Seglördag..

Jag är verkligen SÅ seg idag, jobbar som sagt fem timmar idag och när jag kom hem så tog jag och Johan en hund i varje näve och gick till kyrkogården för att tända två ljus. När vi var hemkomna så parkerade vi oss i köket för att laga lite mat, idag blev det Älgfärsbiffar med potatis och champinionsås. Det var längesedan som jag åt älg men det var iaf jättegott och vi blev jättemätta både jag och Johan. Vi fick älgköttet av grannen och det är vi tacksamma för.

När vi hade ätit förflyttade vi oss in till soffan och där gick polisskolan ett på tv, varken jag eller Johan såg slutet för vi somnade bägge två. Vovvarna verkar lika sega dom för de har tagit det lugnt enda sedan vi kom hem ifrån kyrkogården.

Imorgon är det jobb som gäller igen och sen blir det nog lite städning här hemma på eftermiddagen innan vi intar söndagslunket. På måndag fyller Johan år och då kommer det lite fikagäster hit. Dags att sega vidare, spännande att se hur länge jag håller mig vaken under filmen ikväll.

Halloween..

Nu är det tydligen halloween vilket jag har lagt märke till iaf men jag firar inte för fem öre, det är liksom inte min grej. Det märktes på Jobbet igår att det var den helgen för vi fick besök av både "rånare", "tomtar" och ishockeyspelare. En och en annan zombie var nog inne och handlade med skulle jag tro. Sån tråkig grej att fira, jag kanske är gammalmodig jag vet inte men jag är inget fan av halloween iaf, jag skulle väl kunna tänka mig att köpa en pumpa och gröpa ur och sätta ljus i bara för att det är fint men där går gränsen sen. Jag firar Allhelgonahelgen! Jag och Johan ska gå ner till kyrkogården ikväll och tända två ljus och sen blir det myslördag.

Nu ska ag åka och jobba, ser att jag suttit här för länge så nu måste jag åka! Återkommer med uppdatering.

Firar ni halloween?

åhhh..

PÅ GRUND AV DET SKETNA FRIBELOPPET FÅR INTE JAG JOBBA MER I NOVEMBER! Hur ska jag nu klara mig, tycker inte att jag har jobbat så där jättemycket i år ändå men tydligen så har jag det.

Sur, Arg och irriterad!

Blir så väldigt irriterad på csn som gör att man inte får tjäna mer än en viss summa. Kul för mig som inte får jobba mer förens i december nu isåfall, blir så ARG. Jag känner väl själv hur mycket jag orkar jobba.


Badhuset!

Idag har jag tillbringat min förmiddag på badhuset i rosenlund vilket var roligt till en början men blev avundsjuk på alla klasskompisar som fick bada och inte jag. Sen är det väldigt tråkigt att stå och titta på i ca 3,5 timmar. Kastade lite livboj vilket var mycket svårare än vad det såg ut, så lite var jag väl med iaf.

Sen träffade jag på Johan och hans kompisar och gick en liten sväng på A6 och nu hoppas jag att jag har hittat en födelsedagspresent till Johan men det är inte riktigt klart ännu så vi får se. Får nog ta mig en lite sväng på stan imorgon med så får vi se om jag hittar något. Siri mår än så länge bra, hon fick precis en liten sur uppstötning och mitt hjärta stannar lika mycket varje gång som hon låter lite konstigt. Varken hon eller jag orkar med mer veterinärbesök nu så vi hoppas att magen ger med sig snart, vi är ju så snälla mot den som det bara går att vara tycker jag.

Imorgon så blir det innebandy som gäller sen på eftermiddagen så blir det lite grupparbete på eftermiddagen, jag hade hoppats på att få lite ork att sitta med arbtet ikväll så att vi får mindre att göra imorgon. Ju tidigare jag får åka hem dessto bättre tycker jag.

Dags att se om jag hittar någonting ätbart i kylskåpet och sen blir det lite skolarbete.


Måndag..

Idag är det måndag och jag hade tänkt att lata till mig lite idag och "skolka" lite men icke. Vi hade bestämt i en grupp att vi skulle ses idag på förmiddagen så det var bara att pallra sig upp ur sängen klockan fem idag. Imorgon är det simning som gäller på schemat fast jag är inte säker på om jag ska vara med men till Jönköping blir det en sväng iaf.

