hem och han behövde lite nya kläder så vi åkte ner till stan för att köpa kläder till honom. Han hittade ett par byxor och jag blev glad för jag hittade en klänning som jag kan ha på bröllopet och det gjorde mig glad.

När vi kom hem så tog jag Siri och åkte till skogen för att hon skulle få träna lite och hon var så duktig. Nu har jag äntligen hittat en skog som ligger nära där jag bor och där det inte går för många bilar. Idag när jag stod ute i köket så hade siri fått tag på en tom påse med ostbågar och krypit halvvägs in i den jag stod dubbelvikt och skrattade, skickar med en bild på det hela. Nu har hon fått ett springryck trotts att vi varit ute i skogen, ibland är hon bra konstig min lilla vovsing.

 Lite suddig men ändå ganska rolig!

Torsdag..

Nämen se man på, nu sitter jag här igen och suckar över att jag ska jobba klockan fyra och att sirijust kissade på golvet trotts att vi var ute för tio minuter sedan. Ja ja jag får trösta mig med att hon i alla fall går till dörren, då har hon fattat vinkeln. Kissar bara vid dörren nu för tiden så jag får säga att det till stor del är mitt eget fel att hon kissar inne.

Tack Sofia för inlägget, då vet jag att ni inte gett upp hoppet på att läsa i alla fall. haha. Eller inte du i alla fall. Nu blir det jobb hela helgen och sen är det bara en vecka kvar tills jag ska ha min efterlängtade semester och det ska bli så skönt. Nu ska jag återgå till tvätten som är i källaren. Kram

Oj oj oj..

Nu var det verkligen länge sedan jag skrev någonting här. Det är snart två veckor. Det har inte hänt så mycket, jag har jobbat och firat lite midsommar.

Det är nog emst därför som jag inta har skrivit så mycket. Bloggen ligger helt nere för tillfället men titta in då och då så kanske det har kommit in något nytt och roligt inlägg.

Fast ska har vara helt ärlig så är det första gången som jag sitter vid datorn sen sist jag uppdaterade.

Kram och hej, hoppas allt är bra med er.

Studenten.

Grattis till alla som tog studenten idag, är verkligen avundsjuk på er. Kram

Cykeltur..

Idag så köpte Johan sig en cykel och han ville provcykla så vi cyklade en bra runda. Först runt Hornaryd och sen runt citronen och sedan hem för att hämta Siri som fick sitta i cykelkorgen ner till osudden. När vi väl kom dit så fick hon springa löst vilket hon tyckte var så underbart, hon tyckte att vattnet verkade väldigt spännande för hon hoppade i och badade den lilla skrutten. Jag trodde inte att hon skulle göra det så jag blev riktigt chockad.

Ann fick komma och hämta henne i bil för vi tyckte att hon var kall så vi ville inte att hon skulle behöva åka i cykelkorgen hem för det blåste ganska kallt. Nu ska jag ta och duscha och sedan blir det bädda nya lakan i sängen och efter det så¨blir det sängdax, jag ska jobba i kärda imorgon igen så får bli tidigt ikväll skulle jag tro fast jag måste vänta tills tvätten är färdigtorkad innan jag går och lägger mig.


 Blöt vovve i mattes famn nere vid sjön..

Ledig dag idag..

Idag är jag ledig och jag kunde inte sova längre än till halv åtta sen var jag jättepigg och var tvungen att gå upp. Jag förstår inte varför, jag jag gick upp och kollade på nyhetsmorgon men Siri hon låg och sov till halv tio den lilla sjusovaren.

Jag ska snart gå och handla lite tvättmedel och andra behövliga saker och sen blir det tvättstugan för hela slanten. Jag ska först träna lite med Siri så att hon lugnar ner sig lite för hon är energi till hundra. Hon behöver lite stimulans skulle jag tro och hon blir bara bättre och bättre för varje dag, det är juh ett bra tecken än att det går åt andra hållet i alla fall. Jag pratade med dem som bor under oss igår med och kollade om dem hörde något från Siri nu dessa dagarna när hon har varit själv. Hon blir så ledsen när man går och hon bara skäller och skäller men hon lugnar sig tydligen ganska fort och det känns juh skönt, för huset är inte välisolerat så hon sa att dem borde hört henne för dem hör när vi går men sen lugnar hon nog ner sig eftersom det blir tyst. Hon är juh tyst när jag kommer hem med så jag hoppades på att hon skulle vara tyst resten av dagen med och det är juh skönt att hon är det då.

Nähä om man ska ta och sätta på sig lite kläder och fixa med tvätten lite så det är klart när jag väl ska gå ner i tvättstugan vid ett.

kram kram.


