Ett till..

Det hann bli ett till inlägg innan det är dags för resan och idag har jag varit lite duktig, jag har pluggat i en timme till tentan som vi har om fyra veckor. Sedan har jag skruvat ihop en byrå helt själv och börjat städa ur garderoben så att vi får in lite möbler ifrån vardagsrummet. Nu har jag precis kastat i mig en kopp kaffe och jag ska antingen fortsätta med garderoben eller så ska jag slå mig ner och plugga en stund. Jag tror att det blir lite plugg för när Johan har kommit hem så blir det nog lättare att plocka skulle jag tro. När jag tittar ut så är det nästan så att jag längtar ut lite, fast vi får se jag ska ta och plugga en stund och sen kan jag behöva rensa huvudet en stund.

Nu är det dags att förflytta sig ifrån dumlådan här. kram kram

Måla på, måla på.

Idag är det torsdag och idag var jag uppe i Jönköping i en timme sedan var föreläsningen slut så jag var lagom irriterad med tanke på att jag tagit bilen upp för att jag var rädd för att jag inte skulle komma hem i tid. Sedan skulle jag till djursjukhuset med men hade jag vetat det så hade jag väntat med det till imorgon. *Grr*

Annars har även dagens eftermiddag bestått av målning, igår hann vi med att måla sovrummet färdigt och börja i hallen. Det blev limegrönt i sovrummet (inte hela, bara en liten bit) sedan blev det en varm grå färg i hallen. Idag målade vi färdigt hallen så nu kan vi börja möblera där med. Vi hann dock inte med att börja på vardagsrummet innan vi åker iväg nu och det är lite tråkigt, men Johan går ju hemma sen veckorna efter vi kommit hem så han sa att han skulle måla då så vi hinner nog med det också. Jag börjar bara bli väldigt trött på att bo i kartonger nu men idag har jag iaf fått upp mina kläder för nu har jag packat tills vi åker så nu har jag plockat upp alla mina kläder och det är skönt. Är jag hemma imorgon så blir det ännu lite till plock emellan pluggtimmarna. Vi har tenta om fyra veckor på all litteratur så det vill till att jag sätter igång nu. Jag har varit uppe på två föreläsningar denna veckan och det har än sålänge bara varit rent tidfördriv så jag tror att jag blir hemma imorgon så att jag kan börja läsa lite till den tentan och kanske plocka lite hemma.

Dags att packa det sista, nu kommer jag inte dyka upp mer på en vecka för jag kommer att vara iväg. Fast man vet aldrig ibland så kommer man till något internet men annars tar jag semester en vecka ifrån det nu. Jag slänger in lite bilder både ifrån lägenheten och skidresan när jag kommit hem.

Måla måla

Igår eftermiddag var jag och Johan och valde färg på jehrens som vi ska ha till vårt sovrum, så idag ska jag och mamma måla i sovrummet hela eftermiddagen. Vi hoppas att vi kan dra första lagret i vardagsrummet imorgon så att vi har kommit igång ganska så bra tills vi åker till Trysil.

Nu ska jag gå och göra mig iordning, jag har precis hällt i mig en kopp kaffe så nu är jag fitt for fight.

Ledig dag.

Idag så är jag ledig efter kursstarten igår och jag ska strax ta och klä av mig pyjamasen och ta lite kaffe. Sedan blir det lite plock i lägenheten eller i alla fall försöka tömma kartongerna som står i köket så att vi får in köksmöblerna. Jag har idag som igår suttit och ringt en massa samtal och betalat andra hälften på lägenheten så om allting har blivit rätt så är det bekymmret ur världen sen också.

Igår var pappa här och började spackla på väggen så nu ska vi till Jehrens idag och titta på lite färgprover och sedan blir det målning för hela slanten resten av veckan. Imorgonkväll måste jag också börja packa lite till resan till Trysil för nu ska vi nog åka redan på fredag.

Dags att ta tag i sitt liv.

Ny vecka och mycket att göra.

