Att växa som vuxen..

Nu har jag läst halva den boken och jag måste säga att den faktiskt är riktigt bra, nu ska jag ta och försöka svara på frågorna till den med så att jag blir färdig med den. Fast jag tror att den boken får bli julens läsning i alla fall. Det var faktiskt en intressant bok och man känner igen sig i många situationer. Jag har inte hunnit fixa Arn böckerna heller så det får jag nog lägga åt sidan till sommaren.

Idag blir det jobb mellan halv två och halv tio och sen är det bara imorgon med och sen har jag avverkat mina fyra dagar innan nyårsafton. Sen är det bara inventeringen med och sen är det inte me jobb i jul, vad jag vet nu i alla fall för det kan man aldig veta.

Dags att försöka svara på frågorna till boken innan det är dags att göra sig klar för att gå och jobba.

Klar..

Jag blev precis klar med den första bokens frågor och det är skönt, fick lite överskottsenergi igår så jag gjorde hälften av frågorna igår och hälften idag så nu har jag bara Att växa som vuxen kvar så det hinner jag nog med under julen nu skulle jag tro.. Skönt!


Annandag Jul!

Jag trodde inte att jag skulle hinna uppdatera mer nu i jul, har ganska mycket att göra men nu hittade jag ett hål när jag ändå satt med internet på. Jag ska snart gå ut med min lilla Siri sen ska jag gå och duscha för vi ska åka och äte lite middag hos Johans farmor och farfar. Vi blir nog inte kvar där sålänge och sen blir det nog bara hem och ta det lite lugnt ikväll skulle jag tro. Nu har jag varit ledig i tre dagar och nu blir det jobb i fyra dagar innan jag är ledig igen, jag jobbar tre kvällar och en förmiddag så tänkte ta de här fyra dagarna och lägga ner allt mitt krut på mina två böcker som jag har att läsa under lovet så att jag verkligen kan njuta av min ledighet när jag väl är ledig.

Skolan börjar igen den 7:e och då ska jag upp på en eximination mellan tio och tolv alltså två timmar på onsdagen, sen är det samma som gäller på fredagen då jag ska upp på en eximination mellan ett och tre. Så första veckan blir ganska slapp, sen går jag bara den 14:e veckan efter och då har vi opponering så på två veckor ska jag sammanlagt upp sju timmar. Känner att det inte blir för hårt arbete av det. Jag har fem dagar kvar nu på willys under lovet så jag känner ändå att jag har ganska mycket ledigt denna julen och det är skönt. Eftersom vi är så gott som klara med B-uppsatsen med så känner jag att jag kan koppla av ganska mycket.

Julen har annars varit jättebra, på julafton var jag ute hos mamma och träffade släktingar som jag inte träffar så ofta och det är alltid kul att träffas och prata med alla igen, Johan var med sin mamma här i Värnamo och firade Jul. Igår gick vi ihop igen och åkte ut till mamma och pappa och åt lite middag och bytte lite julklappar till, vi satt och spelade RISK hela kvällen och det var roligt när vi väl förstod hur det fungerade.

På nyårsafton så blir det Hånger och puben där vi ska ha en liten nyårsfest men cirka 30 personer och det blir nog trevligt skulle jag tro. Det kom många fler än vad vi trodde ifrån början och det är roligt om det gör det, sen på natten så sover vi hos Ulrika och Martin för de ville ha lite rörelse i sitt hus nu när de är i Brasilien i några veckor. Dags att hälsa på i duschen.

God Jul!

Hoppas att alla får en riktigt God Jul!


 


 TACK ALLA SOM FÖLJT MIG I ÅR.
 GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!
Önskar Nina

Göteborg..

Nu har vi kommit hem ifrån en trevlig helg i Göteborg. Vi fick god mat som alltid, bytte lite julklappar och idag har vi varit i en möbelaffär och kikat runt lite. Hittade mycket fint till Hånger men får avvakta lite, vill inte köpa på mig en massa men vi får nog ta oss en tur till det möbelvaruhuset sen igen för där fanns mycket.

Jag har precis slängt i mig en kopp kaffe och en macka och nu ligger jag, Johan och Siri i soffan och myser. Imorgon blir det jobb men sen är jag ledig till och med lördag och imorgon så skulle jag varit ledig men Berit ringde in mig. Eftersom jag inte jobbar mycket mer så tackar jag mer än gärna ja, sen blir det nog måndag och tisdag innan nyår med skulle jag tro och det måste jag nästan ta. Jag är ledig så mycket ändå så att jobba lite skadar inte.