Siri mår fortfarande bra och det känns ju helt okej faktiskt så nu får vi se hur det fortsätter vi hoppas på att det fortsätter bra iaf. Dags att gå och sova!

Min lilla agilityvovvis!

Nu har vi fått besked och som vanligt så hade vi otur och inga prover visade någonting. Veterinärerna säger att hon är pigg nu och mår bra, de har teorier om att hon har reagerat kraftigt på valpfodret som hon fått i sig. Vi får mer klara besked imorgon eller på måndag, men om hon mår som hon gör idag så får hon komma hem imorgon. Vi får bara hoppas att hon håller sig pigg, orkar inte med en höst som förra hösten, men det är inte så synd om mig utan mest om Siri. Veterinären sa dock att behandlingen av kortison antingen håller på mellan tre till fem år eller hela livet och att bakslag inte är något ovanligt. En hund kan leva ett fullt drägligt liv med kortison i kroppen och det var ju skönt att höra iaf. Har vi nu väldig tur så ger det med sig men vi får nog börja om från början igen och vara stenhårda med dieter osv så vi får se om hon kan tävla i varberg om tre veckor men hoppas går ju.


 
Min lilla älskling!


Sjuk hund..

Idag har jag varit ledig ifrån skolan men jag har fått tillbringa dagen på veterinärsjukhuset i Jönköping med Siri. Inatt har hon kräkts en gång i timmen och hon får inte behålla något. Som tur väl är verkar det som om att det är något som satt sig ivägen i tarmarna efter magsäcken. Så att som det ser ut nu så är det inte samma sak som förra gången. Men vi har inte fått det ordentligt bekräftat ännu.

Är det samma skit igen så vet jag inte vad jag göra, men det återstår att se men bra mådde hon inte inatt och idag på morgonen i alla fall. Vi får bara hoppas men det var inte annat än att man blev ledsen idag på morgonen när det hade dragit igång igen, tankarna börjar ju gå till hur vi ska gå vidare med henne. Ska hon behöva må så dåligt som hon gjorde hela förra hösten. Men som sagt har vi tur så är det bara något som har satt sig ivägen i tarmarna. Vi får besked imorgon eftermiddag och det är bara att hålla tummarna. Kände mig också uppgiven eftersom att hon nu verkligen har mått så himla bra under våren och sommaren, men vi får se.

Ikväll tar vi det lugnt med lite tacos och tv- mys. Fast jag har inte sovit många timmar inatt och jag ska upp klockan sex imorgon och jobba så jag tror att jag ska sova snart!

....

FREDAGSKÄNSLA!

MATLAGNING vs. NINA 0-1


Uppdatering om min huvudvärk!

Lovade igår en uppdatering av min huvudvärk. Det är nog såhär att jag har inte hunnit med att känna av den idag. När jag kom hem så slöade jag till i en timme och då kände jag hur den sakta med säkert kom smygande men sen tog jag tag i min städning och då var det precis som om att den försvann. Jag hoppas att den håller sig borta för jag är trött på huvudvärk nu. 




Nu har jag i vilket fall tagit mig en vals med dammsugaren och en vals med moppen. Det blev en dust inne på toaletten med handfat, badkar och toalett också som vanligt och som vanligt vann jag även idag. Nu ska jag bara hämta in mattorna och sen blir det lite matlagning och undertiden som potatisarna kokar så blir det en MYCKET välbehövd dusch.

STÄDNING vs. NINA 0-1
MATLAGNING vs NINA 1-0 (är på språng)

Så ROLIG turnering!

Idag har vi haft turnering 2 i kursen och vi hade så roligt, jag glömde till och med bort tiden vilket gjorde att jag fick springa till stationen i illfart. Tog mig från idrottshuset till stationen på fem minuter. Men jag tror inte att någon på tåget ville sitta i min vagn iaf för jag hade först hållt igång i tre och en halv timmar med hinderfotboll och sen sprungit ner till stationen så fräscht var nog det sista som jag luktade iaf.

Nu ska jag strax ställa mig och laga lite mat och sen blir det att storstäda bort allt vad valpar har hetat ifrån lägenheten och sen blir det lite torsdags "fredagsmys" för min del för nu tar jag helg. Jag ska dock jobba hela helgen men imorgon är jag ledig fram till fyra och då tänkte jag att jag enbart skulle göra sånt som jag gillar. Det behövs efter en veckas tentaplugg nu. Siri har varit lite dålig idag men jag bara hoppas på att det ska ge med sig!

