Valpar på besök!

Vi har fått två små fina valpar på besök, de är underbara när de sover och söta och busiga när de är vakna. Just ni ligger de och snusar jättehårt och då för man ta tillvara på de tillfällena då de sover. Nu kom Stina och Natalie och ville gå ut lite med dem med så det var ju trevligt!



Idag är jag ledig ifrån skolan och jag har precis betalat alla våra räkningar och sen har jag pluggat typ fem minuter. Det kommer att bli mer plugg framåt dagen och kvällen skulle jag tro för jag ska sätta ihop ett uppvärmningsprogram i skolan. Men mycket tid går åt till de små änglarna! Känner dock att det är väldigt skönt att det bara är under en kort period och att det är väldigt skönt att ha två vuxna hundar!

Nu ska jag laga mat och ikväll blir det agilityträning med Siri.

Nu är det snart dags!

Idag har jag varit i skolan hela dagen och detsamma gäller imorgon, jag kommer dock hem en och en halvtimme tidigare.

Nu ligger pm:et ute för tävlingen i helgen och jag bli mer och mer nervös men det släpper nog. Så snart är det dags! Nu är det iaf dags att göra iordning tills imorgon!

Jobbarhelgen snart över..

Nu sitter jag här och har precis gått en lång och skön morgonpromenad med hundarna och mamma. Hundarna ligger deckade och jag ska snart duscha men först var jag ju tvungen att kolla in internet en liten stund. Klockan tolv ska jag åter igen inställa mig på willys för den sista gången för denna veckan, helgen har som vanligt gått ganska så fort och jag är ganska så avdankad idag och om man tittar ut genom fönstret så hade jag inte haft något emot att dra en filt över kroppen och läsa en bra bok. Typ tredje boken av Stieg Larsson, läste ut den andra boken igårkväll och nu har jag ett stort behov att få läsa den sista boken med. Få se om jag kan få låna även den av Ida. (kunde inte lägga in en länk för texten blev genomskinlig) Ska kolla upp detta ikväll!

Som sagt är det jobb för hela slanten som gäller i eftermiddag och hundarna ska ha lite självträning idag, Siri är ganska så lugn när hon är själv för hon har varit det så många gånger men jag har märkt att Tekla som nästan aldrig varit själv blir ganska så nervös av det så det behövs lite träning. Det blir dock inte så länge för Johan komemr nog bara en stund efter att jag har åkt men lite är bättre än inget. Man vet faktiskt aldrig om Johan rätt vad det är få jobb och då är de tvungna att klara sig själva en längre stund och det är inte snällt att börja med sex timmar direkt.

Duschen kallar!

Piggare och uppåt idag.

Idag är det fredag och jag ska inte göra så mycket, det har varit en intensiv dag men nu har jag tillslut hamnat i soffan. Väntar på att Johan ska trilla in genom dörren och laga lite fredagsmys till mig för det hade han lovat. Vi hade först tänkt oss lite Kinamat idag men eftersom jag slutade jobbet innan Johan ens började närma sig stan så passade inte det riktigt, det får bli någon annan dag helt enkelt. Johan ville hämta men jag var inte heller särskilt sugen på det idag.

I onsdags skrev jag om att jag var trött och en aning sur och detta följde med min även igår. Huvudvärken ville nte riktigt släppa och jag kände mig pigg och utvilad idag när jag vaknade utan den. Bättre blev det när jag kom ut i köket och Johan hade gjort frukost åt mig, min frukost består inte av särskilt mycket klockan sex på morgonen men jag kunde för en gångsskull sitta och äta frukost i mer än tio minuter.

Så med glatt humör begav jag mig idag till Jönköping för att ha lite fotboll och stavgång! Det var intensivt och jobbigt men återigen så vill jag bara påpeka hur bra min kurs är. Jag får bra tips om hur man kan arbeta med små barn med olika aktiviteter och jag får dessutom själv träna på köpet. Det är mest praktiskt i denna kursen och det tycker jag är skönt och det är så bra så jag har inte behövt köpa en enda bok än sålänge! =)

När vi hade slutat så åkte jag med min lärare hem ifrån Jönköping idag och det var tur på klockan tre var det dags att inställa sig på willys. Jag slutade skolan ett och hade då alltså två timmar på mig att duscha och äta och ta mig till Värnamo. Ibland är jag helt enkelt inte så välplanerad men oftast så löser det sig och det gjorde det även idag. Så nu har jag äntligen kommit hem och sitter och myser med vovvisarna i soffan!

