Ny dator!

Idag tag jag tag i mitt liv och åkte till el-fynd för att köpa mig en dator. Min gamla börjar verkligen sacka ihop nu så att det var dags för en ny innan den havererade helt. Sitter och grejar för fullt nu med att skicka över allt ifrån den gamla datorn men jag börjar bli trött nu så att snart struntar jag i det för ikväll.

kram kram

Måndag och hyfsat pigg!

Idag har jag pallrat mig iväg till skolan och jag känner mig ändå efter omständigheterna bra. Jag trodde i fredags att jag hade råkat på en redig influensa men jag är pigg igen eller iag feberfri, förkyldningen sitter i ännu och mycket annat gör att man segar ihop tycker jag.

Idag när vi kom ut och skulle ha fika under föreläsningen så öste regnet ner och det var längesedan jag såg så mycket regn men nu skiner solen igen och det känns skönt. Siri står brevid mig och jag kan nästan se att hon tänker Nina gå ut med mig nu har jag suttit inne hela helgen. Jag tror att det får bli en liten promenad nu så  jag får rensa huvudet ifrån skolan så att jag kan ta tag i mitt liv sen när jag kommer hem igen. Jag behöver inte plugga någonting idag för jag läste på bussen så jag ska bara ta det lugnt ikväll och kanske laga lite mat, jag får se vilket humör jag är på sen.

Nu blir det promenad i solen.

Helgen..

Jaha det var den helgen det och jag är fortfarande inte helt frisk, får se om jag kan gå till skolan på måndag jag hoppas det för jag hinner inte ligga hemma mer nu. I torsdags hade jag 38,5 graders feber och igår hade jag nästan 40 graders feber så jag har varit riktigt dålig i två dagar. Idag har febern minskat så jag är lite piggare och ikväll tror jag att febern nästan är borta. Gjorde en riktig stor tabbe igår med och det kändes inte alls bra, jag skulle jobbat i Kärda vilket jag inte hade kunnat göra men jag mitt pucko glömde ringa och säga det! HUR DUM FÅR MAN BLI? Jag är lite nere med allmännt nu tycker jag eller jag har varit det i några dagar, gråter var och varannan dag tycker jag för småsaker. Det är väl någon höstdeprission skulle jag tro och det går nog över.

Serien Vänner regerar så är det bara! Idag såg jag avsnittet när Monica och Chandler förlovade sig och det spelar ingen roll hur många gånger jag har sett det, jag lipar varje gång för det är så vackert. Ingen kan säga att den boxen var en dålig investering för den går året runt, är nog inne på femte varvet snart!

Skolan idag!

Idag har jag varit uppe i skolan efter att ha varit hemma i två dagar och det var ganska så segt att åka upp faktiskt. Som tur väl var så ringde Sofia igår och frågade om jag ville åka med henne upp och då blev jag glad! Tack för skjutsen Sofia!

Annars är det lugnt idag, jag kom hem med tåget klockan halv två eftersom Sofia gick eftermiddagen också så tog jag tåget hem. Nu har jag tvättat lite, lagt om Johans sår och har precis börjat laga middag och idag blir det vanlig hederlig potatis och korv. Eller det blir stuvad potatis, korv och grönsaker.

Nu ska jag återgå till matlagning för nu tror jag att potatisen kokar över, puss och hej!

Galen!!!

Jag blir galen, satt nu i en och en halv timma och rättade till det som vi skulle rätta till i arbetet. Jag trycker på spara men jag hittar inte arbetet så nu får jag göra om det. BLIR GALEN!

Finns redan en massa saker som jag blir lite smått galen av! Får nog försöka coola ner mig så att jag inte blir helt galen.

Johan är lite piggare idag och det är skönt att han blir piggare och piggare för varje dag.

Måndag..

Idag har det varit fullt upp tills klockan tre då jag hade diskat upp middagsdisken och pluggat färdigt. Dagen började med att jag och Johan fick åka in till sjukhuset för att lägga om hans sår, efter det så var det först till willys för att hämta lite saker som jag glömde igår. Sedan gav det av till apoteket för att hämta medicin till johan och därefter så var jag nere hos Johans chef och lämnade in ett sjukintyg. Eftersom Johan inte kan sitta så fick jag fixa lite grejor åt honom, så idag så var jag hemma ifrån skolan för att hjälpa honom lite. Var så seg innan, men det har varit ganska mörkt hela dagen så jag tog Siri på en timmes promenad men inte blev jag piggare av det. Eller när jag var ute så fick jag lite energi men när jag kom in försvann den igen.

