Två underbara dagar!

Nu har jag haft lite ledigt i två dagar och jag är tacksam över att jag bytte semestervecka för nu har jag haft strålande väder i två dagar. Jag har alltså badat och solat i två dagar nu! Så nu kan jag inte klaga över att jag var snäll och bytte veckor för jag har fått en riktigt bra vecka hittills.

Hemma i Hånger så har det tydligen varit jätteoväder, men inte vi. Fast det är mörkt inåt landet så det kanske kommer hit inatt.

Nu ska jag återgå till min kväll, jag har precis ätit grillspett och ett grönsaksknyte så nu är jag mätt och god!

Fredag och semestern närmar sig med stormsteg.

Idag är det en solig fredag, det är synd att det blåser så mycket. Jag och Siri har varit ute och tränat lite agility i trädgården och just nu är vi inne och vilar upp oss för att åter orka gå ut och träna lite slalom. Ikväll blir det lite middag hos Matilda och sen imorgon är det arbete hela dagen som gäller.

Ska gå ut och sätte upp slalompinnarna igen för ett nytt försök, vill inte Siri så får hon vila för jag måste tänka på att det är varmt att träna nu. Vi tränade vara i tio minuter och det räckte för att hon skulle bli trött. kram kram

Första dagen av fyra..

Nu har nedräkningen mot semestern börjat och det är bara tre arbetsdagar kvar tills att det är dags. Idag har jag jobbat en stund på förmiddagen och sen så var det hem och svida om för att åka till Herrestad och fika lite med gamla arbetskamrater. Hade en jättemysig kväll, synd bara att det blåste så men det var inte kallt så det gick bra.

Imorgon är det arbete som gäller igen, fast inte förens klockan två så jag har hela förmiddagen ledigt och jag tänkte då dra iväg och träna lite agility vi får se om vi kommer iväg. Sen på kvällen blir det lite mys borta hos Matilda och jag tror att det kan bli riktigt kul faktiskt.

Men nu kallar sängen på mig, jag var uppe vid sex idag och det är jag inte van vid!

Agility..

Nu var min lediga dag till enda och jag känner att jag nog ändå har fått ganska mycket gjort. Började dagen med en god frukost framför nyhetsmorgon, sen var det städ som stod på schemat. När jag väl hade städat färdigt så stod det egentligen bak på schemat men det kom lite folk på besök så hann inte med det. Som tur väl var hade jag i cheescake i frysen och det gick åt. Sen var Magnus här och hjälpte mig få igång internet för det fungerade inte. TACK! Har för mig att Ida sa att Magnus inte läser någon blogg men du kan ju hälsa honom tack om du läser!

Sen ikväll bar det av till agilitybanan och lite agilityträning och idag gick det jättebra tycker jag, vi körde en hoppklass 1 bana och Siri var jätteduktig och Vivi med. Nu blir det lite vänner innan det är dags att sova!


 
The flying Siri!

Ledig onsdag!

Idag är det onsdag och jag är ledig, nu först blir det lite slapp med kaffe och lite frukost på altanen. Senare idag så ska jag städa lite grann och sedan blir det nog lite bak skulle jag tro, idag ska jag baka rabarber och Jordgubbspaj tror jag men jag har inte riktigt bestämt mig. Annars blir det nog lite bak imorgon bitti.

Nu har jag fixat min kamera och jag ska försöka få med mig någon till agilityn i eftermiddag så att vi kan ta lite kort på oss och filma lite. Nu hör jag att kaffet är färdigt så nu ska jag gå och göra mig redo för att äta lite frukost, bättre sent än aldrig.

Lite bilder från helgen!



 Första kvällen! Åt lite räkor och hade det trevligt!



Försöker mig på att förklara ett ord för matilda utan att säga det ordet som står på kortet.



Här spelar jag och Johan luftfiol till Alexander Rybak, jag måste införskaffa hans skiva!
 



Midsommarmiddag!



Siri vilar lite på midsommarafton!



Hela gänget påväg till badstranden!



Jag, Matilda, Hampus och Fredrik tog oss sommarens första dopp!


Här är vi nydoppade!





 Middag på midsommardagen!

Vi avslutade en mycket trevlig helg med pizza på lanternan och glass i träslövsläge. Söndagen innehöll också god mat, god dricka och trevligt sällskap! En mycket lyckad helg!

Äntligen..

