Shoppardag..

Idag så tog jag mig friheten att strunta i skolan, hela förmiddagen ägnade jag åt skolan. Runt ett så tog jag och Johan bilen till Gislaved och Rusta för att kolla på dynor till våra utomhusmöbler, vi hittade några såg hyfsade ut men definitivt värda priset. Vi får vara ekonomiska nu när vi står på gränsen, en student och en arbetslös kan det bli mycket bättre? Skulle inte tro det, vi klarar allt!

När vi kom till Värnamo igen så hade vi inte lust att åka hem så vi tog en liten sväng ut i skogen och gick lite med Siri och väl tillbaka i stan igen så åkte vi till blomsterlandet och Ulrika för att köpa lite fröer och blommor. Vi skulle egentligen köpt några växter att ha utomhus men det blev inte så, eller vi köpte två belagonier eller om det var penseer. (Ser skillnaden kan dock inte skillnaden på namnen) de små i alla fall. Vi har satt dem i Magnus sten som står på framsidan och där står dem fint.

Resten av eftermiddagen och kvällen blir här framför datorn med skolarbete, jag skulle egentligen jobbat idag men kände att skolan måste gå först idag. Sen tog jag lite shopparledigt mellan varven.

Lördag, fint väder och jobb..

Idag så ska jag inte jobba så länge som det var tänkt ifrån början, jag har ganska mycket i skolan nu till veckan så jag önskade mig lite ledigt idag på dagen. Så idag blir det plugg på förmiddagen och kanske någon liten promenad också. Jag känner mig jätte mätt och goé nu eftersom jag precis har smällt i mig majas goda hembakta frallor, så nu är jag taggad för plugg!

Igår var en jätteskön dag, mellan två och sex satt jag ute i solen och pluggade och sen tog jag och Siri och gick en härlig promenad. På kvällen var det lite mys framför tv:n hemma med Johan och Siri. Jag kom en ganska bra bit på fördjupningsuppgiften igår så jag hoppas att bli klar idag eller imorgon eftermidag.

Nu har jag bokat en tid med han som rättade tentorna och vi får hoppas att det leder till ett G men jag tvivlar på att det hjälper så jag är inställd på att göra kompleteringen. Jag känner inte längre av den dåliga dagen som jag hade i veckan och det känns skönt.

Heldag idag och ledig imorgon!

Idag är en ny dag och denna dagen känns inte alls lika tung som gårdagen, jag här tagit till mig nu att jag troligtvis inte fått godkänt på tentan och det är bara att bita i det sura äpplet och försöka igen. Åkte med Sofia, Emil och lilla viola till Jönköping idag och det var skönt för en timme extra i sängen gjorde gott. Lilla viola är ju så söt med!

Imorgon blir det ledig dag och det ska bli skönt, jag ska mestadels plugga men jag slipper i vilket fall åka upp till Jönköping och det känns väldigt skönt faktiskt. Sen så får jag se hur jag gör på fredag för jag ska jobba hela helgen och det är jättemånga som ska strunta i att åka upp så jag får se. Jag har i och för sig hela fredagseftermiddagen ledig så jag får se, sen beror det lite på vad jag får för tider på willys i helgen. Dags att jaga en kursledare och försöka tjata till mig ett godkänt på tentan!

Himla skruttdag!!

Dagen kändes till de första timmarna ganska så okej, sedan fick jag veta att jag inte klarat tentan som jag skrev för två och en halv vecka sedan. SÅ SURT! Fast det var skönt att jag inte var ensam, det var tio av 63 som hade godkänt och jag tänkte att jag skulle försöka tjata mig till tre poäng. Ska göra ett försök annars blir det hemtenta på två böcker.