Nu ska jag återgå till soffan!

Helgen!

Jag har jobbat, sen har jag jobbat så det är så min helg har sett ut. Min lilla Johan har blivit riktigt dålig nu och det är inte skoj, han har varit inne på akuten idag så nu är han sjukskriven i tre veckor och sen väntar operation så vi får hoppas att allting går bra. Det gör det! Nu ska jag snart lägga mig för jag börjar bli trött efter helgen.

Kram kram

Mys!

Nu har mys fredagen infallit och jag ska nu mysa ner mig i soffan med en skål med popcorn och njuta av kvällen. Idag har jag gjort en storstädning och det var skönt att få det gjort. Jag har städat bort lite sandaler och plockat iordning en hel del i garderoben.

Nu har jag precis ätit en liten bit äppelkaka och drukit kaffe så nu väntar som sagt tidigare soffan, imorgon är det jobb som gäller. Nästa helg är jag ledig och det ska bli skönt.

Trevlig helg allihopa.


Orkar du med en massa frågor?

1. VAD HETER DU?
Nina.

2. VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG?
Svart.

3. VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
Tv:n.

4. VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL?
Var ute och gick med Matilda och fikade hos mamma

5. VAD VAR DET SISTA DU ÅT?
Smörgås med prickikorv på.

6. HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU?
Förvånandsvärt soligt.

7. DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED?
Johan

8. DET FÖRSTlA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET?
Utseendet.

9. GILLAR DU PERSONEN SOM SKICKADE DETTA TILL DIG?
Jag tog det ifrån Tinas blogg och ja jag gillar henne jättemycket!

10. HUR MÅR DU IDAG?
Pigg men fortfarande lite nedsatt på grund av en liten snuva i näsan.

11. VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK?
Vatten!

12. FAVORIT ALKOHOLBASERAD DRYCK?
Om jag dricker alkoholbaserad dryck så blir det vin.

13. FAVORITSPORT?
Har nog ingen för tillfället men har alltid gillat fotboll, fast ligger ganska lågt med det nu.

14. HÅRFÄRG?
Mörkblond

15. ÖGONFÄRG?
Blågröna säger dem.

16. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?
Solnedgång!

17. SYSKON OCH DERAS ÅLDER?
Storebror Joel som är 24 år och lillebror Felix som är 18 år.

18. FAVORITMÅNAD?
April, min födelsedag och oftast den månaden man kan börja känna av att nu är sommaren påväg.

19. SENASTE FILMEN DU SÅG?
Oceans 13!

21. FAVORITDAG I VECKAN?
Fredag! Äntligen helg!

22. FAVORITHOBBY?
Träna med hunden.

23. ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON?
Har inte behövt öra det på fem och ett halvt år nu, men skulle jag behöva så nej tror inte det.

24. FAVORITLÅT(ar)?
Just nu är det nog Maniac med Måns Selmerlöv.

25. SOMMAR ELLER VINTER?
Sommar!

26. KRAMAR ELLER KYSSAR?
Båda två är alltid bäst!

29. VILL DU ATT DINA VÄNNER SKA SVARA?
Ja annars skulle jag inte ringa, fast vänner svarar alltid på ett eller annat sätt.

30. VEM ÄR DET STÖRST CHANS ATT HON/HAN SVARAR?
Tror nog att det måste vara Tina för hon svarar jämt. Gull!

31. VEM ÄR DET MINST CHANS ATT HON/HAN SVARAR?
Det var svårt.. Vet inte!

32. HUR BOR DU?
Sambo i lägenhet.

33. VAD LÄSER DU FÖR BÖCKER?
Oftast kriminalare, fast det är bara på sommaren. Övriga året så läser jag kurslitteratur.

34. HUR SER DIN MUSMATTA UT?
Har ingen.

35. FAVORITSPEL?
Med andra ord eller svensk skitgubbe.

36. KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN?
Nej den är för kort.

37. KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN?
Nej.

38. ÄR DU ROMANTISK?
Jag försöker.

39. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG?
Ja det skulle jag.

40. VILKA HAR DU SÄNT DETTA MAIL TILL?
Ingen.

41. VAD SKA DU GÖRA IMORGON?
Jobba.

42. VAD ÄR KLOCKAN JUST NU?
10:58.

Nu utmanar jag dem som vill och orkar!


Ledig dag!

Idag är jag ledig och än sålänge så har jag inte hunnit mer än att gått en liten, liten kissrunda med Siri runt storks. Sen har jag hunnit äta frukost också och nu väntar jag på att Matilda ska höra av sig så att vi kan gå ut och gå idag med. Efter det så blir det fortsättning av städning och jag ska städa bort lite sommar och vårkläder tänkte jag. Så idag fortsätter jag med min storstädning. Eftersom vi inte har det så stort så går det nog ganska fort.

Kanske återkommer senare. kram kram

Då, Nu och Sen

För 9 år sedan var jag 12 år gammal och jag tror att jag måste börjat sexan på Forsheda högstadieskola. Vad längesedan det känns och jag kommer ihåg att allting var mycket spännande och jag måste precis har lärt känna mina klasskompisar. Vid detta läge så hade jag ingen direkt som jag var kär i eller det skulle vara Simon Alvarsson då som under hela min första tid i livet var min stora kärlek, hehe.

För 6 år sedan måste jag har varit.. hmm.. 15 år gammal och jag hade precis börjat nian, vid detta tillfället så umgicks jag väldigt mycket med Susanna Johansson och vi gjorde nog det mesta ihop. Vi hade det verkligen jätteroligt och jag saknar de stunder då vi gick hem på hennes väg ifrån skolbussen. Vid det tillfället umgicks jag också väldigt mycket med Hampus petersson som jag även under en tid var olyckligt kär i.

För 5 år sedan Var jag 16 år och jag hade sedan ett halvår tillbaka lämnat "förälskelsen" i Hampus bakom mig och var nu störtkär vilket innebär nykär i Johan. Jag hade börjat gymnasiet som även det var en spännande punkt i mitt liv. Jag gick barn och fritid och den första tiden så umgicks jag mest med Sofie, Jennie och Lotta och vi hade det väldigt roligt kommer aldrig glömma tiden från gymnasiet.

För 3 år sedan var jag 18 år gammal och jag inledde mitt sista år på gymnasiet då jag nästan bara kommer ihåg specialarbetet och alla härliga tjejer. Det som jag kommer ihåg mest ifrån min gymnasietid är när min gympalärare på en paddelhajk sa "Nilsson, din förhärdade kvinna släpp kanoten" till min klasskompis Anna som var nyopererad. Låter dock inte så roligt om man inte var med. Denna sommaren hade jag jobbat min andra sommar på willys, fast på den tiden hette det Hemköp. Jag var fortfarande kär i och tillsammans med Johan

För 1 år sedan
var jag 20 år och jag och Johan hade sedan fyra månader tillbaka bott ihop, jag hade precis börjat min tre och ett halvt- åriga utbildning på högskolan i Jönköping efter att ha jobbat ett år ute på Solstrålens förskola i kärda. Denna sommaren var nog bland de värsta i mitt liv, ganska mycket var upp och ner och det berodde nog mest på att jag inte var ledig någonting och jobbade i genomsnitt tio timmar om dagen hela sommaren så det fanns nog en anledning till detta.

Igår var jag ledig, jag hann med en hel del igår då jag var och klippte mig, var på spabehandling och städade en liten del av lägenheten. Jag tvättade också och gick en lång promenad med Matilda. På kvällen kurerade jag min Johan som inte är riktigt pigg.

Imorgon så är jag ledig och sen jobbar jag lördag och söndag och jag ska bara njuta av morgondagen eftersom jag kanske inte kan vara ledig på det sättet igen innan jul eftersom det troligtvis blir en jäktig höst med mycket skolarbete. 

Om några år
bor jag och Johan i Hånger och vi kanske letar efter något större eftersom jag slutat skolan och förhoppningsvis börjat jobba. Det beror på hur långt in i framtiden vi är men barnatankar kanske har börjat komma då med.