Idag var det som ni säkert redan vet Måndag och jag sitter i skolan och väntar på att få börja så att jag får sluta och åka hem igen. Jag har så mycket att göra så jag känner att jag inte hinner sitta här, det är kursstart idag så jag måste åka upp. Imorgon är jag ledig och jag funderar på att bara gå halvdag på onsdag.

Vi städar för fullt i den gamla lägeheten och jag hoppas att vi ska kunna lämna ifrån oss den på onsdag eller torsdag så att vi kan släppa det problemet sen. Denna veckan ska vi också försöka måla i sovrummet och i vardagsrummet, det var lite fläckigt i vardagsrummet och fullt med hål på väggarna så vi kände att vi behövde måla till det lite. Sedan blir det väl att jag ska plocka iordning i köket och försöka få upp kläderna innan det är dags att packa ner dem igen för resan till Trysil. Efter två stressiga veckor så ska det bli så skönt att komma iväg en vecka.

Nähä nu ska jag gå och äta lite mat innan jag börjar igen, kanske återkommer senare.

Jobbarlördag och stök och bök.

Idag har jag jobbat hela dagen och jag kom hem för en timme sedan ungefär och nu är jag jättetrött, jag skulle tro att det blir lugnt ikväll för övrig och jag ska snart gå och lägga mig. Från och med igår så är jag, Johan och Siri Hångerbor och det känns jättebra. Nu ska vi bara städa ut lägenheten i stan så att vi blir av med den, sedan till veckan så ska vi måla lite och på Lördag blir det Norge och Trysil. Tjoho!

Dags att kolla vidare, kanske återkommer imorgon när jag inte är så trött.

Torsdag..

Dagen mitt i veckan blev inte riktigt som planerat, eller i alla fall inte eftermiddagen. Jag tvättade färdigt det som jag skulle och den tvätten plockade jag ner nu på morgonen, men när Johan kom hem igår från Jobbet så fick vi för oss att åka till erikshjälpen för att se om dem fått in några stolar i furu till vårt bord. Dem hade fått in fyra stolar så dem köpte vi och sedan tillbringade vi eftermiddagen och kvällen med att slipa och måla stolar, vi hann måla på ett lager men det ska på två till. Fast efter ett lager så var klockan halv tio så då ville vi bara hem. Färgen måste ändå stå och dra sig och jag känner just nu att jag faktiskt än sålänge är ganska nöjd med resultatet. Bordet som Johan har jobbat med blev faktiskt jättebra så nu är det bara stolar kvar sedan har vi möbler till köket.

Igår när jag gick här för mig själv och strosade så plockade jag ner precis allt ifrån väggarna, lämnade kvar en lampa eftersom vi inte fått besked om när vi kan komma in så kände jag att den får hänga kvar till dygnet innan. Idag blir det lite slapp nu på förmiddagen för Johan ska åka med en kompis till arbetsförmedlingen och sedan kommer han och hämtar mig, då blir det en runda till banken och sen blir det en runda till stolarna för att måla på ett lager till. Vi tänkte också försöka hinna med att köpa ett par termobyxor till Johan innan dagen går till enda. Nu måste jag fixa en hundvakt till Siri tills imorgon eftermiddag men ha det så bra sålänge. kram kram

Mitt i veckan..

Idag är det onsdag och det är dagen som jag har döpt till dagen mitt i veckan och idag vaknade jag med sprängande huvudvärk men den har gett med sig. Idag står det tvättning på schemat för hela slanten och jag har nog inte tvättat så mycket någongång sedan vi flyttade hit. Fast nu tvättar jag upp allt, även det som vi ska ha till Trysil, nu är et bara en vecka kvar drygt och jag längtar jättemycket. Jag skulle egentligen åkt till sjukgymnasten under denna veckan men igår när jag skulle ringa så kom jag på att jag har packat ner numret och jag vet inte vart. Fast knät är faktiskt ganska bra nu utom när jag har suttit stilla för länge utan att ha rört på det på lång tid för då gör det riktigt ont, eller det räcker med att jag sitter still i tio minuter. Jag får ta tag i sjukgymnastiken nästa vecka helt enkelt så att jag kan träna till mig tills vi åker.