Nej nu har jag inte mer vettigt på hjärnan, kanske har mer att delge imorgon. Kram och godnatt..


Ultraljud..

Nu har jag och Siri kommit hem ifrån ultraljudet och allt i magen på henne såg jättefint och normalt ut. så just nu så sätts hon in på medicinerning i två veckor för de tror att hon har drabbats av en tillfällig överkänsklighet eftersom att hon svarar så bra på medicineringen. De hoppas att det ska ge med sig nu efter två veckor och hon måste också börja gå upp i vikt. Om hon ändå inte blir bra sen så ska de ta bioxidprover på henne men de avaktar med det så länge som det bara går för de vill gärna inte öppna henne om de inte blir tvungna.

Dem har stora förhoppningar över att hon ska bli bättre nu att det som hon har drabbats av bara är tillfälligt. Nu ska jag gå och laga mat innan det bär iväg till jobbet klockan två.


Imorgon så åker vi till Göteborg för att fira jul med Johans pappa så jag kanske inte uppdaterar förens på söndag.


Jobb och hosta..

Nu har min feber och förkyldning övergått till hosta och jag kan meddela att det är inte roligt att sitta i kassan och hosta hela tiden. Fick en jättehostattack men som tur väl var skulle jag precis gå på rast så jag fick stå ute på lagret och hosta färdigt.

Imorgon blir det djursjukhuset med Siri och vi får hoppas att de får fram någonting, nu är det dags att kurera min hosta med lite honungsvatten innan det blir sängen.

Tjoho!!!

Idag känns allting ganska bra, det beror kanske på att jag har haft sovmorgon. Idag blir vi nog så gott som klara med B-uppsatsen och det känns SÅ skönt för då slipper jag tänka på den under jullovet. Min feber har släppt och jag pluggar och lyssnar på julmusik och nu är det inte långt kvar till ledigheten. Jag jobbar idag och imorgon och sen är jag ledig i en vecka och det ska bli väldigt skönt och välbehövligt, skulle det vara så att vi blir klara med B-uppsatsen idag så ska jag ta mig tid i jul att läsa lite böcker. Jag har ju två kursböcker att läsa men de väntar jag med och en är jag så gott som klar med, jag tänkte ge mig på Arn-böckerna för det har jag tänkt länge nu så skulle jag hinna med det så får det bli det i jul. Det är så mysigt att läsa tycker jag.

Jag har annars kommit in ganska mycket i julstämningen saknar bara det där vita som kallas snö, det var så mysigt förra veckan när det låg snö på backen. Det tråkiga är ju att det aldrig kommer för att stanna mer än över en helg, lite tråkigt men sånt är livet.

Nu ska jag se efter om mitt ris är färdigt, idag blir det kyckling och ris till middag. Mumsfillibabba..
Återkommer kanske när jag har slutat jobba.

Jullov...

Idag blev det efter många om och men att jag åkte upp till Jönköping, vaknade med 38 graders feber och snorig. Tog mig två magnesyl och pallrade mig dit, vi hade en eximination och sen skulle Siri till veterinären. Där gjorde dem ingenting med henne men eftersom att de inte kunde ställa upp med plats över dagen som de hade lovat så slapp jag betala för besöket. Stackars Siri fick dock tillbringa en och en halv timme i bilen så var lagom irriterad på dem. Sen när jag kom hem så gick jag och la mig och sov i två timmar och när jag vaknade var febern fortfarande kvar och är fortfarande men jag känner mig lite piggare nu.

Imorgon ska vi försöka göra klart vår B-uppsats sen blir det willys på kvällen sålänge som tabletterna hjälper så. Nu ska jag ta och skriva lite på b-uppsatsen så att vi blir klara någongång så att jag kan börja jullovet. Jag ska i alla fall inte upp mer till Jönköping nu på tre veckor, förutom med Siri men det är i alla fall inte till skolan.

Ingenting...