Har ni tid och lust så utmanar jag alla som vill att skriva en liten bit av sitt liv.


Kursslut!

Idag så var sista dagen på natur och miljökursen och allt det sista är inlämnat så i helgen har jag ingenting att plugga på och det känns skönt fast det blir bara denna helgen som blir lugn nu innan jul för sen drar hösten igång på allvar på måndag. Jag ska läsa en kurs som heter förskoleklassens innehåll och arbetssätt och i den kursen ska jag även skriva B-uppsatsen och det känns lite si och så, eller det känns som om att hösten kan bli ganska så stressig. Jag får njuta av helgen så gott det går, jag ska jobba men jag är ledig imorgon och det ska bli skönt.

Åter till att göra sig iordning för sängen!

Spa och klippning!

Igår uppdaterade jag inte alls och det var illa, men jag ska inte skylla på att jag inte hann utan jag ska skylla på att jag helt enkelt inte orkade. När jag kom hem ifrån skolan så la jag mig på soffan och sov i en halvtimme efter det så åkte jag ut till Hånger och sen var kvällen över. Jag hade hunnit skriva innan jag åkte till Hånger men det blev aldrig att jag satte igång datorn.

Idag har jag varit ledig ifrån skolan och det har varit skönt och jag har hunnit med en hel del faktiskt. Jag har städat, diskat förberett min redovisning som jag har imorgon och jag har varit och klippt mig. Efter att jag klippt mig så var jag på en spa-behandling och det var så skönt och jag var riktigt seg efter och jag har nog egentligen inte vaknat till liv förens nu. Nu är det dags att hänga upp min sista maskin med tvätt, det glömde jag säga att jag har tvättat med så egentligen skulle jag kanske döpt överskriften till Ninas effektiva dag.

Bilder på nya Nina. Lockarna har sock trillat ut lite

       
Framifrån                             Titta vänster!                        Titta på datorn!

Tack matilda för en trevlig promenad!

Tentaskrivning!

Idag har jag skrivit en tenta och det kändes som om att det gick ganska bra i alla fall fast man kan inte veta förens jag fått resultatet. Jag får hoppas att jag klarade den helt enkelt, fick ett betyg på min växtuppgift med och det blev VG och det är jag helt nöjd med. När vi hade skrivit tentan så stannade vi i studiegruppen kvar för att plugga lite med vår metodbok och vi blev nästan klara men inte helt så det blir en liten gruppträff imorgon med för att göra klart det sista och förbereda redovisningen.

Jag är nymotionerad och nyduschad så nu blir det att slänga i sig en liten macka innan det är dags för att skriva lite på metodboken så nu ska jag ut i köket.


Siri!

Idag har min lilla hund tydligen namnsdag och jag visste inte detta förens mitt på dagen, eftersom jag inte har varit så duktig på att gratta Siri när hon har fyllt år till exempel vid sex månader så fick hon ett ben och en ny liten leksak idag. Nu har vi varit ute och gått en stund också och det var skönt.



 Grattis min lilla Siri!

Listan jag hittade..

Var inne och läste i Idas blogg i veckan och hittade en lista hon hade skrivit upp en massa svar på. Kul tänkte jag och tänkte göra samma sak men jag har inte fått tummen ur förens nu så här kommer mina svar.
 
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i?  3 stycken  
Vad tycker du om kärlek? Underbart 
Har du flashat/strippat nångång? Nej.
När kramade du någon sist?  För en 40 minuter sedan
Saknar du någon speciell person? Morfar.
Har du svårt för att bli kär? Egentligen inte, fast när jag väl är fast då är jag fast.
När kysste du med någon sist? 40 minuter sedan
Ångrar du det?  NEJ!
Är du singel? Nej.
När fick du senast en komplimang? För en timme sedan av min Johan
Har du hånglat med någon av samma kön? Nej.

