*Suck*

Då sitter jag här igen och lättar mitt hjärta lite.. trodde inte att jag skulle uppdatera någonting under sommaren men jag hade visst fel. Semestern har börjat helt underbart och utan bekymmer och det känns skönt att veta att vi har två veckor kvar. Tyvärr fick jag idag två ganska halvtråkiga besked vilket innebär att jag och Johan måste snåla en hel del nu i några veckor till. Ska bli så skönt när det återigen är dags för Johan att jobba. Han har fått jobb nu och jag hoppas verkligen att detta ska fungera för honom och att han lyckas bra för annars vet jag inte vad jag gör. Jag tänker hela tiden tillbaka till den tiden då vi båda två jobbade och tillsammans hade en stabil inkomst. Vad livet var bra då! Nu hoppas vi på att gå emot ljusare tider eftersom Johan äntligen fått jobb och jag har en termin kvar i skolan. Jag hoppas dock att jag får något jobb sen också. Det är bara att vänta och se!

Vi är nu hemma och vänder och tar tag i allt som måste göras när man är på hemmaplan. Sånt som betala räkningar, städa och tvätta. Sedan åker vi bort i en och en halv vecka till och det ska verkligen bli så skönt! Nu ska jag sätta mig ner och betala mina räkningar och sedan fortsätta med min tvätt!

Den får vara över sommaren!

Nu har jag bestämt mig, bloggen får vara kvar över sommaren! Jag kommer dock inte uppdatera så mycket då jag kommer ha fullt upp med annat! Har jag inte fått tag i något vettigt att skriva innan september är slut så försvinner bloggen!


Mindre än två veckor..

Nu har nedräkingen mot semestern börjat och den kommer innehålla tre veckors underbar semester och en tävling, jag har nästan fått lite tävlingsabstinens nu men det ska nog lösa sig det också! Helgen som gått har inneburit två båtturer, en resa till Varberg och ett varmt träningspass. Jag måste säga att det inte var ett misstag att köpa båt. Vi har haft några underbara dagar på sjön nu och det känns jättebra.

Har inte mycket mer att rapportera mer än att nu har jag två veckor kvar till semester! Tjohoo!!!

Systemkamera..

Ju mer jag får testa på att ta kort med en systemkamera desto mer vill jag själv ha en sådan. Den tar kort direkt och den tar bra bilder! Funderar skarpt på att skaffa mig en sådan och gå en fotokurs på kvällstid för sedan kan jag själv ta bilder på allt möjligt. Jag fick prova en på midsommar och det är ju lätt att ta bra bilder. Eller om man kan så kan man ta riktigt bra bilder men kan man inte så tar man bra eller knappt hyfsat bra. När vi tittade på korten så ser man ju lätt vilka kort ägaren till kameran har tagit och vilka en amatör har tagit!

Idag står det inhandling av mat på schemat och om vi hinner så ska vi också försöka hinna med en tur på sjön. Men det beror helt på hur vädret utvecklar sig! Innan vi ger oss ut så ska vi ändra om på vår altan också för just nu går det inte ligga i hammocken mitt på dagen så det måste vi fixa till!

Nu blir det att göra sig iordning för att åka till stan.

RSS 2.0