Iaf så äger laget luftens hjältar trotts att vi inte vann! =)

Klarade av tentan!

Nu har jag varit uppe i Jönköping och skrivit tentan och jag fixade den, det är så skönt och nu kan jag slappna av. Tyvärr är det alltid så efter en inlämning eller tenta att jag får huvudvärk dagen efter när alla spänningar släpper och ikväll åker valparna med så det är som uppgjort för en dunder migrän imorgon. Mer rapporter om hur jag har klarat morgondagen kommer imorgon. Har jag tur så blir det bara lite eller inget alls. 

VÄLDIGT SKÖNT ATT HA KLARAT TENTAN I ALLA FALL! Nu blir det ingen mer tenta för denna terminen.

Snart ska jag, Siri och Tekla ut och gå en liten promenad sen blir det in till stan för att lämna valpisarna och eventuellt så blir det en liten tur till klubben för att träna agility med! INget mer plugg för denna veckan! 

Träningstävling i Smålandstenar!

Nu har jag tagit mig en paus på drygt en timme i pluggandet så jag har ätit, gjort en bildfilm och gått en liten rastrunda med hundarna! Nu ska jag hoppa på pluggandet igen. Nästa kapitel är hjärnan!




 Duktig jag är som lyckats igen!


Kooikervalpbus och hundmys..

Ännu en dag som till stor del kommer handla om anatomi för min del har anlänt, nu sitter jag i köket med två små kooikervalpar som bara busar. Försökte ta kort på dem innan med det var näst intill omöjligt så jag spelade in en lite film istället. Mina två stora de ligger så långt ifrån valparna som det bara går och myser med varandra och jag gör allt för att hitta motivationen till att läsa. Ska göra ännu ett försök och nu får jag sitta ett tag för just nu har jag inget mer som jag ska göra så det är bara att bita i det sura äpplet.

Vovvemys!







 Valpbus!


Trött på anatomi!!

Nu har jag pluggat anatomi i tre dagar i rad, dock inte dygnet runt men 3-5 timmar per dag räcker gott och väl. Idag har varit en dag då jag knappt får in något i huvudet, jag bara funderar på allt annat och minsta möjliga chans till paus tar jag. Som nu, jag borde verkligen inte sitta här och fördriva en massa tid när jag egentligen borde läsa om blodomloppet.

Jag blev så törstig med så jag ta mig ett glas med kallt vatten innan jag fortsätter. Idag har vi annars inte gjort så mycket. Jag har försökt att bänka mig framför min anatomibok och Johan har slappat lite, det har inte varit något vidare väder idag så då vill man inte hitta på så mycket. Dock ett väldigt bra pluggväder. =)

Framåt två packade vi in hela hundflocken i bilen och begav oss till Ljungby för att rabiesvaccinera hundarna, ta pass på dem och be om en koll på Teklas tassar efter svamp. Allting gick jättebra och veterinären hittade ingen svamp men har inte bitandet i tassarna blivit bättre till om en månad då vi ska tillbaka och ta nästa spruta så ska vi ta ett skrapprov på tassarna för att se om det verkligen inte finns någon svamp. Vi satt hela vägen hem ifrån ljungby och velade över om vi skulle lata oss idag och bara ta hem en pizza men vi ångrade oss eftersom att vi ändå var tvungna att handla så fick det bli matlagning hemma på värnamovägen. Eftersom jag har fullt upp med tentaplugg så lagade Johan mat idag och mätt blev jag, gott var det också. 

Nu har de goda klementinerna kommit med och de är farligt goda, jag handlade en hel drös idag och jag har redan håvat i mig fyra stycken! hehe. Måste stoppa något i magen när jag pluggar ju. Dags att återgå till min anatomni. =(


Träningstävling i solskenet!

Det var den söndagen det och nu är det sanrt dags att påbörja en ny vecka. Dagen idag har bestått av träningstävling i Smålandstenar som gick jättebra och man fick verkligen ett lyft efter nederlaget ifrån förra veckan. Tappade lite av lusten så men nu känner jag att den kom tillbaka. Hade det inte varit för den envetna slalomen så hade det gått jättebra idag men vi får bara träna vidare. Siri har lite för bråttom när hon ska emellan stolparna helt enkelt och det får jag jobba på.