Dagen fortsatte med att jag inte kunde låna böcker på biblioteket eftersom jag glömt min plånbok hemma och framåt eftermiddagen så kom det huvudvärk också. Sedan ikväll var det dags för röntgen av mina knän och det tog 1 1/2 timma, först fick jag vänta i 45 minuter innan jag kom in och sen tog själva undersökningen 45 minuter. Sedan bar det ut till Sörsjö och brukshundsklubben för att vara med den sista halvtimmen på allmänlydnad innan det var slut, kändes lite si och så faktiskt och jag vet inte om jag ska gå kursen eller inte. Jag kände mig inte jättevälkommen av kursledaren och en kompis sa att de inte gillar små hundar i Värnamo så jag har några dagar på mig att fundera nu. Känns inte bra att lägga pengar på något som inte ger någonting.

Jag känner mig allmänt butter och trött efter en lång dag med mycket strul, men det är väl tur att det finns dagar så allt går fel också för då uppskattar man de bra dagarna mer!

Godnatt!

Annandag påsk..

Idag känner jag mig väldigt nöjd med mig själv, dagen började med jobb i fem timmar och sedan var det hem och greja lite. Först åkte vi bort på Hångerbyvägen och tvättade av och plockade ut lite ifrån husvagnen, Johan fick även för sig att tvätta av en av pappas bilar. När vi kom hem så började leta fram vårt land som vi har på framsidan ifrån löv och ogräs, när vi väl hade gjort det stack vi till skogs för att leta lite kantstenar. När landet väl var klart så satte jag igång med att baka lite av varje, jag har nu bakat en sats med chokladmuffins och en sats med kärleksmums. Eftersom att jag drog igång bak så rörde Johan ihop en fläskpannkaka så nu är jag både nyfikad och nyäten. Men nu är mycket av mina bakigredienser slut, får inhandla lite mer snart.

Imorgon blir det en hektisk dag, först ska jag vara i skolan till klockan fyra minst och sedan blir det röntgen på sjukhuset, när jag väl är klar där så blir det allmänlydnad i Värnamo med Siri. Nu känner jag mig ganska trött så jag ska nog göra mig iordning för sängen och sedan gå och lägga mig och titta på mannen som talar med hundar.

Haft en glad påsk..

Nu var påsken till enda och jag har haft en mysig påsk i alla fall och jag hoppas att ni andra också har haft det. Nu ska jag snart ta och ååka och jobba av nio timmar på willys vilket känns sådär fast vädret verkar inte så bra idag så det känns inte riktigt lika tungt som de andra dagarna denna helgen. Jag var ledig igår och det var jätteskönt!
 
I fredags så var jag på ett trevligt kalas med god mat och trevligt sällskap och sen igår så var jag ute på stan och fikade med Bella vilket var jättekul, var så längesedan vi sågs nu. Sedan på kvällen grillade vi med några kompisar och runt halv elva så drog vi upp till Jönköping för att kolla på alla fina bilarna. Det var grymt mycket folk och bilar, jag tror inte att det på något år har varit så mycket så det var trevligt!

Hoppas att alla därute få en fortsatt trevlig påsk.

Mitt i veckan.

Idag har jag bara tagit det lugnt och städat lite här hemma, jag skulle åkt upp till Jönköping men har inte sovit mycket för Siri har varit orolig i magen inatt. Det var inget viktigt idag i alla fall så jag blev hemma. Hur jag gör imorgon det vet jag inte ännu.

Vi ska snart hämta hem husvagnen och det är faktiskt så man börjar längta ner till varberg nu. Dags att dra vidare.

Jobbig helg på jobbet!

Idag är det måndag och jag har precis arbetat färdigt min helg på jobbet, den var riktigt jobbig faktiskt och det var riktigt skönt att gå därifrån klockan halv fyra igår. Allt bara strulade och de var 100 saker att göra. Idag ska jag jobba kvällen så jag är ledig nu på dagen och det är skönt med tanke på vädret. Nu har jag anmält mig och Siri till två kurser i vår, en i allmänlydnad i Värnamo och en i Agility för nybörjare i Gnosjö. Jag har inte bestämt mig ännu om jag ska gå allmänlydnad i Värnamo för den var ganska dyr och sen så skulle hon inrikta sig mycket på arbete med nästan. Det kanske blir jättekul men hon sa att vi skulle träna mycket på lydnad och att det bara kanske blir en gång med sök och spår sammanlagt så att jag tror att det blir av i alla fall. Jag behöver få Siri att lyssna på mig till 100% innan jag ger mig på Agility och det gör hon inte nu så det måste vi jobba med.