Igår köpte vi nya sängar så nu har vi det också, dem var nedsatta med 70% så då passade vi på så nu får vi den sängen som vi ville ja i alla fall och det känns bra. Imorgon är Johan ledig också så vi ska åka ner till banken och prata lite med dem och sedan ska Johan gå till arbetsförmedlingen och jag ska väl hem och fortsätta packa. På fredag ska jag upp till skolan efter att ha varit ledig i en vecka och sedan blir det hem för att åter besöka banken ovh åka till veterinären med Siri. Sedan när dem två ärendena är slutförda så ska vi ta Johan buss och åka upp till Ikea för att hämta lite möbler till den nya lägenheten för i helgen kommer vi in. Johan ska ta hjälp av en kompis med flytten för jag jobbar hela helgen så vi har delat upp det så att jag packar ner och Johan flyttar.

Tvätten kallar!

I väntans tider..

Nu är det bara några dagar kvvar tills att jag, Johan och Siri blir Hångerbor igen och nu kan jag inte packa mer förens dagen innan bara för alling som är kvar behöver vi använda nu i veckan. Imorgon blir det tvättning av kläder och sedan ska jag packa ner även dem.

Jag har packat ihop tre kartonger idag och om en stund så kommer Johan hem och då ska vi åka och kolla på en ny säng till oss. Finns den sängen som vi vill ha och den är skön så blir det en ny säng för oss i alla fall och det känns ju helt okej faktiskt. Då får vi bara ett litet problem och det är att vi måste sälja vår säng men det är väl bara att läga ut den på blocket eller nått. Dagens tisdagstema är handgjort och jag vet inte ens om jag äger något handgjort och gör jag det så är det nedpackat i kartonger så idag blir det inget tema.  Nu kom Johan så nu är det dags att åka och prova sängar.

Måndag..

Snön ligger kvar fortfarande, fast sålänge som det är kallt och soligt så gör inte det mig så mycket. Jag vet inte om jag har så mycket vettigt att säga för tillfället, vi blev färdiga med fördjupningsuppgiften idag och det betyder att jag är ledig nu i tre dagar och det ska bli skönt. Jag ska som ni alla vet packa vidare för nu är det bara dagar det handlar om och vi har redan börjat flytta ut i förrådet därute i Hångerlandet.

Nu ska jag snart ta och borsta mina tänder och gå och lägga mig för att läsa lite innan jag ska sova. Återkommer när jag får tid.


Världen i bitar..

Helgen har varit jätteskön, jag har varit ledig som ni vet. Igår så var vi i Jönköping en liten runda innan det blev dags alla hjärtansmys hemma med flygande jakob och fruktsallad. I fredag rasade mina och Johans planer i golvet och gick i bitas av olika anledningar och det känns inte riktigt bra i magen. Fast nu är det som det är och vi reder ut detta med skulle jag tro, vi får bara kämpa på och prioretera på olika vis helt enkelt.

Idag blir det städning av förråd och packa lite grejer dårifrån och sedan så ska vi åka ner till Johans jobb och måla färdigt bordet. Sedan blir det hem och plugga en hel del innan det blir dags för film och sängen. Imorgon så ska jag ner till rörstorpskolan för att genomföra aktivitetsdagen och sedan blir det hem och göra klart arbetet för att sedan ta ledigt till fredag.

Nu ska jag ta lite kaffe och frukost och gotta mig framför nyhetsmorgon. Det blir nog inte så mycket mer packat nu innan det är dags för flytt för nu använder vi allting som är kvar att packa ner, eller det mesta av det i alla fall.

