Torsdag, snart fredag..

Nu har jag bara en arbetsdag kvar och sedan så har jag arbetat klart mitt åttadagarspass. Idag har det gått fort på jobbet och jag tycker inte att jag hinner mer än hem innan jag ska dit igen och nu är klockan redan 11, snart fredag och jag har inte börjat göra mig iordning för sängen ännu och jag ska komma upp klockan sju imorgon bitti.Jag ska snart packa iordning lite sen ska jag lägga mig och läsa och hoppas på att jag kommer kunna somna ganska så fort. Jag tvivlar dock på det eftersom jag lyckades sova en timme idag innan det var dags att åka och jobba.

När jag vaknade idag så kände jag mig väldigt utvilad och jag kände att dagen nog skulle bli väldigt bra, den blev väldigt bra men vad trött jag var när jag skulle åka och jobba. Mamma och mormor var här för att äta lite middag och precis när vi satte oss för att äta så kom det en sån riktig skur och det blev precis mörkt i köket och då blev jag jättetrött, men jag piggnade till ganska så fort när jag bara kom till jobbet. Men visst är det grymt jobbigt att ge sig iväg för att jobba när man är sådär gräsligt trött? Nu hör ni nog inte mycket från mig i helgen, jag drar till Halmstad för en liten minisemester nu och jag har inget internet där!

Nej väskorna står på sängen och väntar!

Var är solen?

Idag skulle det bli fint väder sa de men vart är solen? Det är väl lite för tidigt så det kanske spricker upp under dagen. Tittar precis på vädret och under min lediga helg verkar inte vädret bli särskilt bra och det känns ju inte kul, vi som ska till Halmstad.

Det blev lite städning igår men inte utav lägenheten utan av vår baksida, jag sopade bort alla björkpollen och löv. Sen torkade jag av bordet och eftersom de har lovat bra väder idag så satte jag även ut blommorna så nu ser det riktigt trevligt ut på baksidan. Jag hoppas att jag får mysa någon mer dag där ute innan det är dags för höst.

När jag väl hade städat upp där ute så tog jag på mig filten och läste en stund på min fina baksida. Tekla kom till mig och mös lite och då såg jag att det var dags att klippa till hundarnas klor lite, eller Tekla var nog i störst behov av det för på Siri gick det inte särkilt bra med tanke på att jag klippte till henne i en pulpa. Det ville inte sluta blöda så jag fick springa bort till Helen och låna ett medel som gör att det slutar blöda.

Johan skulle ut med några kompisar på kvällen så jag tog hundarna och gick bort till mamma och pappa, vi var ute först hela kvällen och grejade. Sen så gick vi in och fikade lite och jag var hemma igen framåt tolv. Hundarna sprang löst och njöt av att få vara ute. Jag skulle plockat lite vinbär när jag var där men det blev inte så men jag och Siri går nog kanske bort idag eller imorgon. Johan och Tekla åker till Varberg idag så jag och Siri blir hemma själva. Nu ser jag att solen håller på att titta fram så har jag tur så blir det kanske lite frukost på altanen.

         

Bus och lek i trädgården, men man blir trött av att leka av sig, Siri var ganska så seg hela kvällen till skillnad från Tekla som far runt lite överallt hela kvällen men efter en stund så blev även hon trött!

lite soligt!

Idag är vädret bättre än vad jag trodde att det skulle bli när jag steg upp ur sängen klockan fem idag, för då öste regnet ner. När man börjar vid sex på morgonen så känns det som om att man är den enda i hela världen som är vaken förutom de tre man oftast möter på varje gång man ger sig ut så tidigt på morgonen. Eftersom att regnet öste ner så på morgonen så blev det så mörkt så idag fick jag tända lamporna när jag gick runt här hemma och det var längesedan nu. Jag får nästan lite höstångest då.

