Fredag..

Nu var det fredag igen. Tiden bara rinner iväg och jag vet inte vart den tar vägen. Ikväll är det arbete igen, men bara tre timmar. sen blir det nog hemoch ta det lugnt och vila efter veckan som varit. Jag skulle nog ljuga om jag haft fullt upp. Eller har haft det ganska fullt men ändå varit hemma ganska mycket. Idag har Matilda ifrån min sutiegrupp varit här och vi ahr renskrivit vårt temaarbete, sen har jag varit ute och gått och klockan sex börjar jag jobba så har varit ganska effektiv idag.. hehe.. Jag hoppas att Johan är hemma idag när jag kommer hem ifrån jobbet så att jag slipper vara själv är så tråkigt. Men vi får väl se om jag blir själv eller inte..

Annars så blir det lugnt i helgen, antingen så ska jag till johans mamma och fira henne på lördag eller så ska jag träffa några kompisar från förr, vad gammal jag lät nu. Sen på lördagskvällen så ska vi som sagt ha johans mammas hund för hon ska utomlands och någon gång under helgen så ska vi ut till Katarina. Men annars blir det lugnt.

Kram och trevlig helg

Torsdagskväll..

Nu har jag kommit hem ifrån jobbet, trött men för uppe i varv att gå och lägga mig. Såg att tjejsnack kommit in på min mail så jag tänkte skicka med dem innan jag går och lägger mig för ikväll.

Sov gott när det nu blir dags för er..


Tjejsnack..


Tjejsnack!
 

  • Har du några djur, ras och vad heter de?
  • Nej. Eller är extramamma till Johans mammas hund Alma som är en lite pomeranian.


  • Är det nåt djur du skulle vilja ha, vad?

  • Ja en liten Vovve.


  • Är det nåt djur du INTE skulle vilja ha, varför?
  • En spindel, De gör att det ryser i kroppen på mig..


  • Om du fick vara ett djur en dag, vilket, varför just det?

  • En Häst. Det verkar härligt
     

  • Finns det något djur du är rädd för, vilket?
  • Som jag sa tidigare så är jag rädd för spindlar, Ormar är inte heller min favorit.


    Fint väder ute..

    Idag är det fint väder ute och jag sitter inne ännu.. Vaknade tidigt idag igen, vet inte vad det är med mig.. Men inte har jag gjort något vettigt för det. Ska börja jobba klockan tre så ska ge mig ut en sväng och gå med vivsingen Alma nu. Ska bli skönt fast gillar inte att solen har gått i moln men förhoppningsvis så hittar den fram igen..Jag ska bara kolla posten och sen blir det ut iaf.

    Idag har jag bestämt mig för att bara egna förmiddagen åt mig själv och jag tycker att jag har lyckats bra med det. Min klasskompis skulle kommit hit idag och vi skulle skrivit på grupparbetet men hon var tvungen att jobba så vi tar det imorgon det var därför som jag bestämde mig för att ta en förmiddag för mig själv.. gick upp nio sen tittade jag på Oprah som jag egentligen inte gillar men idag var det faktiskt väldigt intressant, handlade om kvinnor som blivit väldtagna av sina män.. Så jag fastnade framför det med en kopp kaffe och en frukostmacka. När jag är ledig så stressar jag inte fram frukosten om jag inte är jättehungrig. Ikväll blir det jobb för hela slanten, vore väl dumt att påstå att jag ser fram emot det men pengarna knackar inte på dörren på fredsgatan 11 så har man en ledig dag och de frågar kan jag inte säga nej.

    Nu längtar jag efter sommaren då man kan vara ute till elva och det fortfarande är ljust och bara umgås i värmen om vi nu får någon i sommar. I år ska jag iaf ha några veckor semester när resten av mina nära och kära har det. Blev för tråkigt förra året när jag bara jobbade och jobbade, sen hade jag en vecka helt ensam och det var inte heller kul. Jag slu´tar skolan vecka 23 och chefen på Willys sa att dom inte behöver mig förrens vecka 26 så har jag tur får jag två och en halv vecka där, men jag skulle inte tro på att jag blir ledig. de sätter säkert in mig ändå. Men det är kanske på sätt och vis bra för då kan jag ta två veckor mitt i sommaren utan att få dåligt samvete. kommer två bilder längre ner med sommarminnen!

    Nej nu har jag suttit här för länge. Ska ge mig ut nu, kanske tittar förbi en gång till innan jag kryper till kojs efter jobbet ikväll.. Kram och hej


                                         
    En varm sommardag på min student!     Johan en varm sommarkväll från
    Jag och min bror..                                        midsommar -06

    Onsdag..