Tidig dag..

Idag så har jag varit på Solstrålens förskola igen och det har varit ganska lugnt idag. Jag började redan vid sex och det hade bara trillat in tre barn till klockan åtta så det var riktigt lugnt idag faktiskt och det kan vara lite skönt ibland med. Man känner att man hinner med barnen lite mer för vi lekte och grejade en hel faktiskt.

Sen var det hem till mitt lilla vilddjur som stod och väntade i dörren, hon var inte lika hysterisk idag när jag kom hem som hon har varit de andra dagarna. När jag hade varit ute med Siri så blev det lite städning av lägenheten eller i alla fall damsugning och torkning av golvet. Jag plockade även med kläderna som jag haft med mig till husvagnen i helgen. Så nu är det ordning här hemma i alla fall och det är inte ofta som det är det. Hehe.. När jag hade städat så la jag mig i soffan och kollade på tv, eller jag somnade efter fem minuter och sov i en timme typ och sen blev det lite matlagning. Nu är det alltså städat och jag är mätt i magen nu är det bara disken kvar men den ska Johan ta sa han så det blir nog bra.

Imorgon är jag ledig och då blir det tvätt för hela slanten och sen blir det nog ganska lugnt med skulle jag tro. Jag och Siri får mysa lite för oss själva här hemma sen tittar väl Johan hem runt halv fem fem och det är alltid trevligt när sambon kommer hem och man har någon att prata med.

Nej nu blir det nog tv:n, dem säger att det är fullt med skogsbränder nu när det har blåst så mycket, jag får nog kolla upp detta.

kram kram

Tisdagstema..

Idag var veckans Tisdagstema RETRO och jag har ingen aning om vad det betyder så jag frågade min kära kompis Ida som förklarade det för mig och har jag fattat det rätt så är det när man gillar någon trend som varit från förr eller något annat som man har intresse för som har funnits för länge sen. Jag tror att det menas att man tar en tillbaka blick i tiden och kolla om det var någonting som man gillar, kan ha fattat helt fel men har gjort mitt bästa.

Denna bilen åkte min faster på sitt bröllop och jag tycker att gamla bilar är väldigt fina om dem är i ett fint skick. Vad det är för bil har jag ingen aning om.

Denna bilen åkte min faster på sitt bröllop och jag tycker att gamla bilar är väldigt fina om dem är i ett fint skick. Vad det är för bil har jag ingen aning om. Det fick bli mitt tisdagstema.

Trött vovve i husvagn!



 Det är jobbigt att vara ledig! Somnar till och med i mattes knä.

Helgen som varit.

Har varit väldigt skön, vi hade en långhelg nere i husvagnen jag, Johan och Siri. Vi åkte ner när jag hade slutat jobba vid halv fem. Vi orkade inte laga någon mat när vi kom ner så det blev en pizza från lanternan. På fredagen kom Kalle ner och Tobbe var redan nere i en annan husvagn och på kvällen så grillade vi och spelade lite minigolf.

Det har blivit en och annat dopp varje dag och det har varit så underbart och vattnet var jätteskönt. Nu blir det inte att vi åker ner i helgen för mamma fyller år och jag ska jobba så vi får bli hemma men vi får göra det bästa av det och ha det mys-pys här hemma.

Nu till veckan blir det jobb för fulla muggar, jag ska jobba på Solstrålen i fyra dagar vilket är jättekul och sen blir det willys två dagar innan jag blir ledig på söndag. Så blir nog bara en massa veckopyssel denna veckan, jag har inget plugg längre och det känns väldigt skönt att slippa det på tio veckor. Semestern närmar sig också med stormsteg och det känns skönt men tyvärr så går den väl över för fort.

Kommer lite bilder från helgen snart, eller iaf bilder på Siri ifrån i helgen.

Uppdaterad och överflyttad..

Nu kan jag använda blogg igen för nu har jag flyttats över till den nya servern eller vad man nu ska säga. Sitter nere i husvagnen och har det skönt. Ska snart äta jordgubbar och glass och det ska blir gott det, nu denna helgen har man kunnat köpa svenska jordgubbar också och dem är extra goda. Annars blir det lugnt idag för Johan har åkt hem och jag ville inte följa med för hemma får jag bara sitta själv hemma och glo och det är inte kul.

Nu funderar jag på om jag ska gå ner och bada eller hur jag ska göra, måste få med mig någon ner för det är inte kul att bada själv tycker inte jag. Imorgon är det näst sista gången på valpkursen och då ska vi träna lite agility eller bara de enkla sakerna för man får egentligen inte träna förens hunden är ett år för hunden kan skada lederna, jag hoppas att agility är något som Siri kan tänka sig för jag skulle nog tycka att det vore kul.