Nu har hundarna fått sig ett varsitt ben som de ligger och tuggar på, jag har röjt upp lite i köket och i tvättstugan. Jag skulle som ni vet ha städat lite igår men det blir ingenting utav det och just nu känns det inte som om att det blir av idag heller, jag är helt öm i fötterna efter en dag i frukten så tror faktiskt att jag ska ta en filt och gå ut och läsa lite. Städningen kan vänta en dag till. Det är soligt men det blåser så kallt så man behöver verkligen något om sig. Nu är det bara tre arbetsdagar kvar sen är jag ledig helgen, tjoho.! Jag räknar sakta men säkert ner.

Väntar på att Johan ska komma hem med så att vi kan gå ut och rasta av hundarna lite, sen imorgon åker Johan och Tekla till Varberg. Jag och Siri blir hemma till fredag sedan beger vi oss till Halmstad där Tekla och Johan möter upp oss för en mysig helg där.

Fem dagar kvar..

Idag är det måndag och jag har nu fem arbetsdagar kvar och sen ska jag vara ledig helgen och det ska bli så skönt! Nästa vecka så ska jag jobba på två ställen, jag ska jobba på fritids i kärda heltid och halvtid på willys så vecka 32 blir en tuff vecka och semestern till stockholm vecka 33 kommer att bli helt underbar tror jag.

Nu är det bara tre hela veckor kvar till sommarledigheten är slut och skolan börjar, jag gillar inte tanken på att den härliga sommaren är slut och alla måsten kommer tillbaka. Jag säger till alla som frågar om jag haft semester att jag varit ledig i två veckor men att jag fortfarande har lite av en semester för alla måsten är som bortsprungna under sommaren. När jag kommer hem ifrån jobbet är jag verkligen helt ledig och ingenting som måste göras ifrån skolan. Jag kan ägna mig åt det jag verkligen vill och jag kan städa och ändå veta att jag hinner med att göra annat också. Sommaren är verkligen den bästa tiden, jag hinner läsa annat är studentlitteratur vilket jag tycker är mycket avkopplande. Den kursen jag ska läsa i höst säger många är jätterolig och att det inte är så jättemycket läsning och det tycker jag är bra med tanke på att det i höst kommer bli två kursen ute i gnosjö utöver skolan. Fast det är ju kurser som är roliga och som jag enbart kommer gå på för att jag tycker det är kul. Nu är det bara tre terminer kvar sen är det slutpluggat för denna gången och det kommer att gå så fort!

Det känns nästan lite sorgligt att sommaren är slut, jag har haft en jättebra ledighet ifrån skolan hittills och min semester nere i Varberg var helt underbar och vem hade väntat sig att jag skulle få med mig en hund hem efter semestern. Jag var lite orolig först över hur det skulle gå med Siri men det är häftigt att se hur mycket dem två kompleterar varandra. Siri som alltid är 100% igång och uppspelt blir lugnad jättemycket av Tekla för hon är lugnet själv. Visst hon har sina busiga stunder med det har alla valpar och Teklas stunder är inte ens jobbiga, tvärtom man vill nästan få igång henne lite till. Siri har aldrig gillat att åka bil långt, det har aldrig varit några större problem mer än att hon har flåsat en del men sen Tekla kom så sover hon hela vägen från att hon hamnar i boxen tills att vi stannar.

Så om jag summerar min första sommar i Hångerlandet efter att ha varit Värnamobo så har den varit helt fantastisk hittills. Det är fortfarande en hel del kvar av sommaren, bara för att skolan börjar så tar inte sommaren slut. Den kan hålla på enda in i september och det blir förhoppningsvis några trevliga sommarkvällar innan hösten faller in. Dags att städa av lite här hemma och sen får vi se om det blir lite träning i Värnamo med hundarna.


Första sommarbadet!

Den tredje till enda..

Då var det kvällen och jag har klarat av den tredje dagen av åtta och det känns bra för nu har jag som sagt tidigare inte så långa pass som jag haft i helgen. Jag har också antingen ledigt förmiddagar eller eftermiddagar varje dag under veckan som kommer.