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: Nej.
Gjort något riktigt dumt: Några gånger ja.
Gjort nåt olagligt: Nja, inte vad jag kan komma på eller fortkörning händer ibland.
Blivit polisanmäld: Nej.
Fått din mamma att gråta: Ja, det tror jag. Jag är inte rolig att handskas med när jag är arg och sur så det skulle inte förvåna mig.
Skämts över dina föräldrar: NEJ!
Skämts över dig själv: Ja det har jag
Sagt jag älskar dig och menat det: Ja.
Bråkat med din flickvän/Pojkvän:  Väldigt sällan.
Dricker du: Ja, annars torkar jag ut
Vilka kläder sover du i: T-shirt och trosor
Vad hatar du verkligen: Åska och orättvisor. (Fast ingen har lovat en rättvis värld.)
Varit kär: Ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Ja
Är du ensam nu: Nej
Vill du gifta dig: Ja, någon gång
Vill du ha barn: Absolut.

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng: Siri
Såg dig gråta: Johan
Fick dig att gråta: Ingen kommentar
Du delade en drink med : Matilda
Du gick på bio med: Hmm, Johan tror jag
Skällde på dig: Siri, hehe

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?
Gråtit: Nej
Kramat någon: Ja.
Pussat någon: Ja.
Köpt någonting: Ja, mat
Sjungit: Ja
Saknat någon: Ja

HAR JAG?
Digitalkamera: Ja.
Telefon på rummet: Ja om mobil räknas
Egen dator: Ja
Könssjukdom: Nej.
Husdjur: Ja, lilla Siri

Det var mina svar, nu ska jag sova efter att ha pluggat på en bra stund nu. Jag började först mellan sex och åtta och sen tittade jag på hål i väggen som jag förövrigt kan rekommendera för det var riktigt kul. Efter det pluggade jag till klockan tio och nu ligger jag i sängen och ska snart sova och imorgon gäller det. Håll tummarna för mig mellan nio och tolv för då är det tentaskrivning som gäller för min del. Natti Natti

Det var den helgen det..

Nu har jag jobbat klart mina fyra timmar för idag och jag har lagat mat och ätit så nu är det bara plugg som står på schemat. Jag har också bakat en liten äppelkaka som jag ska fika på lite senare. Idag blev det kassler med brocolli, mjukost (vitlökssmak) och ris. Jag fick iden av Ullis för någon vecka sedan och det var faktiskt jättegott för jag hade slut på ideer nu på maträtter så det fick bli det och det var ett lyckat resultat. Tack för tipset!

Imorgon är det tenta som gäller och sen blir det lite grupparbete innan det blir dags att åka hem igen och imorgon ska jag försöka att inte göra så mycket när jag har kommit hem för nu har jag jobbat och pluggat hela helgen. Det kanske blir lite plugg med metodboken för den ska lämnas in på onsdag så det får kanske bli en liten stund med det då möjligtvis.

Kram kram

Slarv.

Efter att ha varit ganska duktig nu ett tag så har jag slarvat lite och det var två dagar sedan jag satt här sist, fast jag har inte suttit framför datorn heller så det kan vara den största anledningen. Jag jobbar på för fullt denna helgen, det är fredag till söndag som gäller och jag har nu bara söndag kvar. Jag har inte jobbat så många timmar varje dag och det är skönt, sen är jag i frukten med och då går tiden så mycket fortare. Idag var det riktigt stressigt och jag jobbade in i det sista sen fick en jobbarkompis säga till mig att nu är klockan tre och du ska gå hem. Så då gick jag hem, inte för att jag gillar att jobba över men man jobbar på som bara den i frukten så man glömmer bort tiden totalt. Jag hade kunnat strosa runt där ett bra tag till innan jag skulle känt mig redo för att gå hem. Imorgon är det bara fyra timmar som gäller och jag tror att det går ganska så fort det också.

Annars så sitter jag bara och pluggar till min tenta som jag har på måndag och det går ganska bra och jag tycker att jag kan det mesta ganska bra. Jag har bara ett litet problem för jag får inte ner ett dokument från ping-pong (en sida från skolan där lärare kan lägga ut saker till oss studenter) och jag vet inte om lavar kan ha fotosyntes så om någon vet det kan du väl skriva det bland mina kommentarer, för jag hittar inte det någonstans i min litteratur så jag vet inte om det är så viktigt egentligen. Fast det står att mossor kan ha fotosyntes men inte svampar men jag tror inte att lavar kan det annars får jag väl acceptera att få ett fel om jag gissar fel.