Dags att läsa min tidning som kom med posten idag och fortsätta vänta på Johan, han sa att han skulle försöka vara hemma innan nio. Nu har han knappt tjugo minuter på sig så vi får se hur det går. Jag har fikat lite på jobbet ikväll så i värsta fall får jag klara mig utan mat! =)

Seg i knoppen

Tröttheten idag vill inte riktigt överge mig, jag sov på tåget till skolan och sov en stund på tåget hem ifrån skolan. Huvudvärken har bara släppt om jag ätit tabletter och går runt och har varit lite smått halvsur och seg hela dagen. Jag har inte riktigt skylla på vädret tycker jag för det har ändå varit bättre än igår men jag tror att jag helt enkelt hade vant mig vid att vara ledig. Sen tynger det mig lite att jag inte riktigt hunnit med att städa ordentligt heller. Dammsugade bara av lite igår men får kanske göra andra hälften imorgon. Eller jag måste göra det, fast Johan pratade om att fixa åt mig så vi får se.


Dags att återgå till skolarbetet.

Trött!

Nu sitter jag på stationen i Värnamo och är verkligen så trött. Tåget till jönköping går om tio minuter. Det blåser ganska friskt ute och jag kan bara föreställa mig hur kallt det blir att komma till jönköping. Idag är en dag då jag känner att jag bara hade velat vända mig om i sängen när klockan ringde och inte gå upp idag. Det är väl tyvärr bara att acceptera att vissa dagar är så. Hoppas att dagen utvecklas sig till det bättre undr dagen. Blir bara så trött ibland. Dags att hoppa på taget.

Len och nyfönad!

Dagen idag har jag först tillbringat på skin kroppsvård där jag fick en ansiktsbehandling vilket var skönt så då blev jag len och fin. Därefter så drog jag upp till willys för att handla lite mat och sedan var det bara att pallra sig hem och tillbringa lite tid framför spisen innan det var dags att plugga lite och äta.

Framåt eftermiddagen så bar det in till san igen för att inhandla forder till Tekla och ge sig av till brukshundsklubben och träna lite agility. Jag och hundarna blev SÅ blöta! Så det var bara att ge sig hem och hämta nya torra kläder till kursen klockan sex. Hade jag vetat att det skulle börja regna så mycket så skulle jag haft med mig regnkläder direkt. Kursen med Tekla gick bra, agilityn gick lite si och så vi har fortfarande problem med slalomen så det är bara att kämpa på. Nu är det bara en och en halv vecka kvar tills att det är tävling och behöver Siri tagga till sig lite så det blir bara ett träningspass till nu innan. Kanske lite träning på slalom här på hemmaplan men vi ska bara till klubben en gång.

Efter att dagen har gått så känner jag mig ganska så trött och det ska bli jätteskönt att få och och lägga sig ikväll. Jag kan summera dagen med att jag är len och fin i ansiktet och väldigt fönad i håret eftersom jag har fått föna till det två gånger idag. Först efter att jag duschat idag på morgonen och efter att jag kom hem från agilityn.

Sängen nästa!



Kände mig lika blöt innan idag!



Ny vecka och ledig..

Jaha, då har måndagen åter gjort sitt intåg och jag är ledig idag. Äntligen kommer det en sån ledig dag då jag faktiskt inte riktigt vet om vad jag ska göra så idag tar jag dagen som den kommer. Det kommer bli en hel del samtal i telefon, sen blir det nog ett besök på sjukhuset och lite träning med hundarna. Jag och Tekla har lite lexa från kursen som vi inte har tränat på ännu så det blir nog det lite idag.

Får se om det kanske blir lite agilityträning med Sussi, fast inte med mina hundar för vi ska träna imorgon och det känns som om att Siri behöver vila lite ifrån det idag. Det får inte bli för mycket av det goda, kändes lite igår som om att hon verkade lite trött på det. Hon behöver nog minst en dag för att ta till sig och låta det sjunka in. Det kan bli lite väl mycket träning med tre dagar i rad så vi hoppar idag.