Fortsättning på ledigheten

Ja, jag fortsätter min ledighet ifrån skolan och såg igår att jag inte jobbar på willys förens nästa lördag så därifrån är jag också ledig så jag ska vara helt ledig en vecka nu. Har lite skolarbete men det är en ganska rolig uppgift så jag räknar den knappt. Eller vi har planerat att göra färdigt uppgiften på måndag så det är måndag som jag inte är ledig men jag stannar i alla fall i Värnamo.

Nu ska jag snart fortsätta att plocka ner saker i kartonger och jag hoppas att alla mina kartonger räcker, fast det tror jag. Mycket av det som jag har kvar ska inte ner i kartonger utan i kassar, det är saker som till exempel lakan, kläder och handdukar. Siri ligger i soffan och sover och jag var också seg igång idag, vaknade vid åtta som vanligt men sen kom jag inte upp förens halv nio. Sedan gick jag en sväng med Siri och efter det så var det hem och sätta på kaffe, sedan lade jag mig i soffan och softade framför nyhetsmorgon och somnade. Nu har jag iaf hällt i mig lite kaffe och vaknat till lite och huvudvärken som jag vaknade med har nästan släppt.

Blev så irriterad igår när jag var på jobbet på kvällen, jag tog en godisbit och när jag tuggade på den så lossnade en bit ifrån en tand. DET ÄR DYRT MED TANDLÄKARE! Jag har inte råd med tandläkarvård men det får jag väl se till att ha råd med. Så det som står på schemat idag är packa inför flytt, veterinären med Siri, tandläkaren och handla.

Packat..

Nu har jag börjat packa inför flytten och tv:hyllan är nu tömd, Matilda kom hit och fikade och hjälpte till en liten stund och det var trevligt det med. Nu ska jag ta och plocka iordning lite innan det är dags att gå och göra sig iordning för att gå till willys i några timmar.

Sjukhuset och två veckor sedan.

Idag har jag varit på sjukhuset och undersökt mitt knä och nu blir det sjukgymnasten och sedan röntgen tror jag det var för läkaren kunde inte precis nu ställa någon diagnos. Annars gör jag inte mycket idag, jag ska snart ta mig i kragen och gå ner i förådet och hämta upp två flyttkartonger så att jag kan börja packa och under tiden som jag springer ner så får nog kaffet puttra på lite så att det är färdigt tills jag kommer upp igen. Så det blir nog lite fika innan jag sätter igång skulle jag tro. Matilda kommer upp på en kopp kaffe men och det är alltid lika trevligt.

Nu idag är det två veckor sedan Siri opererades och hon kämpar på, såret läker fint och ännu så har hon inte fått några biverkningar av sin nya medicin. Eller en biverkning hade hon redan innan hon började med sin medicin och det var att hon kunde bli extremt hungrig men det var hon ju redan så. Vi kämpar på och hoppas så småning om att det här ska ge sig snart.

Det snöar för fullt ute och sålänge som det är såhär kallt så gör det inte så mycket faktiskt för min del, bara det är vår tills att jag kommer hem ifrån Trysil sen bara. Johan skulle tydligen åka till gamleby veckan efter att vi har kommit hem så det blir två ensamma veckor hemma själv ute i den nya lägenheten i Hånger, man jag har nog att göra så jag får väl helt enkelt klara mig. Dags att ta tag i sitt liv en stund nu.

Ledighet..

Så det var den veckan det, nu tar jag långledigt ifrån Jönköping. Vi har ett grupparbete som ska vara färdigt tills på onsdag så vi ska träffas på måndag och göra klart det, sedan ska jag jobba två dagar men annars är jag ledig i en och en halv vecka nu och det är skönt. Det kunde inte heller kommit mer rätt än nu med tanke på att det är dags att börja packa ner våra tillhörigheter i kartonger så jag vet vad jag ska göra nu när jag är ledig.

Ikväll blir det lite plugg med jag ska också försöka baka en liten kaka sen blir det nog sängen.


Sovmorgon..