Idag är ingenting bra, vaknade idag till den omtalade jordbävningen med huvudvärken hängande kvar. Väckte mig med en dusch och åt en liten macka och sen bar det av till jönköping. Jag hade ganska mycket energi då och egentligen hela dagen tills vi inte kom längre med vår B-uppsats klockan tre, jag hade verkligen velat bli färdig med den delen idag med vi får hoppas att det känns lite bättre på fredag. Jag var lite uppgiven när jag åkte hem och jag kände mer och mer hur jag blev lite seg och fick ont i mina leder och när jag kom hem så visade det sig att jag hade feber så nu ligger jag i sängen igen och kurerar min feber och försöker få lite gjort med skolarbetet. Kommer dock inte så långt tyvärr.

Huvudvärk och julklappar..

Dessa julklappar gör mig galen, men nu är jag i alla fall nästan färdig och visst det är roligt att ge bort något som man vet att den andre personen verkligen vill ha men när man bara köper något för köpandets skull så blir det fel. Jag är nöjd med de flesta av våra klappar ändå måste jag säga. Nästa år ska vi dra vem som vi ska köpa till inom familjen sen har man bara ansvar att köpa till en familjemedlem och det kommer vara mycket lättare, sålänge som man drar någon som är lätt.

Med tanke på att jag har fixat alla julklapparna så är jag väldigt nöjd med dagen. Den började med lagning av tand hos tandläkaren och sen så kom Matilda hit och vi pluggade på vår B-uppsats. Sen kurerade jag min huvudvärk som jag har haft sedan igårkväll med två och en halv timmas sömn och när jag vaknade kände jag mig lite piggare fast det gick inte mer än en timme så var den tillbaka. Så den har följt med mig hela dagen och ute i Hånger sen fick jag en tablett av mamma och då blev det lite bättre.

Ikväll är Siri hos sin vovvemamma så ikväll är det så tyst här, imorgon ska jag vara i skolan hela dagen så jag lämnade bort henne imorgon. Dags att plocka ihop inför imorgon och natti natti..

Mätt och redo för att ta fredagkväll..

Ja som alla säkert redan vet så är det fredag idag och nu är det kväll, jag har hunnit med det som jag skulle och nu har jag ätit och tänkte gå och ta mig en dusch. Det kanske blir så att jag går en sväng, jag har inte bestämt mig ännu. Jag och Matilda hann med det som vi hade tänkt att hinna med idag så nu börjar mitt hopp om att bli färdig innan jul stiga.

Ikväll blev det flämtande uttern till middag vilket var väldigt gott. Hittade receptet på icaköket men har ätit det en gång för väldigt länge sedan.

Ingredienser
Portioner: 4

1 grillad kyckling eller kycklingfiléer
1 paprika
1 burk minimajs
3 dl grädde
1 tsk curry
1,5 tsk sambal oelek
1 dl mango chutney
2 vitlöksklyftor


Sätt ugnen på 225 grader
Bena ur den grillade kycklingen (kycklingfiléerna brynes i lagom "mumsbitar") lägg i en ugnsform. Bryn paprika och minimajs i socker, fördela detta över kycklingen.
Vispa grädden, blanda i curry, sambal oelek chutney och hackad vitlök. Klicka ut över kycklingen. in i ungnen 25-30 min
Servera med ris och en härlig grönsallad!


Lista.

Nu kommer listan som jag pratade om innan att jag skulle lägga ut.

Den som vill blir utmanad!