Eftermiddagen har tillbringats i min anatomibok och nu känner jag mig rätt slut i huvudet men ska försöka gå på det en liten stund till nu innan jag tar kvällen. Det är tur att vi är lediga nu i två dagar innan vi ska skriva på onsdag. Sen går vi bara torsdag och ledig fredag, jag behöver några dagar ledigt nu eftersom att jag ska jobba två helger till i rad nu. Dags att ta tag i pluggandet igen efter en lång paus med bad och lite vovvegos. På onsdag åker valparna iaf och det faktiskt lite skönt.


Plugg, plugg och åter plugg..

Igår var jag i stan på förmiddagen, i trädgården första delen av eftermiddagen och inomhus och städade och lagade mat sen sista delen av eftermiddagen. På kvällen var mamma och pappa här och åt lite och vi hade jättetrevligt. Med andra ord så pluggade inte ens jag i 5 minuter igår och nu har jag lite ångest känner jag. Drömde mardrömmar om tentan nu på morgonen så jag skuttade upp ur sängen redan klockan halv åtta idag och har nu läst i en halvtimme. Ikväll ska jag jobba så förmiddagen kommer bestå av anatomiläsning.

Jag hinner alltså inte sitta här mer. Imorgon ska jag träna agility med så det är bara att plocka fram boken nu. Skriver kanske någon rad under kvällen sen.

Fredag och plockdag..

Jag ska börja min dag lugnt idag med en ansiktisbehandling nere i stan, sedan kommer tempot under dagen att succesivt öka. Först så ska jag handla och sen blir det hem och städa på utanför huset och inne i huset. Johan städade inne i huset i tisdags med valparna hårar så mycket så det är nog dags igen nu. Sen framåt kvällen så tittar mamma och pappa in på lite kvällsmat så de slipper laga en massa mat nu när de ska iväg.

Utomhusstädning består idag av att plocka upp det som går att rädda ur trädgårdslandet, köra bort mina övervintringsväxter till mormor och eventuellt plantera lite höstväxter på framsidan vi får se vad jag hinner under dagen. Nu är det en runda till stan som gäller iaf. Kanske återkommer! =)


Rolig..

Troligvis den roligaste reklamen genom tiderna!


Torsdag och helg.

Nu har jag varit iväg och tränat lite slalomingångar med Siri och tränat slalom med Tekla, sedan avslutade vi med en liten godisruta. Valparna var också med och tittade på och det räckte för att de skulle bli trötta för nu ligger här fyra riktigt utslagna hundar på golvet. Tror knappt att de skulle vakna av en jordbävning.

Gick i vilket fall jättebra, Siri behöver träna på kommandot slalom så att hon kan går in rätt trotts att jag kommer på fel sida. Så idag har jag bara låtit henne springa i slalom och ibland så tog vi ett hinder emellan. Tekla och jag har tragglat slalom en liten stund och idag gick det inte riktigt lika bra som förra gången men det är bara att jobba vidare. Vi avslutade med en lite godisruta så att de skulle få använda sin näsa lite och det gick jättebra.

Jag trodde att jag skulle jobba i eftermiddag ute på kärda fritids men det visade sig att det inte var förens den 5: november. SÅ TYPISKT MIG! =) HEHE.. Så det blev hem och plugga i några timmar och sen iväg för att träna med hundarna.

Min helg börjar ikväll och imorgon ska jag på ansiktsbehandling, sen blir det städning, lite pluggande och på kvällen kommer mamma och pappa och äter lite för de ska iväg utomlands så tänkte vara snäll och bjuda på lite mat. Nu är det anatomi resten av kvällen!


Så skoj!


GRATTIS TILL UNDERVERKET!


Ledig pluggdag..

Då var det återigen onsdag och mitten på veckan. Idag är det plugg, städ och lite olika telefonsamtal som gäller. Men i första hand så är det tentaplugg som gäller för min del. Nu har ÄNTLIGEN alla hundar slumrat till för en liten powernap. Idag tog det en timme innan jag hade fått i mig mitt morgonkaffe innan jag var färdig med hundarna. De som tar mest tid är ju valparna. Nu åker snart en av dem så då blir det bara en kvar och då blir genast allting mycket lättare. Vi slipper ha valpgården och det är lättare att hålla reda på en valp och inte två.