Normala studenter eller elever i skolan har idag påbörjat sitt påsklov, men inte Nina. Nej, hon går på högskola och då har man inga lov, ni som går vet hur det är. Satt idag och skulle göra mina val till sista året men nu har det kört ihop sig, jag trodde att en kurs som jag ville läsa gick nästa vår men nu gör den inte det så jag måste nog välja någonting annat. Fast vi får se, det beror helt på hur det går om jag och Sofia ska skriva exjobbet ihop annars så kan jag läsa den kursen i alla fall. Dags att ta tag i sitt liv innan det är dags att äka och jobba, jag tror att Alma skulle komma hit en stund kanske kan ta med mig hundarna ut i skogen en stund!

Sista lediga innan spurten börjar..

Nu idag är jag ledig förmiddagen och jag ska försöka få ut så mycket som möjligt av den, Jag jobbar sen ikväll och samtidigt som jag går på mitt pass så går jag på tre veckor med intensivt jobb på willys och skolan vid sidan om. Är rädd att jag kanske har lovat för mycket men det går nog klara av detta under tre veckor nu sen får jag lugna ner mig lite. Är ledig ifrån willys två dagar på två och en halv vecka och sen så ska jag gå i skolan med så det blir tre veckor med långa dagar nu.

Vaknade idag med grym träningsvärk i både armar, rygg och ben och jag kunde inte förstå varför, fast när jag väl hade klätt på mig och skulle gå en skogspromenad kom jag på att det måste ha varit ridningen igår. Det måste det vara för nu när jag skulle äta frukost så kunde jag knappt sitta på sittbenen.Snacka om vältränad! HAHA.. Det var i vilket fall helt underbart att komma ut och rida en lite sväng igår för det var längesedan nu, men härligt var det.

Igårkväll så var jag på tupperwareparty med vilket inte var bra, som vanligt så handlade jag alldeles för mycket och jag bokade in ett party hemma hos mig med så den 19:e maj får ni titta förbi hemma hos mig. Fast jag kanske ska koncentrera mig på mitt bh-party först som är den 27:e april. Jag gillar egentligen inte homepartys för jag handlar alltid så mycket men lite trevligt kan det vara att träffa lite kompisar och så men nu ska jag ha två sen får det vara bra. Det kanske bli Mary Key också men det vet jag inte ännu.

Dags att plugga på min seminarieuppgift, hoppas jag kan göra det ute.

Soliga vår!

En så härlig dag som det har varit idag. Jag började dagen med lite frukostmys framför tv:n och sedan så blev det plugg i en timme innan dagen drog igång på allvar. Fast när jag funderar närmre på det så har jag egentligen inte fått så mycket gjort som jag skulle velat. Det började med en oväntat snabbtur till apoteket i stan och sedan var det hem igen och städa av i lägeheten lite. Vid sju så kom det lite folk hit och hälsade oss välkommna och det var trevligt. Eller det var min moster och min morbror med deras lilla vovve, hon och Siri hade det riktigt kul faktiskt. Mormor och mamma var också med så vi hade det så trevligt så.

imorgon ska jag putsa mina fönster utvändigt tänkte jag på förmiddagen och sen på eftermiddagen så blir det lite plugg. Tänkte att jag skulle bli färdig med seminarieuppgiften innan helgen så att jag slipper tänka på den mer sen eftersom jag jobbar hela helgen och den ska vara inne på måndag. Nej nu ska jag dra mig tillbaka för kvällen tror jag.

RSS 2.0