Jag har som många redan vet haft sommarlov i två veckor nu men först igår kunde jag släppa skolan när jag fick veta att jag var godkänd i specialpedagogiken så nu ska inte jag tänka på skolan igen förens vecka 34 igen alltså om åtta veckor och det är skönt. Denna veckan blir väldigt lugn med ganska mycket plock här hemma skulle jag tro, jag jobbar men inte så mycket jag gör alla timmarna på helgen så veckan kommer bestå av hemmaplock och packning till två veckor semester i Varberg.

Som jag skrev igår så hade vi en superbra helg i Varberg med mycket god mat och trevligt sällskap, känner mig nästan fortfarande mätt. Torsdagen kom vi ner och då åt vi lite räkor och spelade spel och då kom vi inte i säng förens halv tre. Eftersom det blev en sen natt och ganska så tidig morgon så var många trötta på midsommarafton men det blev i alla fall till kvart över ett med bara god mat och trevligt sällskap. Vi hade en väldigt trevlig midsommarafton med dans och klapptävlingar, tyvärr så drog ett ordentligt åskväder över björkäng vid halv nio tiden på kvällen och slog ut internet och det betydde också att musiken tog slut eller vi hade lite skivor med oss men inte så bra, men vi redde ut det i alla fall.

På midsommardagen lät jag alla med lite plågan av mig själv sova ut en stund, jag och Siri gick en runda vid sju sen gick vi hem och vilade tll halv tio sen hade jag kaffe abstinens så då fick inte folket sova längre. På midsommardagen så var alla lite sega och vi började nog känna av att det varit en riktigt lyckad helg men det blev ändå så att vi inte kom i säng förens halv fyra, eller jag och Johan var inte i säng förens då. Allihopa piggnade till runt tio tiden och rätt som det var så hade klockan blivit två. Tiden går väldigt fort när man har roligt, det är väldigt synd för nu är helgen redan över. Vi ska ner igen på söndag för att ha två veckor semester och det ska bli skönt! Åter till tv:n och min andra kopp kaffe innan det är dags för plock här hemma!

Hemkommen för en vecka.

Nu är jag hemma efter en underbar helg nere i Varberg, det kanske kommer upp lite bilder i veckan här vi får se när jag får tid över att ladda över korten som matilda har tagit.

Nu blir det slapp en liten stund innan det är dags för sängen, himlen öppnadesig nu när vi kom hem så man blir ju helt förslöad. Vi har haft så jättefint väder idag och jag har badat två gånger i helgen.

Hoppas er midsommar varit bra!

Midsommarveckan..

Idag är det måndag och vi har påbörjat midsommarveckan, jag är ledig idag och imorgon och sedan så arbetar jag onsdag och torsdag. På torsdag kväll så blir det avresa till Varberg och en mysig helg där. Idag så blir det ganska så lugnt, jag ska på ansiktsbehandling vid två och sedan ska jag och Johan ta tummen ur och greja lite på vår baksida. Johan ska sätta upp en spalje och jag ska plantera lite så att det blir lite ombonat där bak på baksidan.

Dagen har börjat riktigt lugnt, kaffet puttrar på försiktigt ute i köket och Siri ligger jämte här i soffan och slöar ihop med matte. Tror att det får bli fortsatt lugn förmiddag innan det drar iväg till stan för lite ansiktsbehandling.

Kaffet väntar!


Aj min lilla fot!

Skrev detta i måndags men glömde uppdatera!

Denna veckan känns som om att det kommer vara en vecka då det händer mycket, men ändå väldigt lite.Det som gör att det blir mycket denna veckan är att det är student som gäller för min lilla lillebror så det blir fullt upp. Det som gör att det ändå blir lugnt är att jag jobbar inte särskilt mycket och jag ingen skola att tänka på. Idag har jag jobbat förmiddagen och vilat foten hela eftermiddagen och ikväll var jag borta en sväng hos mamma och sen bar det av till Ullis för att beställa blommor till studenten.

Idag på jobbet körde jag på min stackars lilla fot med en handtruck som det stod 6 lådor bananer på och hela eftermiddagen så var den precis blå men jag kan stödja på den och det var inte svullen så jag tänkte att jag väntar lite med akuten. Jag har legat och läst och vilat foten hela eftermiddagen och nu är den inte ens särskilt blå utan är mest lite gul så det var tur att jag inte åkte till akuten. Därav överskriften.

När jag kom hem efter min  lilla cykeltur i Hånger så blev det lite kvällsmys med kaffe, cheescake och filmen vi hade i alla fall tur med vädret igen. Den var ganska så rolig faktiskt men nu blir det nog sängen och fortsatt vila för lilla foten för det gör fortfarande väldigt ont men det går nog över tills imorgon.