Vi har precis varit ute och rastat hundarna och det var skönt att få lufta bort huvudet från willys nu innan det är dags att mysa ner sig i soffan. Det blir säkert någon film som man hamnar framför med något gott tilltugg. Jag återkommer nog lite mer imorgon när jag har ledig förmiddag!

Ska snart påbörja den tredje..

Nu ska jag snart påbörja den tredje dagen av åtta på min arbetsvecka och efter idag så kommer det inte kännas lika tungt att sätta sig i bilen och åka till jobbet för i veckan har jag inte alls så många timmar som jag hade igår eller idag. Jag tror att dom timmarna jag jobbar i helgen tar det nästan fyra dagar denna veckan att komma upp i. Ikväll så blir det en kvällspromenad med hundarna när jag kommit hem, jag ska bara bort till mamma och hämta lite extratäcken först för jag fick för mig igår natt att vi måste tvätta våra täcken och innan dem har torkat så lär det hinna bli åtminstone en natt och det blir kallt utan täcken.

Idag ska vi åter göra ett försök att ha Tekla lös i skogen, hittills har det gått jättebra och det känns skönt. Mer träning blir det nog inte idag, eller det blir säkert den vanliga träningen här hemma i köket då vi tränar på stå och gå fint. Till veckan någon gång så blir det nog lite agility med Siri och nu var det över en vecka sedan jag tränade. Längtar!

Kaffet har bryggt färdigt så nu blir det lite frukost innan det är dags att dra sin kos mot willys och arbeta av nio timmar. Gårdagen på jobbet var inte alls kul, jag hade ungefär 100 saker att göra och jag hann inte ens hälften och inte råga på allt så var det en tölp som åt upp min matlåda! Då blev jag sur, han fick köpa mat till mig sen så nu får man helt enkelt börja skriva namn så sin matlåda! Svårt att komma ihåg vad man hade för mat med sig till jobbet då! NOT!

Promenad avklarad.

Nu har jag och hundarna kommit hem ifrån en härlig rastrunda i skogen. Tekla var helt lös för första gången och det gick jättebra, hon är så duktig den vit-bruna lilla pärlan. Nästa gång som jag går ut så ska jag försöka få med mig min kamera så att jag kan ta några fina skogsbilder på hundarna. Nu har vovvarna fått ett varsitt litet godisben som dem ligger och gnager på eller Siri vilar lite nu ifrån bitandet men Tekla kämpar på för fullt.

Jag gick i rätt tid i alla fall för nu regnar det för fullt och det hade inte varit kul att gå i regnet, nu fick jag mig en skön förmiddagspromenad. Det kan behövas med tanke på att jag ska åka och stänga in mig på Willys mellan 12.00 och 21.15. Sedan ikväll så blir det kanske Sigges loge, jag kan nästan garantera att när helgen är över på söndagkväll klockan sju på kvällen så kommer jag att vara riktigt trött!

Jag har fått lite problem med mina öron nu i några dagar och det är inte alls kul. Det slår lock för mina öron vilket gör att jag hör jättedåligt och det är så skönt varje gång som det släpper. Jag väntar på att det ska ge med sig helt nu snart så att jag slipper höra så dåligt. Nu ska jag slappa lite innan det är dags att göra sig iordning för arbete. Ha det så bra till jag uppdaterar nästa gång!

  

 Siri ute vid vattnet och Tekla biter på lite ben!

En av åtta...

Jag har nu redan börjat att räkna ner tiden mot min ledighet och det är sju dagar kvar för igår klarade jag av en av åtta. Idag och imorgon blir de hårdaste dagarna för sen är det mest slötider till veckan. Det ska verkligen bli jätteskönt med att vara lite ledig sen nästa helg. Det körde ihop sig jättemycket på jobbet igår men det löste jag och Sandra, vi är så duktiga hon och jag. Hehe. Efter jobbet snyltade jag in mig hos mamma och pappa i några timmar eftersom att Johan inte var hemma så var det trevligare att sitta där och umgås en stund, det var trevligt och jag var väl hemma runt kvart i tolv. Idag blir det nog fullt ös hela dagen med från att jag kommer dit tills att jag går hem. Jag får nog börja med att hjälpa Sandra lite i frukten och sen tror jag att det blir dags för mig att förflytta mig till frysen resten av eftermiddagen.