Nämn något som gjorde dig glad igår:  En lussebulle
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov
Vad gjorde du för 15 min sedan: Startade datorn
Det sista du sa högt: NEJ! (datorn strulade)
Det senaste någon sa till dig: Varsågod.
Vad har du druckit idag: Kaffe.
Vad var det senaste du åt: En clementin
Vad var det senaste du köpte: Mat på Willys.
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vita in till lägenheten och grön in till huset.
Vad är det för väder hos dig nu: Vinterland.
Godaste glassmaken: Vanlij.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej jag tror inte det.
Sover du tungt: Har gjort i hela mitt liv tills tre månader tillbaka.
Drömmer du mardrömmar: Ja senast igår natt.
Trivs du med ditt jobb: Jag studerar och det är inte så kul nu. VILL HA LOV!
Favoritklädsel: Myskläder.
Favoritlåt just nu: Vet inte faktiskt, blir nästan bara julmusik nu.
Vad ser du om du tittar till höger: Johan och soffan.
Vad gör dig glad just nu: Att jag snart ska få laga en god middag och kunna njuta lite av fredagen.
Vad ska du göra härnäst: Laga mat
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Känner mig mest harmonisk nu.
Favoritgodis: Bassets vingummi
Kläder just nu: mjukisbyxor och linne.
Sommarplaner: Ingen aning, förhoppningsvis komma iväg någonstans.
Hur många kuddar sover du med: Två
Spelar du något instrument: Spelade piano förr och kan fortfarande klinka lite, klinkar lite på gitarren med ibland.
Morgon eller nattmänniska: Morgonmänniska
Vad är viktigast för dig: Min familj.
Är du kittlig: Nej det kan jag inte säga fast ibland när jag blir lite flamsig kan jag vara lite kittlig.
Snarkar du: Inte vad jag vet.
Stjärntecken: Oxen.
Äckligaste insekten: Spindlar, fast det är ingen insekt så då säger jag älgaloppor
Stökigt eller välstädat: Oftast ganska så välstädat, har inte så mycket att hålla ordning på.
Längtar du mest efter just nu: Tills vi flyttar till Hånger, längtar efter att få börja packa ner och kolla efter möbler igen.


Hej mitt vinterland!

Så mysigt med snö idag, jag är glad att jag slapp köra upp till Jönköping idag. Jag och Matilda ska sitta och plugga hemifrån idag för jag fick tag i en extra eftermiddag nästa vecka, dagen har börjat lugnt och jag fick börja med att gå ut och flytta på bilen för de skottade öb:s parkering. Nu ska jag snart slänga i mig lite frukost innan min och Matildas plugg konferens sen blir det nog lite julmusik, städning och ska handla lite idag med tänkte jag. Ikväll blir det lugnt för imorgon börjar jag jobba klockan sju till tre sen blir det väl hem och plugga en del kan jag tänka mig innan det är dags att gå till Birgitta och äta lite julmat.

Jag har varit dålig på att uppdatera nu i två dagar men det beror på att jag har haft fullt upp, i onsdags var jag i skolan till tolv och sen hem och laga mat för att börja jobba klockan halv sex på willys. När jag var hemma så blev det en hel del plugg också, sen igår så var jag inte hemma fören kvart i åtta ifrån Jönköping, eller jag stannade till en stund ute hos Mamma och fikade när jag hämtade Siri men när jag kom hem så var klockan kvart i åtta. Ni som läser regelbundet vet att jag håller på att skriva en B-uppsats nu och det tar mycket tid kan jag säga. Så om jag är dålig på att uppdatera nästa vecka så vet ni varför. Ida hade en ny lista igår med tänkte ta och svara på de frågorna senare idag, vi får helt enkelt se vart dagen tar vägen idag om det blir mer skrivet eller inte.

Ingen operation..

Nej det blev ingen operation idag för de på djursjukhuset fick ut öronhänget på det naturliga viset så det var på sätt och vis skönt, nu väntar vi bara på att ta ultraljud sen får vi se vad som händer. Jag vill bara veta vad det är så att vi kan gå vidare nu.

Annars så är allting bra och livet flyter på, mitt knä gör dock väldigt ont nu men har fått en tid för undersökning nu i alla fall och det känns bra, det är lika bra att ta alla sjukdommar på en gång. Först Johan, sen Siri och nu mitt knä sen får vi hoppas att vi slipper besöka sjukhus och djursjukhus på ett bra tag när vi är färdiga. Nu ska jag ta och plugga en liten stund sen får vi se hur länge jag orkar hålla mig vaken innan jag ska duscha. Dagen har varit lång och väldigt seg, jag och Matilda kom ingen vart med B-uppsatsen idag och eftermiddagens föreläsning var inget att föredra. Imorgon är det bara halvdag som gäller och det känns skönt sen är det dags att börja nedförsbacken mot helgen igen, usch ja tiden går bra fort!

Röntgen..

Idag visade röntgen att Siri som jag trodde har fått i sig ett öronhänge, så nu ska hon ligga på observation under dagen och få lite hjälp med att få ut det. Sen i eftermiddag så ska hon röntgas igen och har det inte flyttat på sig då så ska dem öppna upp henne och plocka ut det och samtidigt ta de proverna som de ville avvakta med. Vi får se helt enkelt vad som sker här under dagen nu.

Siri..

