Diskmaskinen fixad! =)

Ja i helgen har vår diskmaskin varit ur funktion och ska jag vara helt ärlig så var jag lite orolig över hur det skulle gå för mig i veckan nu när Johan är borta. Men nu har pappa varit här och fixat så nu fungerar den helt prickfritt igen! Ikväll borde jag pluggat mycket mer än vad jag gjort men får hitta lite tid imorgon och på onsdag så att jag hinner klart med uppgiften tills på torsdag!


Trött men ändå inte..

Återigen var en helg förbrukad på willys och nu kan det inte var många kvar tills att jag slutar jobba helger. Inte för att jag har räknat men får jag jobb så är det ju bara fram till jul alltså typ tio kvar, max! Jag är verkligen jättetrött idag och jag tror att bara jag får tummen ur till att hoppa i säng så kommer jag sova som en stock. MEN jag är lite rastlös så har lixom lite svårt att tänka i de banorna för tillfället. Jag får väl ta mig en tråkig bok ifrån kursen i skolan och läsa så gör det nog susen. Denna veckan ska jag vara hemma själv och det är väl det som gör lite att jag inte riktigt kan gå och lägga mig!

*

Veckan som kommer är ganska stressig och jag har försökt att lägga upp den så att jag ska hinna så mycket som möjligt. Mycket av min lediga tid denna veckan kommer att gå till studierna både i skolan och till hundkursen där jag verkligen måste sätta igång med att göra uppgiften. Annars blir jag ju inte godkänd och det vore ju faktiskt lite tråkigt!

*

Uppdaterar jag dåligt så vet ni med andra ord varför! Nu ska jag gå nattpromenaden med hundarna och sedan så blir det lite läsning av kurslitteratur så att jag kan somna! =)


Värnamodagarna..

Återigen är det fredag och dax för helg, änsålänge så lever jag med att det inte spelar någon större roll om det är helg för jobbar. Men imorgon ska jag och Johan ner på Värnamodagarna. Det är tredje året i rad som det anordnas och de andra två åren har jag varit nere både torsdag, fredag och lördag men i år har jag svårt att både hitta ork och tid. Det finns så mycket annat som ska hinnas med!


Ledighet är överskattat!

Just nu är det nog så som mitt huvud har tänkt iaf för de två närmsta veckorna som jag har framför mig är helt fullspeckade. Denna veckan har jag bara en dag ledig och den fick gå till att plugga både på skolarbete och agility. Hur mycket städat på en skala tror ni att jag fick! Inget. Kan dock trösta mig med att jag lyckades få tre tvättmaskiner tvättade! =) nu ska bara tvätten vikas ihop med!

*

På söndag blir jag gräsänka! Johan ska åka till Mockfjärd på utbildning med jobbet i en vecka, det är länge tycker jag men samtidigt så kan jag hinna vänja mig vid att vara lite själv så det är nog bara nyttigt också! Han kom hem ifrån jobbet igår och var helt överlycklig över att han trivdes så bra och då blir jag glad! Vi har haft ett ganska tufft år jag och Johan nu med pengar och jobb så jag hoppas verkligen att detta kommer att fungera för honom! men det känns som sagt väldigt bra!

*

Igårkväll satt vi och planerade agilitykursen ett gäng på klubben och jag tror att det blir bra! Det känns så i alla fall och nu ska jag och Emilie sätta oss ner och försöka planera ihop en tävling till våren och förhoppningsvis en träningstävling med KM i höst! Jag ser fram emot hösten för det är så mycket roligt som sker i mitt liv. Nu börjar jag om en halvtimme så dags att ta tag i lite praktiska saker innan.


Pluggandet igång igen.

Då var man igång med skolan igen och den första uppgiften vi har fått är att ransaka oss själva. Vad har påverkat oss i våra liv och hur har vi blivit dem som vi har blivit? Det är ganska så tung men nyttig uppgift tycker jag och ska jag säga det själv så är den lite rolig! Tung men rolig, det är inte så ofta som man sätter ord på hur människor har påverkat oss. När jag skriver så blir jag nästan rörd! =)

*

Just nu känner jag att det händer en aning för mycket i mitt liv. Jag måste trappa ner en bit på jobbandet så att jag hinner med både skolan och mitt liv! Jag ska ta tag i denna bit redan i helgen! Jag måste börja inse att jag har begränsningar. Förr hade jag inga hundar som krävde min tid... Nu har jag det. Dags att återgå till det som jag höll på med!


Tisdag och mastodontdag..

Sitter här klockan sex på morgonen och tycker synd om mig själv eftersom att jag inte är van vid att gå upp såhär tidigt. Men måste erkänna att det är lättare att gå upp klockan kvart i fem än vad det är att gå upp klockan sju halv åtta! =)

*

Idag går jag i skolan på förmiddagen och i eftermiddag så jobbar jag på willys fram till klockan 21.20. Det känns lite halvtufft men en dag eller två så går det faktiskt ganska bra!


Skolstart..

Idag ar det skolstart för sista gången på HLK. Det känns väl ganska bra men kände efter tio minuter i skolbänken att jag redan var ganska så trött på det! Men nu har jag bara fyra och en halv månad kvar att kämpa på och sedan kommer nästa skrämmande moment. Hitta ett jobb! AAaaa!!!!!

*

Vad tungt det har varit att komma igång nu efter semestern och imorgon har jag en sån dag när jag åker hemifån klockan sex på morgonen och kommer hem halv tio. Alltså går jag i skolan på eftermiddagen och jobbar på willys på kvällen! *suck* Idag och igentligen hela sommaren har jag funderat på hur jag ska lägga upp mitt liv i höst. Idag har jag iaf fått klart för mig hur de närmsta tio veckorna kommer se ut. Men jag har funderat på hur mycket jag egentligen klarar av att jobba på willys men samtidigt så funderar jag på om jag bara har blivit lite lat eftersom att jag haft så mycket semester. Jaja.. allting löser sig det vet jag!