Jag har precis ätit lite så nu är jag mätt och redo att sätta igång med mitt plugg igen sen får vi se vart kvällen tar vägen. SOFIE! Tack för att du kom förbi igår, det var så roligt att träffa dig och prata med dig igen för det var längesedan nu. Tänker på dig! Ofta går tankarna till er i gamla klassen från barn och fritid med och jag kan inte fatta att det är tre års sedan vi gick i trean. Tiden går FÖR FORT!

Ha det så bra!

Äventyr.

Idag har jag och Siri varit på ett litet äventyr. Vi har sett en räv, plaskat i vatten och inte vetat vart vi ska gå. Jag var lite rädd ett tag eftersom jag verkligen inte gillar att inre veta vart jag är. Vi gick med andra ord lite vilse men vi hittade ut tillsslut.

Pluggdag!

Idag är jag ledig ifrån skolan och det är skönt för jag ska jobba hela helgen och på måndag har jag en tenta så jag behöver denna dagen till att plugga till den. Fast jag har inte kommit så långt tyvärr eller jag har inte ens öppnat boken ännu. Fast jag pluggade på tentan igår till klockan halv tolv faktiskt så jag ligger lite för min tid. Idag ska jag även skicka in en uppgift till min examinator så att jag slipper lämna in den i skolan för nu ska jag inte dit mer denna veckan. Imorgon har jag vanlig skoldag men vi ska ut till flygplatsen imorgon så då åker jag inte in till skolan, vi ska ha en mossexkursion och det känns väl sådär men men. För att klara av utbildningen måste jag väl göra det också.

Nu är det bara nästa vecka kvar sen börjar jag en ny kurs och det är alltid mycket som man ska lämna in nu när en kurs börjar närma sig sitt slut. Det börjar kännas lite stressigt nu fast inte lika stressigt som det var i våras och det känns skönt.

kanske återkommer senare.

Kram kram

Tisdag och dåligt väder.

Idag kom jag hem ungefär vid ett ifrån skolan då tog jag mitt vilddjur Siri och gick ut i skogen och hittade svamp. Trots det tråkiga vädret så var det väldigt uppfriskande att komma ut i skogen. Nu är jag ganska så pigg inför pluggkvällen som är på gång att ta sin början snart, men innan det har jag hunnit med ett och annat. Det blev inte så mycket kantareller idag och det märks att dem börjar ta slut nu och inte för det för jag kanske inte gick till rätt ställen heller men jag brukar inte hitta i överflöd heller. Men man kan märka att dem inte alls är lika fasta när det börjar ta slut och man hittar mest bara stora, men i vilket fall så har jag stekt och festat upp kantarellerna som jag har plockat och sen har jag lagat lite mat tills imorgon. Nu måste jag sätta fart med pluggandet.

kram kram


 Mina kantareller i stekpannan! Mums

Tisdagstema..

Veckans tisdagstema är humor, det tycker jag var ett litet svårt ämne. Det finns ganska mycket att välja mellan och jag vet inte vad jag ska ta. Fast jag hittade en ganska bra bild på mig och Johan när vi fular oss och när vi har kul här hemma då har vi riktigt kul och jag ligger jämt helt dubbelvikt och skrattar. Det har blivit många såna dagar nu det senaste och dem säger att ett gott skratt förlänger livet och för tillfället har jag skrattat ganska mycket här hemma.


Utedag..

Idag har jag varit i Jönköping och haft en exkursion om barrskogen, alltså en uteförmiddag. Det var väl inte så roligt tycker jag fast tiden gick fort som den alltid gör när man är ute och har en aktivitet. Sen efter det så satt jag och Matilda kvar en stund i skolan och finslipade på vår redovisning som vi ska ha imorgon, eftersom Siri var hos kusinen så behövde jag inte stressa hem heller.

Nu ska jag ta tag i det tre sista eximinationerna som gäller för den här kursen sen om två veckor är det kursstart för nästa kurs. Så idag blir det inte mycket mer skrivet utan jag ska ta tag i mina studier och sen blir det sängen. Imorgonn ska jag försöka att lägga in ett tisdagstema med.

Tjoho!

Göteborg.