Idag blir det nog lite agilityträning i trädgården, jag och Siri måste träna på slalomingångar så det blir att åka bort till mamma och bygga upp en cirkel så att vi kan träna på det. Orkar faktiskt inte dra iväg till klubben själv idag, det var ingen som ville haka på så jag tror att jag och siri blir hemma.

Idag ska jag kolla upp om jag kan anmäla oss till varberg men det hoppas jag att vi kan, jag måste få veta idag. Nu är det anatomi som gäller för hela slanten!

Snöig dag.

Idag drog jag på mig vinterjackan för att jag tyckte att det var så kallt igår, DET VAR TUR! När vi kom uppåt Vaggeryd och Taberg med tåget så låg det 5 cm snö på backan och i Jönköping blåste det och var ruggigt kallt. När jag kom hem till Värnamo nu under eftermiddagen så var det jättekallt så när jag ska träna idag så blir det långkalsonger och vinterkängor på fötterna som gäller.

Jag ska nog sätta mig och plugga i några timmar nu innan det är dags att åka på kurs med Tekla, har försökt att busa upp henne lite nu men det fungerar inte så bra tyvärr. Vi får se hur det går idag helt enkelt.

På med vinterdäcken!

Måndagmorgon!

Då har måndagen gjort sitt intåg och jag kunde inte sova särskilt länge idag tyvärr, mitt huvud protesterade så det var bara att pallra sig upp ur sängen och sätta på kaffe. Nu sitter jag i soffan under en filt med kaffe och nyhetsmorgon, myspys!

Idag är det skolan som gäller under eftermiddagen och på schemat står det bollek vilket jag tror blir jättekul. Sen i eftermiddag och kväll så blir det fortsättning på pluggandet från igår och kanske lite matlagning.

Igår så hann jag med nästan allt det som jag hade tänkt mig, jag pluggade hela förmiddagen sen var det en snabbis in till stan och greja lite. Efter det så var det hem och äta lite, gå ut en sväng med hundarna och fortsätta med pluggandet. Johan gjorde lite pannkakor på kvällen så vi fikade lite på kvällen och sen somnade jag som vanligt framför tv:n och vaknade igen vid nio och gick då och la mig.


Sega söndag..

Idag är det söndag och jag var uppe vid halv nio för första gången på två veckor. Idag är det skolarbete som står på schemat och eventuellt lite kassa träning, jag inte bestämt mig för om jag hinner med det eller inte. Jag har iaf suttit och pluggat nu sedan jag gick upp och är färdig med det som jag kan göra idag. Om jag ska kunna fortsätta så måste jag ha hjälp av min lärare så jag får ta det imorgon. Så nu blir det någon timmas paus innan det är dagsa att gå på tentaplugget för nu är det bara en och en halv vecka kvar. Jag tror att pausen kommer att innehålla lite hund träning eller iaf hundpromenad och kanske lite matlagning vi får se. Annars tar jag det i pausen framåt kvällen.

Jag kanske ska gå med mamma och mormor till kyrkan idag det beror på lite om jag hinner, jag har ju lite plugg och lite hundar att ta hand om så vi får se. Jag får nog ta kassaträningen någon annan dag när jag hinner med eller vi får se. Jag kanske hinner med alltihop.. =) Ibland så kan jag vara ganska så effektiv. hehe..

Idag när jag hade gett valparna mat och rastat dem så släppte jag ner dem i valpgården och det gick inte mer än tre sekunder så var det lika mycket kiss och bajs i hagen som det kom när jag rastade. Jag fattar inte hur en sån liten varelse kan innehålla så mycket. Tackar vet jag vuxna hundar! Hoppas att Katarina får sina valpar sålda snart för nu börjar det bli lite mycket. Johan ska ju anställningsintervju i veckan så vi får se hur det går får han jobb kan vi inte ha kvar dem. Valparna vi har nu är ändå väldigt underbara om man jämför med de två vi hade innan!

Anledningen till min rubrik idag är det oerhört tråkiga vädret som det är just nu, man får inte lust till någonting!