7/6-2009

Idag är det söndag och och har arbetar av mina nio timmar på jobbet nu, jag känner mig lite allmänt seg men är lite på humör för en liten promenad. Jag är inte intresserad av att gå själv så jag får se hur det blir, slänger kanske iväg ett sms till Tildurt (Matilda) så får vi se om hon hakar på.

Igår tillbringade jag förmiddagen tillsammans med Matilda, vi gick först byggetrundan och sen gick vi hem till mig för en liten fika. När Matilda gick hem så hoppade jag ner i badet och somnade visst till lite där, blev nästan lite nervös när jag vaknade till, Men det var ju så skönt i vattnet! På eftermiddagen så var det barndop och efter det så hölls det ett mycket lyckat kalas på klockargården. Tack så jättemycket Sofia, Emil och lilla Viola för den trevliga lilla tillställningen!

Nu har tydligen hästarna dragit sin kos också, känns lite tråkigt men ändå det bästa! Nu blir det lat-tid för min del!

Slöardag och äntligen SOMMARLOV!

Idag gick jag upp vid halv nio lade mig och tittade på nyhetsmorgon och satte på en kopp kaffe, framåt elva började magen kurra så då blev det lite frukost och nu sitter jag här och gör ingenting vettigt. Jag har med andra ord inlett mitt sommarlov med att slöa. Jag tänkte att jag snart skulle plocka fram dammsugaren och dammsuga lite och sedan blir det nog lite pälsvård av lilla vovven. Sen kan jag tänka mig att klockan är två och det är dags att börja med maten. Sen vid fyra är det nämligen dags att arbeta av fem timmar på willys.

imorgon jobbar jag till klockan två och sedan blir det ledig kväll och ledig lördag innan det är dags att arbeta på söndag igen. Jag skulle egentligen varit ledig denna helgen men eftersom det är barndop så blir vi hemma ifrån varberg ändå och då går det bra att arbeta lite extra tycker jag. Nästa gång vi åker ner så är det midsommar och sen åker inte vi ner före semestern men det blir nog bra. Dags att plocka fram dammsugaren och göra lite nytta!

Frukost i solen..

Även fast dagen en stund igår kändes ganska så tung så blev faktiskt kvällen en väldigt lyckad kväll. Agilityn gick hur bra som helst och det kändes lite som om att siri hade fattat galloppen lite igår men vi får se hur det går idag. Ibland är det så att man tar tre steg framåt med fyra bakåt så vi får se ikväll. Sedan igårkväll så var vi borta hos mamma och pappa och hjälpte dem vända markisen, när vi hade gjort det så fikade vi lite på deras altan och det var så mysigt så mysigt så.

Nu sitter jag på altanen och dricker min andra kopp kaffe här ute i solen, tog mig lite fil och en macka med så att jag slipper äta något på jobbet sen. Jag ska bara jobba i fyra timmar så jag klarar mig med någon frukt där nu när jag har ätit lite innan. Får bli att jag äter innan agilityn ikväll. Idag är det sista gången och det känns faktiskt väldigt tråkigt tycker jag men det är ju som det är tyvärr, kommer fler tillfällen. Hade hoppats på något kort ifrån när vi tränar men jag kan ju träna själv sen så bara för att kursen är slut så behöver man ju inte sluta träna! Dags att dra vidare mot toaletten och frächa till tänderna innan det bär av till willys. Synd att det är så skönt här i solen!

Uppförsbacke igen...

Idag var det ny vecka och en ny uppförsbacke påbörjad mot helgen. Jag har arbetat av några timmar på willys och nu sitter jag här framför datorn med mitt åtgärdsprogram som ska vara färdigt på torsdag. Dem ville att jag skulle jobba fyra timmar extra men jag känner att jag måste göra klart detta nu för sedan hinner jag inte mer. Eller det ska faktiskt egentligen vara klart på onsdag för då har vi redovisning och jag satsar på onsdag för man måste tydligen lämna det i lärarens fack och jag har ingen lust att åka till Jönköping på torsdag enbart för att stoppa ett papper i ett fack.

Var uppe och hälsade på Ann i hennes nya lägenhet idag med och den var faktiskt lite mysig och jag hoppas att dem ska trivas där. Kändes väldigt konstigt att vara tillbaka i det gamla huset faktiskt och Siri var påväg att fortsätta en trappa till. Hon har börjat löpa igår så jag vet inte om det blir någon agilityträning för oss imorgon, annars får jag åka utan hund för det är ju sista gången.

När jag kom hem ifrån stan så la jag mig en liten stund i solen och nu sitter jag här och suckar och stonkar men hoppas på att bli klar snart. Dags att fortsätta i alla fall.


RSS 2.0