Idag har jag sovmorgon och det tycker jag är skönt, det är så mysigt att gå upp en stund innan man ska ge sig iväg så att man kan göra allting i lugn och ro. Sedan går jag bara imorgon med och sedan är jag ledig ifrån skolan i en och en halv vecka och vi ska arbeta med vårt försjupningsarbete då. Idag blir det annars skolan nu på eftermiddagen och sedan så blir det jobb på willys i tre timmar.

Jag har beställt två skönlitterära böcker ifrån adlibris och jag hoppas att dem kommer idag, det är böcker om en flicka som heter Sofia som bor i det fattiga Mocanbiq och blir av med sina ben då hon trampar på en mina. Hennes syster dör och man får följa hennes liv, det finns en triologi om hennes liv fast bara den första boken är verklighetsbaserad sedan så träder det in olika livsöden i hennes roll i de två sista böckerna. Den första läste jag förra veckan och jag kände att även ville läsa de två sista för man får tydligen ändå veta hur det går för Sofia. Jag hoppas att vi får dem för nu skulle jag kanske få lite tid att läsa dem.

Annars vet jag vad jag ska göra när jag går här hemma och är ledig, jag ska börja packa. Jag skulle börjat redan igår men det blir inte alltid som man tänkt sig och idag jobbar jag till klockan nio och då kommer jag inte orka sätta igång. Nu ska jag strax gå och göra mig iordning innan det är dags att gå till tåget. Idag lyckades jag även kasta upp ett tisdagstema.

Tisdagstema..

Veckans tisdagstema är utomhus och idag hade jag lite tid över innan det är dags att gå ner till tåget så då öppnade jag mitt fönster och tog ett kort över småstaden Värnamo och hur det ser ut utanför mitt fönster. Synd att inte solen skiner då hade det blivit mycket bättre och om jag hade lagt upp ett kort ifrån skogen men ville visa hur det ser ut utanför mitt fönster.



Siris dom..

Nu har vi fått Siris provsvar och det visar sig att hon har en inflamation i magen tror att det var i tjocktarmen och den ska behandlas med cortizon. Sedan var det värden som visade på att hon kan ha en foderallergi men de vill inte säga just nu om det är så utan först ska hon äta medicinen i några månader innan de går vidare. En del hundar blir tvungna att ta cortizon hela livet men de trodde inte att fallet var så allvarligt med Siri. Hon ska äta en hög dos med cortizon nu som sedan ska trappas ner succesivt efter två veckor men veterinären sa att vi nog kunde börja trappa ner om en vecka. Nu hoppas jag att det här ger med sig men vi får se, jag vågar inte hoppas någonting längre.

Pratade med uppfödaren idag och troligtvis så kommer inte Siri att gå i avel och det känns faktiskt lite skönt så länge som siri bara mår bra och får leva ett normalt hundliv.


Måndagmorgon..

Nu är det måndagsmorgon och jag har precis vaknat till för dagen, från att jag gått upp tills att jag känner mig helt vaken tar cirka en halvtimma och den halvtimman har gått nu och jag känner mig helt okej nu. Idag går jag i skolan 9.00- 17.00, det är första gången sedan jag började som jag går till 17.00 fast jag tror att det är förstaoch ssta gången med för denna dagen är tydligen lite speciell i vilket fall.

Nu ska jag gå och göra mig iordning för att åka till bussen, jag återkommer nog under dagen.

Helgen över.

Helgen har varit riktigt bra måste jag säga trotts att jag har jobbat, i fredags var jag och Johan hos Ann och åt lite mat. Igår så var vi på kalas ute i Hånger vilket var mycket trevligt, "Tack Ullis och Emma för en trevlig kväll". Nu idag så har jag jobbat och sedan var det ut till Hånger för att lämna Siri och fika lite hos mamma, idag är förhoppningsvis den sista dagen på länge som vi måste lämna bort Siri. Hennes sår på magen har läkt jättefint och nu tror jag att de i Jönköping har fått provsvaren med för jag hade ett missat samtal därifrån i fredags, jag hoppas verkligen att de ringer imorgon igen.