Ni som läst innan vet jag jag var dålig på fredagen men jag hade ingen feber sen på kvällen och trotts att jag hade sovit nästan hela eftermiddagen så sov jag även hela natten till lördag. Jag hade heller ingen feber på lördagen så jag tog mitt pick och pack och följde med till Göteborg iaf och jag har varit hyfsad pigg hela helgen faktiskt. Vi tog det bara lugnt och åt gott och umgicks med Johans pappa och hans fru. Vi hade tänkt gå en sväng på stan på lördagen men eftersom jag handlat väldigt mycket ifrån Ellos nu och jag inte var riktigt pigg så struntade vi i det.

Tack alla som skickade en liten hälsning till mig om att jag skulle krya på mig och det är bara så att popcorn och vänner är nog den bästa medicinen för bättre blev jag. hehe.

Nu ska jag få lite gjort inför morgondagen och sen blir det tv:n som gäller innan det blir sängen.

kram kram

Sjuk!

Idag eller egentligen igårkväll så hoppade en förkyldning, jag ahr haft feber hela natten och idag på dagen. Nu har febern gett med sig men jag är fortfarande trött och hängig. Jag gick en liten promenad på 20 minuter och jag var precis slut när jag kom hem så helt pigg blev jag inte. Vi skulle åka till Göteborg imorgon men nu får jag se om jag orkar följa med, blir jag inte piggare så får jag stanna hemma. Vi får se helt enkelt. Nu ska jag gå och göra popcorn och lägga mig under en filt för jag fryser.

Kram kram

HRL-utbildning.

Idag har jag varit på HRL-utbildning, det var nog ungefär två år sedan sist så jag håller mig uppdaterad, men det höll bara på i en timme och det skulle hållit på i tre så nu har jag två timmar över. Det är bara för att jag förlorade två igår så fick jag två idag, hehe. Det var skönt för nu ligger jag två tvättmaskiner före i tiden och det betyder att jag hinner mer i eftermiddag.

Idag är det plugg, äta lunch med mamma, städning och en promenad som står på planderingen och förhoppningsvis så hinner jag komma ut på en promenad i Hånger. Nu var det nästan en vecka sedan jag var där så nu längtar jag ut till skogen igen.

Nu ska jag slappa en timme innan programmet drar igång.

Hej hej


Tågkrasch!

Idag när jag var påväg hem så kolliderade tåget som jag åkte med med en bil, det kändes lite olustigt och bilen flög all världens väg. Som tur väl var så klarade sig alla personer undan med bara några lindriga skador. Tåget körde bara till nästa station sen blev det ersatt med buss som vi fick vänta på i en timme och sen tog bussen en timme hem så jag blev nästan två timmar sen idag.

När jag kom hem tog jag och Siri och gick en promenad rätt ut i skogen och sen var det hem till köket och nu ska jag ta det lite lugnt en stund innan det blir dags att plugga!

Tjolahopp!

Nyttigt!

Veckans tisdagstema var som sagt tidigare nyttigt. Jag har luskat fram en bild på lill Siri på kennelträffen i April. På bilden dricker hon vatten som är nyttigt, efter att ha gått en lång promenad som även det är nyttigt.




 SÅ LITEN hon var då. Bara tio veckor.

Tisdagstema.

Nu var det riktigt längesen som jag var med på tisdagstemat och eftersom det är onsdag och jag sitter i skolan nu så kommer det kanske in en liten bild i eftermiddag som blir lite dagen efter. Tisdagstema denna veckan är onyttig, hmm hur ska jag som "alltid" är så nyttig kunna hitta något sådant. Jaja jag får väl göra mitt bästa så får vi se om det kommer in någon bild annars gör jag ett nytt försök nästa vecka.

Nu sitter jag återigen på skolans bibliotek och väntar på att mina studiekamrater ska komma så att vi kan sätta igång med arbetet, men jag ska inte klaga denna veckan är det som sagt tidigare bara två dagar som jag ska upp till skolan. Idag regnade det som bara den och det märks verkligen mer och mer att det går mot höst nu, det var riktigt mörkt idag när jag satte mig på bussen. När vi ställer tillbaka klockan sen så blir det ljusare en stund till på morgonen och vi får en timme extra. Denna veckan har jag lite mysfaktor med så jag kan nog säga att jag är redo för att hösten ska komma, fast lite värme till skulle inte skada.