Tackar vet jag min stora hundar som underhåller sig själva till en viss mängd, intar det sinnestillståndet som husse och matte har och bajsar och kissar ute! =)


Tävling i Falkenberg..

Idag har vi varit iväg på tävling i Falkenberg och det blev en sänkning totalt, vi diskade ut oss i bägge klasserna men banorna idag var mycket svårare. Första loppet var inte Siri alls taggad och i andra loppet så var hon JÄTTE TAGGAD, problemet var bara att jag visade fel väg och då är det inte lätt att göra rätt. Måste ju ha motgångar för att framgångarna ska smaka bäst.

Ikväll blir det lördagsmys och eftersom jag är ledig imorgon så ska jag njuta riktigt mycket av kvällen! =)

Imorgon blir det plugg!

Trött fredag!

Det ska bli skönt med ledighet i helgen för nu är jag trött efter att ha arbetat tre helger i rad och efter besök av valparna. Idag sker ett valpbyte och enligt uppfödaren så ska dessa två valparna vara mycket lugnare än de vi har nu om så är fallet så blir nog jag lite av en ny människa igen! =)

Nu ska jag strax med lite nerver i magen ge mig av emot stan och tåget till Jönköping. Igår var tåget en timme försenat så vi var ett gäng som tog bilen. Det som gör att jag har nerver i magen är att jag vet inte om bensinen i volvon räcker men det är väl bara att hålla tummarna, om någon läser nu på morgonen kan ni väl tänka på mig!'

Dags att fixa det sista, ikväll blir det tjejmiddag med det gamla bf-gänget! =)

Mycket gjort!

Idag har jag varit ganska så effektiv tycker jag, har hunnit med att göra en fältstudie ute på Solstrålen, dammsuga, träna agility och lagat mat. Fast jag ska itne ta på mig all ära själv för Johan har hjälpt mig en hel del faktiskt.

Träningen idag kändes lite si och så, Siri var inte riktigt fokuserad men sista gången så gick det helt okej. Vi får hoppas på en bra tävlingsdag i falkenberg iaf. Vi satte ju ribban förra helgen, har vi viljan på vår sida så höjer vi den har vi mindre fokus och samspel så sänker vi oss. Det är det fina med agility att det kan gå precis hur som helst.

Nu är vi sedan en vecka tillbaka inne i oktober och det är en mörk månad men även en rosa månad. Jag har ju en kärlek för rosa så det är inte svårt för mig att införskaffa rosa grejer som stödjer bröstcancerfonden. Just i oktober så skänker man en extra tanke till alla dem som mist någon, mycket på grund utav att man påminns av det mycket mer i oktober. Vilket är bra för pengar till forskning behövs.

STÖD BRÖSTCANCERFONDEN OCH KÖP ETT ROSA BAND!

Se hela bilden


Onsdag redan..

Klockan är åtta och jag har precis tagit mig en välbehövd dusch, fräschat till mig och hällt i mig en kopp kaffe. Snart ska jag ut till Solstrålens förskola för att ha en motorikbana med 3-4 åringarna och en rörelselekstund med 5-åringarna. Jag hade först tänk mig tvärt om men under kvällen igår när jag satt och planerade så kände jag att det var bättre att byta grupperna.

I eftermiddag blir det sammanställning över hur det gick och städning blandat med matlagning. Eftersom jag kom bäst till i helgen så är jag skyldig träningsgänget i agility lite fika så jag tror att jag eventuellt gör en liten fuling och inhandlar något för vet inte hur jag ska få tiden att räcka till. Jag hinner helt enkelt inte baka innan klockan halv fyra. Hade väldigt gärna gjort det annars.

Här kommer filmen från i helgen, det är tur att vi har Emilie som är så duktig med kameran!
Ni som har facebook har nog redan sett den.


Träning med Teklis..

Idag har jag och Tekla flytt skeppet och åkt till klubben för att träna lite lydnad. Idag var en sån superdag, hon hade all uppmärksamhet på mig och idag visade hon även lite intresse för bollen. Jag måste hitta en bra retning på henne så att jag får henne riktigt motiverad. Men som sagt så har hon inte varit så duktig som hon var idag, känns så skönt när det går framåt.

Imorgon blir det Solstrålens förskola för att ha en fältstududiedag vilket jag hoppas blir roligt. Sedan på eftermiddagen så blir det städning och agilityträning som står på schemat.