*



Mina fina vovvs i sommras! Tack Frida för de fina korten! Glöm inte vår hemsida!


Ny inriktning!

Nu har jag bestämt mig och bloggen får vara kvar men jag ska byta lite inriktning. Eller kanske mer säga design och struktur. Jag ska börja skriva mer luftigt och inte har så mycket prestation på mig att det bara är några rader. Det är Jennie som har gett mig inspirationen till att skriva på detta sätt så jag tycker att hennes blogg är väldigt lättläst. Om detta fungerar det återstår att se.

*

I helgen har jag varit på instruktörskurs och det har varit så inspirerande och kul. Jag är dock dödstrött efter en intensiv helg men jag ångrar verkligen inte att jag hoppade på kursen! Jag har haft sån ångest över att jag missar så mycket men den är verkligen jättebra och instruktören bra så jag längtar redan efter sista kurshelgen!

*

Imorgon ska jag återgå till skolan igen och idag känner jag verkligen söndagsångest igen för första gången på tio veckor. Jag har dock lite svårt att fatta att jag bara har en termin kvar. Men det ska nog gå bra! Jag har ju lovat en länk till mitt examensarbete men vi har fortfarande inte lagt ut det på nätet men det kommer! Nu ska jag och Johan laga mat!


Skura sopor,..

Har fått beodran om att tvätta ur soptunnan.. Det är tydligen fullt med maskar i.. Ok.. Låt det vara maskar i då.. Nej det är väl inte så farligt utan det är väl bara att ta tjuren vid hornen och göra det. Tantmaffian.. Ida pratade om det när hon bodde här. Håller helt klart med henne! =)

VM...

Jag har fått ett erbjudande om att följa med på vm i agility, det kan man ju bara inte motstå. MEN JAG MED MIN VANLIGA TUR ÄR JU SJÄLVKLART UPPBOKAD DÅ! *grr* Jag måste bara kolla om detta går att ordna.. Hade varit så kul! Håll tummarna för mig!

Rastlös men ändå slö!!

Då var det söndag och om en vecka kommer jag att sitta med ångest över att skolan börjar imorgon. Men det ska nog gå bra för nu är det bara en höst kvar och sedan ska jag äntligen få ge mig ut i det verkliga arbetslivet. Däremot är jag orolig över om jag kommer få något jobb. Det vet man aldrig.

Åter till rubriken... Idag är jag jätterastlös men jag är också slö så jag tar mig inte för att göra någonting. Tror att jag får dålig fantasi på grejer att göra på grund utav att jag är så slö. Sedan ligger Johan i soffan och är minst lika slö om inte mer.. Antingen får jag finna mig i att detta blir en hemmadag eller så får jag ta tag i saken cch göra någonting åt det!

Operation bättre kondition..

Denna veckan har jag inlett operation bättre kondition. Jag har två mål med min träning och hoppas att det kommer hålla i sig. Mål ett är att klara av ett lopp i agility på ca 30 sekunder utan att hålla på att dö efteråt, mitt andra mål är att klara min löparrunda under 10 minuter och idag springer jag den på 15-17 minuter.

Jag hoppas verkligen att jag håller i min träning nu för jag mår verkligen så mycket bättre när jag tränar sen om en och annan bilring jämnas ut på köpet så är det bara bra! =) Inte för att jag har mycket men alla har vi ett eget mått för vad vi själva är nöjda med! Men jag är nöjd så jag tränar inte för att gå ner i vikt utan mer för att jag mår bättre om jag är i form!


Sommaren är kort...

Nu var sommaren slut och jag har fortfarande inte kommit fram till ett beslut angående min lilla blogg här. Jag har inte haft energin att uppdatera under sommaren men det brukar kanske oftast bli så. Sen har vi vår kära facebook där alla kan läsa vad som händer i mitt liv ändå. Ibland funderar jag kring hur många som ens är intresserade. Jag själv intresserar mig mest kring mina närmsta vänner och min familj och det är det jag hinner med för sedan har jag också mitt egna liv att tänka på. Förr följde jag själv en massa bloggar hit och dit, många har lagt ner men många har jag övergivit för jag känner att jag inte hinner läsa dem. Jag följer nog tre högst för tillfället. Då funderar jag kring hur många som är intresserade av att läsa det jag har att skriva. Jag har ju en hemsida till hundarna men där skriver jag ju enbart om hundarna så för att sammanfatta det hela så har jag inte bestämt mig ännu. MEN sommaren är väl inte helt slut ännu bara för att semestern är slut eller??

Det har hänt mycket under semestern, vi har varit mycket i Halmstad i år och en vecka i Frankrike. Semestern har varit helt underbar och vi har umgåtts med vänner och familj vilket är det som är värt något tycker jag! =) Jag och Siri har faktiskt plockat på oss en uppflyttningspinne i hopp till så nu behöver vi bara en till pinne och sedan är vi uppe i tvåan..=) Fast måste börja plocka lite pinnar i agilityn också men det ska vi nog kunna fixa till kanske. Snart ska jag också dra igång med att tävla med Tekla.

Nu ska jag nog ta Tekla i ett koppel och springa något varv i Hånger innan det är dags för att slänga lite skräp ifrån förrådet! Får se om jag har bestämt mig nästa gång som jag uppdaterar!



 Siri i halmstad då hon plockade sin pinne, detta är nog ifrån agilityn men en bra bild!


RSS 2.0