Nu har vi fått svar på det sista provet och värdena var inte normala så nu blir det några undersökningar till som vi ska gå på. De vet att hon har något i tunntarmen och bukspotkörteln men de vet inte vad ännu så hon ska göra några undersökningar så att vi får veta vad det är, fast sålänge hon håller sig pigg så ska de avvakta lite med en undersökning för den innebär att de måste öpnna magen på henne och det vill dem inte göra om de inte måste eftersom Siri är så ung. Så nu blir det troligtvis inga valpar för Siris del eller vi får se, jag ska prata med dem imorgon när jag är uppe med henne för röntgen.

Nu vet vi i alla fall vad felet var fast det känns faktiskt lite tråkigt ändå, det är lite tankar i huvudet som går runt. Tänk om det är en obotlig sjukdom, det vet dem inte ännu, tänk om hon alltid kommer ha problem med magen. Vi får se om de först hittar någonting på ultraljudet nästa vecka och sen får vi fortsätta därifrån och ta en dag i taget.


Öronhängen!

Siri mår just nu väldigt bra, men vad gör hon då? Jo hon stoppar i sig ett öronhänge eller ett ett halv för ett och ett halv har jag hittat men det var ingen vass del som hon fick i sig i alla fall, men blir galen på min lilla pärla snart. Det väntas väl bara att hon blir dålig nu igen för det är väl för bra för att vara sant att hon ska få vara pigg nu. Senare idag ska vi få svar på blodprovet och vi får hoppas att det inte visar något, återkommer senare om detta. Eller att det visar något som gör att vi vet hur vi ska fortsätta!

Söndag och lite seg.

Jaha nu sitter jag här framför skärmen igen, jag har pluggat i en timma nu och känner att jag verkligen inte kommer någonstans med den där sketna B-uppsatsen. Just nu är jag verkligen skoltrött och vill inget hellre än har lov, så fort jag får lite tid över så måste jag bläddra i mina böcker men sen är det så mycket annat som jag ska hinna med men det evigt dåliga samvetet hänger efter en hela tiden. "Jag borde nog plugga egentligen".

Jag vill ha lite jullov nu och jag hoppas innerligt att vi blir klara med uppsatsen innan jul så att jag kan få lite jullov!


Helgen.

Denna helgen har mest bestått av skolarbete och lugn. Fredagen tillbringade jag först ute i Hånger hos mormor och sen kvällen hos Ann. Gårdagen började med krosstävling ute i skillingaryd i kylan och på kvällen så var jag med Matilda på lilla krogen och åt middag sen gick vi hem hit och tittade på vänner. Idag har jag pluggat nu på förmiddagen och nu ska vi snart åka ut till mamma och fira pappa och Johan lite, Johan har fyllt år och pappa fyller på onsdag så det blir lite dubbelkalas.

Ikväll sen så blir det plugg som gäller igen, jag har som sagt lite att göra och igår fick jag panik när jag kom på att jag är ledig idag men sen är jag inte ledig på åtta dagar och det känns faktiskt lite hårt tycker jag. Nu ska jag ringa och kolla vart Felix är så att vi kan åka snart.

Nu börjar det sakta men säkrt dra ihop sig mot flytt och Hånger!

Klar..

Nu är jag klar med renskrivningen av mina intervjuer, det tog två och en halv timma att skriva ner det som de sa och sammanlagt var det samtalstid på tjugo minuter och nu känner jag mig ganska seg.

Har för övrigt bestämt mig för att vara hemma imorgon! SKÖNT!

Julstäming på Fredsgatan.

Idag har jag varit i skolan och haft lite musik och det var kul, imorgon vet jag inte om jag ska åka upp eller inte. Jag känner verkligen inte för det men måste bestämma mig idag för har jag inte gjort det så kommer sängen att kännas mycket skönare imorgon än att ge sig iväg.

Jag lämnade in min rapport idag med och det känns bra att äntligen bli av med den, jag får hålla tummarna för att jag blir godkänd. Jag lyssnar på julmusik undertiden som jag har plockat lite och nu är jag klar och har tänt lite ljus och nu känner till och med jag lite julstämning. Nu har nedförsbacken mot helgen börjat och det blir lugnt faktiskt ska bara ut och äta en matbit med Matilda på lördag tänkte jag sen får vi se vad det blir av mer i helgen, söndag blir det lite mat ute hos mamma hade vi tänkt då vi ska fira Johan. Bättre sent än aldrig.