Nu ska jag ta och gå och sova för imorgon ska jag upp jättetidigt, idag har jag skaffat mig en facebook med många har tydligen det så jag får väl skaffa en jag också och det var lite kul faktistk måste jag säga.

Seminarier i överflöd.

Idag har vi haft tre seminarier ett som hette miljödidaktik, (Metoder/undervisning som inriktas mot miljö) sedan hade vi ungdomlitteratur och nu i eftermiddag hade vi något som hette ekologiska fotavtryck. De två sista var jättebra medans den första gjorde oss lite irriterade. Vi skulle läst en bok (vilket ingen hade gjort) och eftersom ingen hade gjort det så sa hon att vi skulle lämna in en uppgift om boken. Okej tänkte jag, det är väl inte mer än rätt, det som gjorde oss ar´ga var att gruppen efter oss behövde inte lämna in någonting utan för dem räckte det med att lämna in ett protokoll på det som de hade diskuterat om. Vi gick till kursledaren och vi skulle få besked under dagen eller imorgon över hur det blir, vi skrev också diskussionsprotokoll men hon sa klart och tydligt att hon inte ville hade det. Blir trött på HLK ibland.

Nu sitter jag uppe i Jönköping och väntar på att Johan och Ann ska komma upp till Jönköping så att vi kan köpa foder till Siri och springa en sväng på ikea. Sen skulle Johan och Ann till biltema och leta efter någon del till hennes bil, sen blir det nog hem och ta det lugnt för kvällen.

Jag är så trött och jag försov mig idag, vaknade vid tio över sex och bussen går halv sju. Först tänkte jag bara skita i det och ta halv åtta tåget men sen är det så pinsamt att komma så mycket försent så jag försökte så gått jag kunde att hinna med bussen vid halv sju. Vilket jag också gjorde, blev dock frukost uppe i Jönköping och inget spackel i ansiktet. Det är bara för att Siri inte är hemma som jag försover mig för alltid när klockan ringer så vet hon att jag ska gå upp så då kommer hon alltid och lägger sig på magen och slickar mig i ansiktet. Nu är det bara en natt till sen ska hon förhoppningsvis kunna bo hemma själv på dagarna när jag är borta. Hela dagen förstörs verkligen när man försover sig så, det är också bättre att vakna när det inte finns någon chans att hinna än att vakna när det finns en chans att hinna.

Vi ska ha skådespel i skolan imorgon och vi ska representera olika länders ställning i olika miljöfrågor och jag har fått USA, den största miljöboven av dem alla men det blir nog kul kanske. Dags att göra lite nytta och hitta lite ställningstaganden som USA har i miljöfrågor.

Onsdag..

Idag är jag ledig ifrån skolan och jag drog mig själv upp ur sängen klockan åtta på morgonen, fast jag kunde inte sova mer med tanke på att jag hade en liten pomeranian som satt satte sig på magen då och ville gå ut. Väl uppe ur sängen så frächade jag till mig lite och sprang bort på willys för att köpa margarin eftersom att jag skulle baka lite till att mina klasskompisar kommer hit. Vi ska börja med vårt fördjupningsarbete idag och det känns skönt att komma igång i tid med det.

Nu är jag färdig med allt som jag skulle ha gjort innan mina klasskompisar kommer hit och ska jag vara ärlig så är det rätt så skönt att komma igång i tid med allting. Man blir mycket piggare av att komma upp ur sängen i tid, jag har som många vet varit en riktig sjusovare i mina dagar men nu har jag oftast ganska svårt att sova länge på morgonen. Jag har bakat en kladdkaka, diskat och städat lite så nu kan dem komma när de vill. När de har varit här och vi inte känner att vi kommer så mycket längre så ska jag ta tag i min tvättkorg och sedan blir det plugga igen. Vi ska seminarie på två böcker imorgon men jag läser nog bara en bit av den tråkiga och hela den skönlitterära boken för den är faktiskt riktigt bra.

Dags att rasta Siri innan dem kommer, återkommer nog senare med lite tankar.