I skolan idag så höll jag i uppvärmningen och ett pass i volleyboll, uppvärmningen gick jättebra och mitt betyg ifrån läraren var att jag hade potential att ta ett jobb på friskis och svettis så det kändes ju bra. Volleybollen gick lite si och så, vi gav instruktioner alldeles för krångligt men man måste testa för att lära sig. Deltagarna hade i vilket fall roligt.

Tävlingen!

Idag har det gått SÅ bra! Mitt mål med dagen var att Siri skulle följa mig banan runt och eventuellt klara oss från att inte bli diskade. Jag och Siri klarade BÄGGE loppen utan att bli diskade så jag är helnöjd med dagen, kan dock säga att det är sista gången som jag ska jobba direkt efter en tävling för ikväll är jag trött.

Agilityklass: 10 fel, missade ingång på slalom och hon gick runt ett hinder innan hon väl kom rätt vilket räknades som vägran.

Hoppklass: 5 fel, missade ännu en gång på ingången till slalomen.

Slalom är något som jag och siri måste arbeta med men på det stora hela är jag jättenöjd.

Regnlördag och sofflördag..

Idag infinner sig ett riktigt skönt lugn här hemma, det är precis som om att hundarna känner av att det är jättetråkigt väder ute. För alla fyra gör inget annat än sover, valparna har precis busat lite men busstunderna för dem är inte så länge.

Idag ska jag jobba vilket jag verkligen inte känner för, mycket på grund utav att det är en så mysig innedag. Jag har precis druckit en kopp kaffe och jag har fortfarande inte pallrat mig upp ur soffan ännu. Vissa dagar är riktigt mysiga.

Huvudet värker inte idag, mer än att det knappt känns så skulle jag proppa i mig medicin så skulle jag nog inte känna av den men har ätit mycket redan så jag avvaktar. Hoppas på att jag ska slippa ta idag, men får nog plocka med mig några tabletter till jobbet uti fall att. Jag tänkte nog att jag skulle trottsa det dåliga vädret och ge mig ut en promenad med de stora hundarna innan det är dags att jobba för lite frisk luft behöver jag om jag ska klara av att stänga in mig ikväll.

Dags att gå och klä på sig ordentliga kläder och ge sig ut i skogen en sväng.

Fredag med huvudvärk..

Idag går jag in på tredje dagen med huvudvärk och det känns inte alls kul, eftersom att vi skulle tillbringa halva förmiddagen i en gympahall så valde jag att vara hemma i lugnet på värnamovägen. Eller här är det iaf så lugnt som det bara kan vara en vanlig dag med fyra hundar innanför väggarna. Den bästa tiden är när puppiesarna sover, hehe. Igår badade vi dem så nu är det mycket mysigare att gosa med dem för innan luktade de enbart kiss.
 
I helgen så är det jobb som gäller sålänge som jag bara håller mig frisk vill säga, annars får jag proppa i mig medicin innan och pallra mig iväg ändå, på söndag är det tävlingen som gäller får hoppas huvudvärken är helt borta då.

Jag hinner inte med att bara sitta hemma och inte göra någonting. Har så mycket annat jag måste hinna med också. Till exempel gå till skolan. Jag kommer ju efter nu men jag hoppas att detta ger med sig till måndag! Ska söka upp en läkare för jag kan inte hålla på såhär längre.


Den utlovade filmen ifrån somras..







Jag har faktiskt lyckats sätta ihop filmen med musik själv och det är inte annat än att jag blev lite nöjd.


Filmen!

Filmen från igår, Emelie har gjort ett bra arbete!




 


Träning och migrän..

Idag är jag hemma ifrån skolan på grund av mitt migränanfall inatt, för att inte väcka de små bebisarna så fick jag sova på sovvan för emellan varven så måste jag upp och gå. Det var helt outhärdligt inatt men jag hoppas på att jag nu ska få en tid hör läkaren så att jag kan få reda på vad felet är. För det är ofta jag har ont i huvudet nu, migrän har jag ungefär tre-fyra gånger om året. Hoppas att vi kan få rätsida på det hela.

Igår var vi och tränade innan migränen bröt ut och det gick jättebra.
Fick inte in den här på bloggen men får forska lite i det.

RSS 2.0