Kaffet står och brygger i bryggaren och snart så har nog smörgåsen tinat med och då blir det frukost. Det blir nog en liten kort promenad med hundarna och mamma innan det är dags för att varva ner inför jobbet. Ikväll är det prat om att vi ska till sigges loge men vi får se det under dagen här.

Dags att jobba helg..

Idag har jag varit ganska nyttig under min lediga förmiddag, jag har rensat alla mina land och gått en liten promenad med hundarna. Nu är det matlagning som står på schemat och sedan blir det en tripp till willys för att gå på mitt åttadagars pass. Jag gå av det passet nästa fredag klockan tre och då ska jag vara lite ledig hela helgen.

Jag har också planterat lite nya växter ifrån mormors och mammas trädgård, vi får se om dem tar sig annars är det inte hela världen med tanke på att det är gratis. Hehe..

Som sagt så blir det jobb som står på scehmat hela helgen och nu arbetar jag kvällen två dagar i rad och sedan arbetar jag hela söndagen. Så det blir kanske lite mindre bloggande och lite mindre träning med hundarna men träning ska det bli. Måndag börjar jag inte jobba förens fyra så då blir det nog lite mer aktivt på hemmaplan igen. Dags att kontrollera hur det går med maten. Idag blir det pasta carbonara. Mmmm...

IGEN!

Nu sitter jag här igen och det är nästan lite skandal, fast vissa dagar är väl värre än andra. Har tränat med Tekla lite ikväll och det gick jättebra! Åter till filmen som går på tv:n. Nu blir det kanske lite lugnt med skriverierna i helgen för jag jobbar konstant nu men något inlägg hinner jag säkert slänga in. Nu är jag inte ledig förens nästa helg det blir tufft med det blir också mycket pengar!

Sov lugnt!  =)

Vuxit fast..

Nu sitter jag här igen och glor framför dumburken, det enda vettiga jag har lyckats åstakomma under eftermiddagen är lite matlagning och läsning. Det drog över ett riktigt oväder här för en stund sedan och då var det jättemysigt att ligga och läsa. Nu börjar boken att bli lite spännande, det blir nog läsning som gäller ikväll också eller det kanske blir lite utställningsträning inomhus med Tekla med. Fast hon är ganska trött efter shoppingrundan i Jönköping så vi får se.

I måndags fick jag ett ryck då jag kände mig lite tvingad att rensa lite i landet på framsidan, det behövdes verkligen med tanke på att humlen hade växt in både i min cykel och i växterna runtomkring. Såg för roligt ut när den ringlade sig uppför stödet på cyklen och upp på stången.

   

 Vuxit fast i cykeln!

Vaccination, ikea och köttfärslimpa

Jaha då har man kommit hem ifrån Jönköping där jag har rivit av min förmiddag och tidiga eftermiddag. Först blev det en sväng till djursjukhuset för att vaccinera Siri vilket gick jättebra så nu kommer vi in på utställningen med bägge hundarna. När vi var klara på djursjukhuset så drog vi vidare till Ikea och sprang in där en timme och sedan bar det av en snabbis till erikshjälpen en snabbis och där inne var det grymt mycket folk. Vi åkte ifrån Jönköping runt ett och vi var i stan vid två och då slutade Felix jobba så vi tog med oss honom hem också.

Jag hittade inget speciellt på Ikea, eller jag var inte ute efter något direkt så kom hem ganska så tomhänt. Nu står köttfärslimpan i ugnen, potatisen står på kok vilket är bra för nu är jag jättehungrig. Hundarna har varit jätteduktiga idag och jag gick en liten promenad med dem utanför A6 coh det var väldigt nyttig träning så nu har dem fått ett varsitt ben som dem ligger och gnagar på för fullt.