Dags att återgå till julstämningen för när mister Svensson kommer hem åker musiken av. Återkommer kanske senare!

Mitt i veckan.

Nu har jag varit i skolan och haft en vfu-uppföljning och det gick bra. Sen var det hem ställa sig i köket och laga till lite mat som förövrigt blev jättelyckat. Idag blev det köttfärslimpa och JAG lyckades för första gången i mitt liv tror jag göra en vanlig hederlig brunsås som smakade gott. Så idag är jag stolt över det, nu framåt kvällen här så ska jag fortsätta att tvätta, sen blir det lite plugg och framåt sex halv sju så kommer matilda komma hit för vi ska ut och gå en liten promenad.

Jag känner mig ganska så pressad ifrån skolan nu men bara jag blir klar med den där sketna rapporten snart så kan jag koppla av lite. Fast vi har fortfarande B-uppsatsen kvar fast konstigt nog så känns inte den så betungande, dags att gå ner i tvättstugan igen.

Kanske återkommer!

Inte klar..

Jag har gjort klart två uppgifter av tre och nu är jag riktigt trött i huvudet, jag vet knappt vad jag har skrivit i den uppgiften som jag har kvar. Orkar inte mer men vore verkligen så skönt att bli klar ikväll så att jag kan släppa rapporten denna veckan och bara ägna tiden åt B-uppsatsen resten av veckan. Fick veta att hon inte behövde ha in rapporten förens på fredag så det var skönt fast hade jag inte fått veta det så hade jag kanske gjort färdigt den så det är både på gott och ont.

 

Min hjälpsamma pluggkompis som bara lägger sig över mina papper jämt...


... eller somnar, fast det önskar jag att jag med kunde göra.

Tisdagstema.

Jag tar mig lite tid att hinna med temat idag för jag tyckte att det var ett roligt tema idag. Temat är Nära och först tänkte jag på min hund men efter en stund så tyckte jag ändå att hon har fått stå mycket i rampljuset det senaste och det är inte hon som står mig närmast. Sen tänkte jag ta ett kort på ÖB för att det har flyttat in nära mig och bara irriterar för att det aldrig finns någon parkering längre. Efter att ha pluggat i tre timmar nu med en massa skolarbete så kom min sambo hem och det är också han som står mig närmst, han fick mig att släppa datorn en stund och skratta lite så dagens bild blir en bild på min Johan i skidbacken. Det är en utav de platser som vi bägge två trivs väldigt bra på och de platser som man trivs bra på ska man dela med sina nära.



 
 Vi fular oss i liften!

Klicka på den lilla bilden för att få den större!

Pluggtisdag!

Idag känner jag att jag har lite smått panik, ska skriva färdigt en rapport, göra en intervju och förbereda en redovisning. Vi får se hur det går men jag hoppas att jag hinner med allt. Jag får med andra ord ställa in en hel del planer för idag, jag hade inte så många men det blir sittläge framför datorn idag som gäller. Trotts att jag har så mycket att göra så sätter jag mig och skriver på min blogg det första jag gör, fast jag har hela tiden känslan av att "ähh... det löser sig alltid".

Är ledigt idag och det är skönt för sen blir det upp till skolan några dagar innan det är helg och helgen kommer även den att bestå av skolarbete med B-uppsats och grejer. Vi har fått en terminsöversikt över nästa termin med och min vfu infaller i slutet av terminen och det är bra för då kan jag nog åka till trysil och hinna med att flytta i lugn och ro. Får se om jag får tid över till något tisdagstema idag, känns inte så nu men vi får se kan juh inte sitta här hela dagen måste ge mig ut med hunden i alla fall.

Åter till studierna!

Helgen..

Idag var det måndag igen och jag känner mig faktiskt ganska så pigg och allert. Jag har gjort min sista vfu-dag idag och det känns faktiskt jättetråkigt. Stina är här nu och vi har ätit blodpudding och potatisbullar för det var vi sugna på och senare ikväll så kommer Matilda in till stan en sväng.

På Gisleparken hade vi jättekul jag, Matilda, Johan och hela gänget. Var faktiskt längesedan som jag hade det så roligt men jag missade Joddla med siw men det gör inte så mycket..

Nu blir det lite plugg en stund..

RSS 2.0