    Idag har den tyngsta lasten släppt från mig.. Gjorde min tenta idag, kändes som om att det kan gå precis hur som helst och det känns inte bra. Vi får väl se om tre veckor hur det har gått. Annars idag så hade jag skrivit klart tentan vid tio tiden, den hade jag tre timmar hål tills att vi skulle ha ett seminarie på en jätte tråkig bok som vi har läst. det skulle hållt på tills halv fem men hon släppte oss vid kvart över två så jag hann med fem över halvtre täget vilket var skönt.

    Har köpt presenter till Ann och Adam med idag så vi har farit runt på stan till sju och sen hem till Ann en sväng. Sen iväg och handla lite inför helgen. Nu har vi precis kommit hem, oj vad skönt det var att kliva i myskläder och sjunka ner i fotöljen här hemma. Nu har jag långledigt ifrån skolan tills måndag ska bara arbeta två dagar på willys, sen ska vi åka till katarina hela lördagen eller söndagen. Jag ska ha alma på söndag för att Ann ska till Teneriffa och Johan och Adam ska köra henne och hennes kompis till flygplatsen så jag får bli hemma med hunden.

    Jag hade tänkt att kolla på film och ta det lugnt men blir nog sängen tidigt ikväll, det är så tråkigt väder med så man blir trött av det. Fast den frasen har man nog sagt några gånger nu.

    Hej så¨länge.


    Tisdagstema..

    image2

    Idag var tisdagstemat last och min stora last för tillfället är min tenta som jag har nu och allt annat i skolan för tillfället. längar till vecka tolv då jag får gå ut på Vfu. Då har jag bara en uppgift att göra under sex veckor. Så detta fick bli mitt tisdagstema.

    Tisdag..

    Jaha då var det tisdag. Jag sitter hemma och lyssnar på när regnet trillar ner mot rutan. Jag har inte varit ute mycket idag, bara en liten sväng med vovsingen men annars har jag bara pluggat. Jag har en stor tenta imorgon så pluggar lite på den, men när jag läser så tycker jag att jag redan kan det mesta så tror inte jag lägger ner så mycket energi på den mer nu. Dem säger att man inte ska hårdplugga dagen innan så mycket för då sätter det sig inte ändå. Har börjat tvätta lite med nu, när johan kommer hem så blir det städning så passade på att tvätta matorna och lakanbyte blev det med. skönt att få sova i nya lakan.

    Nej om jag ska aåtergå till mina böcker och mina papper nu. Usch ligger skolböcker över hela lägenheten, ska bli skönt att städa av sen och få det fint och fräscht.

    Ha det gott!

    Måndag..

    Jaha.. Då var det måndag igen, ny vecka och lön. HÄRLIGT! Den sista föreläsningen var så rolig idag, den handlade om saga och fantasi så rolig. Imorgon ska jag inte upp till skolan, skönt. Får vara hemma och plugga på den sketna tentan som hag har på onsdag. Det ska bli så skönt när onsdag eftermiddag är här. Annars är jag hemma ifrån skolan torsdag och fredag men ska jobba på willys, det ska bli skönt att slippa åka upp. Kan sova lite längre då. Fast just nu är jag inne i en period då jag inte kan ligga längre än till halv tio. Det är konstigt men faller säkert in i mina mönster snart förhoppningsvis. Hehe..

    Annars händer det inte mycket i mitt liv för tillfället. Jag pluggar, jobbar, tränar och slappar, var väldigt länge sedan jag var ute och red men jag kommer aldrig till skott att höra av mig sen har vi svårt att få till någon gång med. Men det blir nog av om ett tag. Nu ska jag återgå till kvällen och ta det lugnt.

    Kram Nina

    Plugg, Plugg, Plugg

    Fritid finns snart inte på min almanacka.. Bara pluggar.. Lämnade in en hemtenta igår..
    Ändå känns det inte som om en börda har släppt ifrån hjärtat.. Har en tenta och ett bokseminarie på onsdag.. så tror inte att jag kan lugna ner mig förens då..

    Var hos johans kusin igår. trevligt trevligt.. Nej om man ska ta och slänga i sig en frukostmacka nu och sen börja plugga igen innan det bär ut till Hånger och lilla mor. Pappa och Felix skulle inte vara hemma.


    Hoppas alla har det bra. Kram Nina

    Välkommen till min nya blogg!

    Ny här..  tänkte bara testa lite, sen får vi se vart det tar vägen.. kan hoppas att jag fattar hur det fungerar någon gång..

    RSS 2.0