Köket nästa!

En vecka!

Nu har Tekla varit här i en vecka och allting går som smort, hon och Siri kommer jättebra överrens och hon har börjat lyssna på oss jätteduktigt. Idag när vi var ute i skogen och plockade lite svamp så provade jag att släppa henne för första gången och det gick jättebra. Det blir kanske lite mer och mer varje dag, men vi får ta en dag i taget.

Imorgon så ska vi upp till Jönköping med Siri för hon ska vaccineras, hon måste vaccineras denna veckan om hon ska komma in på utstälnningarna i stockholm om två veckor. Det fick bli i Jönköping för i Värnamo har dem semesterstängt och det har dem i Anderstorp med. Jag och mamma hade redan bestämt att vi skulle ta en tur till A6 på torsdag och då passade det ju att dem hade en tid ledigt på djursjukhuset där.

Så imorgon blir det först en sväng till Jönköping mitt på dagen och sedan får vi se vart dagen tar vägen.

Lång dag.

Idag startade min dag klockan fem på morgonen, eller började inte jobba förens klockan sex och sen jobbade jag ett pass fram till klockan två. Jag hade sedan ett hål på en timme och sen var det dags att hoppa in och jobba lite extra åt en kompis i två timmar så idag har jag i princip arbetat från 6.00 - 17.00. Jag kände mig väldigt sliten när jag kom hem kan jag säga, det var ingen ide att öppna boken för jag somnade efter första meningen. Jag sov i ungefär en timme och jag kände mig lite hungrig när jag vaknade så jag stekte lite pannkakor. När jag väl hade ätit så kom Johan hem ifrån stan och då tog vi hundarna och gick en liten promenad vilket var trevligt. Vi tittade också in en timme hos mamma och pappa och fikade lite och det var också trevligt.

Imorgon är det arbete från 7.00 - 14.00, sedan är jag ledig fram till halv tre på fredag, från fredag är det jobb i sju dagar i rad som gäller. Nu är klockan elva och eftersom jag var så dum och lät mig själv somna idag så kommer jag nog ha ganska så svårt att sova inatt men jag får gå och göra ett försök snart i alla fall.


Dags att krypa till kojs..


Regnet öser ner även idag..

Idag när jag gick upp vid åtta så sken solen och jag såg fram emot att komma ut en stund i trädgården, men inte då. Nu öser regnet ner och det är itne kul, jag som tänkt att vädra lite täcken också, men men ibland går det helt enkelt inte som man vill.

Morgonen har varit lugn jag har druckit lite kaffe och läst en stund i min bok, men ännu är det inte spännande i alla fall men vi får hoppas att det släpper snart tycker jag. Är så mysigt att gå upp i någorlunda tid och bara gå runt och mysa tycker jag och nu verkar regnet avta så jag hoppas att jag snart kommer ut i trädgården en liten stund i alla fall. Hundarna ligger och biter på ben och njuter av livet i allmänhet skulle jag tro. Snart ska vi på utsällning med Tekla och det ska bli riktigt intressant faktiskt, vi tränar för fullt på att gå fint och stå fint men tyvärr så verkar hon enbart förstå gå fint och inte stå men det kommer. Vi får tragla det kommandot tills att det sitter.


 
 Gott med ben!

Data-nörd..

Nu har jag nog suttit framför dumburken i snart tre timmar och bara kollat runt, nu får jag snart skärpa till mig, men har fixat med en hel del faktiskt. Nu närmar sig skolstarten med stormsteg så jag måste börja förbereda lite tänkte jag. Den börjar veckan efter att vi kommer hem ifrån Stockholm, då lär jag inte vara pigg kan jag säga fast det får gå det med. Såg på schemat att vi går ganska så korta dagar hela första veckan och det är ju skönt.