Tenta..

Idag skrev jag då den omtalade tenta och Jag klarade den! Tjoho! Jag trodde verkligen inte att det skulle gå idag när jag fick se frågorna och det var jättenervöst att trycka på rätta men när det stod godkänt så lättade hjärtat. Tänkte för mig själv igår att jag ska ta det lugnt och städa och tvätta lite eftersom då har jag inget i skolan. Men nej då, ta ett djupt andetag och kasta dig in i nästa uppgift. Jag har två böcker som jag ska läsa tills på torsdag eftersom vi ska ha seminarie på dem. Men jag tror at bara läser den skönlitterära boken för den andra har jag läst tre kapitel av och jag kan yttra något viktigt ifrån de kapitlen.

Det värsta med de här femveckors kurserna är det att de proppar in så mycket som möjligt på så kort tid så man vet knappt hur man ska hinna med allt, men det brukar lösa sig.

Dags att vila efter en hektisk dag.

Plugg, abonnemang och lite hundvård.

Överskriften är nog i det stora hela var min dag handlar om, jag har dock inte lagt ner så mycket tid på tentan som jag skulle. Jag skulle börjat vid tio tiden men kom lite annat ivägen sen skulle jag börjat vid elva men då ringde Magnus och då kom det annat ivägen som var mycket roligare. Jag kollade upp lite priser och grejer angående internet, telefoni och tv till lägenheten i Hånger och det är mycket roligare än att plugga. Det går så fort nu!!

Sen började jag åter igen om med pluggandet men då ringde mamma och sa att hon skulle iväg imorgon eftermiddag och inte kunde ha Siri på eftermiddagen så jag fick ringa till Ullis och fråga om hon kunde ha henne en stund på eftermiddagen. Nu sitter jag här så mina anteckningar som jag skrev igår har jag inte börjat läsa igenom ännu så det börjar bli dags nu.

När jag hade pratat med Ullis i telefon så passade jag på att tvätta av Siri lite för hon kan ju inte slicka sig själv ren nu när hon har tratten och hon luktade lite illa nu så jag bara baddade av henne lite. Hennes sår läker fint och hon blir piggare och piggare för varje dag som går. Hon har inte riktigt förståelse för varför hon inte får vara i sängen innan hon somnar på natten. Hon brukar ligga hos oss i ca en halvtimme innan hon hoppar ner och lägger sig på golvet och då brukar hon ligga där hela natten. Problemet är att hon inte får hoppa någonting nu så hon kan inte vara uppe varken i sängen eller soffan om vi inte håller stenkoll på henne. Nu är det en vecka och en dag tills vi får reda på om de hittade någonting och jag hoppas verkligen att vi får bukt med det här nu.

Dags att återgå till mina anteckningar!

Detta löser sig inte.

När det gäller skolan så har jag sedan jag började min andra termin alltid haft känslan av att alla arbeten löser sig alltid men så känner jag verkligen inte nu för detta löser sig inte. Det är för mycket att läsa och det sätter sig inte på huvudet om man bara läser en sak en gång utan jag måste läsa det minst två till tre gånger till för att det ska sätta sig. Nu idag har jag satt mig ner och sammanfattat alla föreläsningar och littaratur och det är så mycket och jag vet inte ens om jag sammanfattar det viktigaste. Eller jag har bara sammanfattat klart två föreläsningar på tre timmar och jag har sex kvar eller något, men jag kommer inte på något annat sätt att få ihop någon repetitionsteknik och jag lär mig när jag skriver av det som står med.

Det som gör att jag känner att det här inte kommer gå är det att nu har jag suttit så mycket och när jag tränar på gamla tentor så kan jag bara drygt hälften. Jaja, jag får väl göra om tentan i annat fall fast det är inte heller kul utan man vill ju kunna släppa detta nu. Men ni som läser kan ju i alla fall tänka på mig på tisdag när jag skriver, kanske får min första underkönda tenta då. Buhuu... =(

RSS 2.0