Nej nu är det dags att göra lite nytta!

Jobbat klart!

Nu har jag slutat eller jag har varit hemma i en och en halv timme och jag har bara suttit framför datorn sedan jag kom hem. Jag ska lämna in ett arbete imorgon och ett ska vi arbeta med i studiegruppen och det stora problemet är att jag inte hittar mitt usb-minne så jag får ta min gamla mp3 sålänge.

Snart måste jag göra iordning inför morgondagen innan det blir dags för sängen. Imorgon ska jag åka med tidiga bussen till skolan och jag åker med det tidiga tåget hem och sen ska inte jag upp mer till skolan denna veckan och det ska bli skönt. Jag ska på en utbildning på torsdag och sen ska jag göra en fältuppgift på Ekbackens förskola men bägge grejerna är i Värnamo så jag slipper dra iväg flera timmar och det sak bli skönt. Sen i helgen ska vi till Göteborg mellan lördag och söndag och hälsa på Johans pappa och det ska bli kul.

Nej dags att göra iordning för imorgon. Jag skriver nog en rad imorgon när jag har kommit till skolan.

Skola och jobb..

Idag är jag ledig ifrån skolan men jag sitter och skriver på vår metodbok som ska vara inlämnad om två veckor, jag hade tänkt att jag skulle hinna läsa lite till tentan med men det har jag inte börjat med ännu. Det är juh så tråkigt. Annars har jag gått en promenad med Siri på en timme ungefär i det fina vädret, ätit lite och nu sitter jag här och skriver. Jag skulle även beställa lite saker ifrån ellos men den sidan strulade lite så jag får försöka igen senare.

Jag börjar jobba klockan fem idag och jag jobbar till klockan nio så det är inte så länge så det ska nog gå bra. Imorgon ska jag upp till skolan för handledning av metodboken och sen blir det hem och fortsätta plugga, jag tycker att vi har väldigt mycket självstudietid i denhär kursen och det känns faktiskt skönt. Det är inte samma stress när man får vara hemma och plugga och lilla Siri slipper vara själv så mycket. Denna veckan blir hon inte själv mycket och det är också skönt tycker nog både hon och jag. Nej nu ska jag återgå till mitt skrivande om glas om det är någon som har något tips på en bra förlitlig internetsida om återvinning, metall, glas och sortering kan ni väl höra av er. Även tips på sidor där det finns ideer om vad man kan göra med barn är välkommet.

Måndagskväll!

Nu har jag gjort det som stod på programmet idag och det var plugga, laga mat och köra ut husvagnen till gällaryd. Jag hann till och med klara av middagsdisken så känner mig ganska nöjd. Jag gick en liten sväng med Siri med eller inte så liten för vi var ute i 40 minuter och gick. Nu kom det regn och jag är helt förbluffad för när jag var ute innan så reflekterade inte jag över att det fanns några större moln på himlen, fast det var väl i och för sig mörkt så jag kanske inte kollade så mycket på det.

Nej nu är jag trött och jag ska återgå till mina studier en stund till nu innan det är dags för sängen!

Kram kram

Måndag och ny vecka!

Igår rensade jag ut husvagnen hela förmiddagen och på eftermiddagen bar det av till willys för inventering och det är inte alls kul. Nu sitter jag i skolan coh ska snart sitta på en föreläsning i en och en halv timma om skrivregler, tjoho!

Veckan annars har ändrat sig lite för jag har ingenting schemalagt denna veckan konstigt nog fast jag ska ändå upp på onsdag men sen ska jag inte upp mer denna veckan och det känns lite slappt och konstigt men det ska bli så skönt. Fast jag måste bara se till att det som ska bli gjort blir gjort med, det hoppas jag men tyvärr är inte alltid min självdisiplin på topp men så är det ibland. Nu är det bara tre veckor kvar på denna kursen och sen är det dags att börja en ny direkt och jag kan bara konstatera att veckorna rasar iväg. Nu är jag ledig denna helgen och sen jobbar jag två innan jag är ledig igen. Imorgon blir det i alla fall sovmorgon, jag ska jobba en lite stund mellan fem och nio men sen ska jag inte jobba förens helgen vecka 37.

Kaffedags! Kommer tillbaka sen!

RSS 2.0