Ikväll blev det som jag tänkt mig, Johan bjöd på jättegoda potatis-, lök- och kycklingwraps till middag och sedan dess har vi bara såsat hela kvällen. Fast vi gick en liten rastrunda med hundarna vid sextiden, men det var inte långt. Nu har jag bytt lite tider i veckan så jag kanske måste jobba hela dagen på tisdag för att jag lovade en jobbarkompis det så det blir eventuellt att få jobba från 6.00 till 20.00 med typ två timmars rast då eller det blir en delad tur. Jag ska prata med sandra imorgon så får vi se. Sen ville matilda vara ledig på onsdag så jag får jobba onsdag och sen blir jag ledig på torsdag istället. Jag ska också jobba lite extratimmar på fredagen, känner att jag behöver lite extratimmar nu för denna veckan har jag bara gått slöetider och det ger inte mycket pengar vill jag lova.

Imorgon blir det lite fix och don här hemma och sen framåt ett skulle sussi titta in och säga hej en stund och sen vid halv tre så bär det av till jobbet igen för att arbeta av fem timmar. Men det brukar oftast gå ganska så bra att jobba så korta pass. Nu är klockan ett och jag borde verkligen stänga ner locket nu och sova. Natti natti.

Regniga helgen..

Nu har det redan blivit söndag och jag har jobbat klart min timmar för idag och för hela veckan, jag arbetar imorgon och på tisdag och sedan så är jag ledig onsdag igen. Helgen har gått bra, jag har inte jobbat så många timmar så har haft mycket fritid men det har ju varit så dåligt väder så man har ju inte velat hitta på någonting. Igår var en riktig slappardag och jag tror att eftermiddagen kommer sluta så med, Johan håller på att laga mat för fulla muggar så jag passar nog på att lägga mig och läsa lite ur Stig Larssons män som hatar kvinnor. Jag har inte kommit in i den ännu men alla säger att början är seg och att man sen inte kan sluta läsa vilket jag hoppas snart infinner sig.

Internet och hemtelefonen var ur funktion igår kväll och idag på förmiddagen men nu fungerar det igen även denna gång tack vare Magnus.

Dags att gå och läsa!

Så var det fredag..

Idag är det fredag och jag är verkligen helt slut, jag sov väldigt dåligt inatt och gick upp kvart i fem så jag har på känn att det kan vara förklaringen. Sedan jag kom hem ifrån jobbet så har jag enbart tagit det lugnt, det enda vettiga jag har gjort idag är att gå en liten runda ihop med Johan och hundarna. Ikväll blir det väl lite lagom tempo, Johan ska ha hit lite kompisar och grilla sen skulle dem vidare och eftersom jag börjar jobba klockan sju imorgon så blir det lugnt.

Jag jobbar hela helgen nu, det är inte så många timmar dock men efter att ha jobbat en hel vecka nu så känns det faktiskt inte så jobbigt. Jag har ju inte jobbat så många timmar och har alltid haft eftermiddagarna lediga. Sommaren är verkligen bra för även fast jag jobbar och inte har mer än två veckor ledigt så känner jag mig ändå väldigt utvilad, jag tror det beror på att nu när jag kommer hem ifrån jobbet så har jag bara fritid. Om bara tre och en halv vecka så drar skolan igång igen och då är det fullt ös medvetslös, sommaren går fortare än vad man tror.

Hundarna fungerar jättebra ihop, Siri har börjat mopsa upp sig lite och vill väldigt gärna visa att det är hon som bestämmer här i detta huset, sålänge som inte Tekla vet om att hon är större så fungerar det ju jättebra men vi får hålla ganska hårt i Siri så att hon inte blir för kaxig. För rätt vad det är så kanske Tekla kommer på att hon är större. Dags att hitta på annat.

Matilda: Tekla är av rasen Koojkerhondje och är fem månader gammal.

Ledig dag..