Kram och hej leverpastej..


Sommarlov..

Jag kanske inte kommer kunna skriva på ett tag för min blogg ska flyttas över och jag vet inte när det blir av för man måste tydligen stå i kö för att det ska göras nu. Dem ska stänga ner den gamla servern inatt men jag hoppas att jag återkommer inom kort..

Jag har föresten fått sommarlov nu och det är härligt att starta det med en helg i varberg..'

Kram och på återseende.

Måndag och varmt..

Jaha det var den måndagen det och nu är det riktigt varmt och det är härligt om man kan ligga vid vattnet. Jag älskar värmen men den kan väl vänta med att komma tills vi har semester, fast vi bor i landet Sverige och där kan inte vädret anpassa sig för fem öre utan är aldrig som det ska vid rätt tidpunkt. Men jag tycker i alla fall att vädret är skönt om man hinner ligga vid vattnet.

Idag har jag annars jobbat en liten stund, sen var det hem och släppa ut Siri och umgås med henne en stund och efter det så fick jag åka och handla. Jag glömde min handväska på Willys men en snäll dam hade lämnat tillbaka den till kassan. Berit bara skrattade åt mig när jag kom och frågade efter den. Jag förstår inte detta, jag är väl inte så tankspridd? Eller jo är nog det en hel del av min tid.

Sitter och förbereder redovisningen till onsdag nu och sen blir det nog lite matlagning innan det blir dags för lite sömn. Imorgon bär det av till Forsheda igen och det känns roligt för idag var det riktigt kul. Vi var på kvarnagården på besök så jag blir nog inne ikväll för ute har jag varit hela dagen så det är knappt så man orkar att ge sig ut nu mer. Ja ja, nog om det nu ska jag gå och göra lite nytta. Kram och hej..

Roadtripp!

Idag blev det en liten roadtripp med några kompisar i alla fall, fast idag blev det till Halmstad där vi körde go-kart och åt lite mat. Sen hade vi tänkt att bada men det blev inte det för när vi hade ätit så började det att bli ganska svalt så vi hoppade över det.



 Bild 1: Johan och Pg i bilen oj vad dem fulade sig.
Bild 2: Siri sitter bra i Fiddes knä och håller koll på föraren så att vi kör rätt.
Bild 3: Min lilla rävunge! hehe Nej då min lilla vovving!

Helgen, Sommar och sol

Tyvärr så har jag inte kunnat utnyttja det fina vädret sådär jättemycket, igår jobbade jag hela dagen och sen drog vi till gislaved och var inte hemma förens halv fyra. idag var jag uppe vid åtta för jag skulle rida en liten sväng. Jag var hemma igen vid elva och då var jag så trött så jag somnade innan jag hade lagt huvudet på kudden. Sen sov jag till ett och det var riktigt länge sedan jag sov så länge, fast jag var uppe tidigt på morgonen så det räknas inte tycker inte jag.

När jag väl hade kommit upp ur sängen igen så tränade jag och Siri lite allmänlydnad så som förbud, sitt, stå och ligg. Vi har också börjat träna in dansa för vi ska visa upp en liten konst när det är sista tillfället på valpkursen och det går riktigt bra faktiskt. En dag som denna saknar jag Hångerbyvägen då man kan sola och hoppa i plurret när man blir för varm, fast det vore inte fel att ligga vid havet heller men det ligger lite för långt för bara en dag tycker jag. Nästa helg blir det Varberg från torsdag till söndag och det ska bli så skönt äta gott och må gott i allmänhet.

Nähä om man ska ta tag i sitt liv och ge sig utanför dörren och passa på när det väl är fint, man vet aldrig hur länge detta håller i sig. Börjar säkert regna perfekt till midsommar och då bara klagar vi men hoppas på fint går juh i alla fall. Nu är det bara onsdag kvar i skolan med sen så är det slut för denna terminen och tio härliga veckor med sommarlov väntar. Jag ska faktiskt inte jobba särskilt mycket heller och det kan iof både vara för och nackdelar. vad jag menar med att inte jobba så mycket det är att jag ahr inga 14-dagarspass i rad i år alls och två veckor semester och fem helger ledigt och det ska bli så skönt.



 Bild 1: Johan och Vivi i husvagnen
Bild 2: Jag badar i Varberg, Sommar och sol
Bild 3: Bevis på att min hund är morgontrött och knasig som kryper under täcket när man har så mycket päls.

RSS 2.0