 
Idag har jag varit ledig och jag känner mig rätt nöjd med dagen. Jag sov ut idag till klockan halv tio och det är inte likt mig, vaknade iof till när Johan var ute med Tekla vid sex men somnade om ganska så fort. Jag har hunnit med att klippa Johan, sen städade vi av här hemma lite fort och sen bar det av till stan för att inhandla lite mat och andra prylar. Väl hemma så ställde jag mig och lagade mat, idag blev det fläskfilé, brunsås och potatis. När vi väl var mätta och goa så tog vi oss en tur till Bolmsö, jag har nog bara varit där en gång i hela mitt liv men det är faktisk ganska mysigt där. På vägen hem blev jag tyvärr åksjuk så det var bara att bege sig hem och lägga sig i sängen och vila till magen lite och när jag väl piggnat till så ringde jag till Emma och frågade om vi skulle ge oss iväg och träna lite agility. Så först nú kom jag hem men jag känner att jag faktiskt är ganska så trött nu, det blir nog sängen strax med lite scrubs på tv:n.

Imorgon blir det jobb mellan 6,00 - 14,00, sen tror jag att det blir ganska så lugnt faktiskt. Kanske sågon liten rastrunda med hundarna bara men annars blir det lugnt.
 
För övrigt så går våra hundar jättebra ihop än så länge och Tekla känner sig mer och mer som hemma här skulle jag tro.Sängen kallar!



 Siri på väg att hoppa hinder!

Semestern slut och jobbet har börjat.

Nu har jag jobbat i tre dagar och det känns faktiskt riktigt okej, nu är jag ledig imorgon och sen jobbar jag helgen. Det har hänt mycket sedan jag skrev sist, Siri har fått en stor lillasyster som heter Tekla och än sålänge så fungerar det riktigt bra. Nu ska vi bara kolla så att det fungerar mellan Siri och henne innan vi vet säkert om vi behåller henne.


Tekla och Siri..

Annars har jag inte gjort så mycket sen sist jag skrev, vi kom hem ifrån varberg i söndags och sedan dess så har det bara rullat på. I måndags så var vi och fiskade och grillade lite med Ann, Adam, Maria, Anders och Alfred och det var jätte trevligt. Sen igår så kom Tekla hit och då tog vi det ganska så lugnt på hemmaplan, fast vi fick lite besök på kvällen bara. Framåt nio så åkte jag, Johan, pappa och hundarna för att bada lite. Det var dock bara jag och pappa som badade fast tekla hade nog gärna badat hon med för hon blev galen när vi gick ner i vattnet.

Här kommer lite fler bilder från semestern och från den gångna veckan.


Johan lagar mat till mig första dagen på semestern.


Johan köpte en flytväst till Siri under semestern.


Alfred och Siri när vi var och fiskade och grillade korv.


Johan och Anders äter korv.


Jag och Maria grillar marschmallows.

God mat, trevligt sällskap och mys pys..

Nu är det knappt en vecka kvar tills att min semester är slut och det är aldrig kul att behöva börja jobba igen efter två veckors underbar semester. Det tråkiga är ju att nu blir ju hösten så lång men det får man ta för bättre väder än det som jag hade förra veckan det kan man knappt ha här i Sverige under semesterperioden. Även fast jag börjar jobba så känns inte jättetungt, jag är ju fortfarande ledig ifrån skolan i alla fall.

Helgen var mysig, Matilda och Oskar kom ner hit på lördagen och vi grillade och åt gott. Sen på söndagen så var det lugna puckar med lite långgolf och pizza från lanternan. Igår så åkte vi till Halmstad och hade det mysigt enstund på förmiddagen och en bit in på eftermiddagen, när vi kom hem blev det vila fram till att det var dags att laga mat! Idag tar vi dagen som den kommer, det är så det ska vara när man har semester.

Fyra dagar och torsdag..

Jag har inte mycket vettigt att skriva mer än att jag har en jättebra semester. Jag sitter här i förtältet nu och väntar på att få maten serverad. Idag har vi gjort ungefär samma saker som vi gjorde igår, solat och badat. Jag har tagit lite kort men eftersom det inte är min dator så lägger jag upp lite bilder när jag kommer hem.

ha det så bra i värmen för det har jag.

RSS 2.0