Dagen ska jag dock snart börja med att dricka lite kaffe och äta lite frukost, sen får vi se vart dagen tar oss.

Helt genomtrött..

Idag är jag väldigt seg känner jag, jag hade tänkt att göra köttfärslimpa men jag tror att det får bli köttfärssås och spagetti istället. Fast det beror lite på om det blir träning ikväll eller inte, blir det ingen träning så kanske jag hinner samla lite krafter till att få ihop en köttfärslimpa. Är ju så jobbigt att skala potatisen men vi får se vilket det blir. Köttfärssås är inte heller helt fel.

Jag som verkade så utvilad idag på morgonen känner mig nu helt färdig, om det inte blir träning får jag nog ge mig ut lite i den friska luften sem så piggnar jag nog till. På jobbet idag var det ganska så segt faktiskt och tiden ville inte riktigt gå. Det är alltid mycket att göra på söndagförmiddagarna så man går aldrig sysslolös med det är i alla fall drygt att arbeta en söndag.

Nu är jag Helledig i två dagar innan det är dags börja en ny delkurs med många roliga moment, en delkurs i skolan är redan avklarad. synd att tiden går så fort när man har roligt. Nu när jag tänkter efter lite extra noga så känner jag mig faktskt ganska så sugen på köttfärssås så det får nog bli det i alla fall eller vi får se.

Lördagsmys..

Idag har vi verkligen haft lördagsmys så det smäller om det. Först en jättegod middag bestående av kycklingfilé med parmaskinka och pressad potatis. Eftermiddagen har bestått av enbart mys i soffan och även nu efter maten har det fortsatt i det stuket. Nu ska vi rasta av hundarna lite sen så blir det fortsatt mys i soffan. Känner mig utvilad efter dagen trotts utställningen men ser inte fram emot att åka till jobbet imorgon.







Trött soffdag efter en dag i Huskvarna!


Fixat en bild..

Nu har jag suttit och grejat här i evigheter och äntligen fått till det lite på bloggen. Fått in en liten bild vid överskriften och helnöjd är jag väl inte men nöjd! Men nu är det dags att börja laga till lite god middag!

Dags för lördagsmys, jobb imorgon!

Hajk -09

Jag har ju lovat en uppdatering ifrån hajken som jag var iväg på natten till tisdag. Jag kan säga att vi hade verkligen jätteroligt och vi kom verkligen varandra närmare i klassen. Längtar verkligen till vemdalen då vi ska tillbringa en hel vecka i det roliga gänget!

Pigg och allert klockan kvart i sex på måndagsmorgon och redo för att åka på hajk.

 Blött i gräset så var väldigt tacksam över mina stövlar!

 Team åtta i Klasskampen, vinnarlaget! hehe..



 Middagsdags, det är gott med mycket fika och mat!

 Godmorgon! På morgonen klockan sex var det 2 plusgrader och vid åtta på morgonen när det var dags att gå upp var det 4 plusgrader.  Jag och Sandra startade då klubben "våga vägra gå upp" Var ju så mysigt i sovsäcken!

 Städning av toaletterna! Inget kul göra för grupp 8-9.. Hade hellre fält tält.

För att summera dygnet så hade vi jätteroligt och jättemysigt! På kvällen så hade vi även lägereld och spökrunda! Ser fram emot en hel termin i denna kurs och klass!

Utställning i Huskvarna idag...

Idag har vi varit iväg på utställning med hundarna och det var lite smådrygt men ändå alltid kul att gå in i ringen. Det är det tråkiga med utställning att det är så mycket väntan. Det gick bra denna gången med, vi fick bättre betyg idag men inte lika bra placering men det är bara att jobba vidare. Vi får helt enkelt hoppas på växjö istället det är ju då som vi vill ha en bra placering men vi får se. Nu blir det en och en halv månads vila ifrån utställning och det blir träning på hemmaplan och agilitytävlingar som gäller istället



 

Tekla ställer upp fint i ringen framför domaren! Klicka på bilden för förstoring!





Hajk, agilityträning och utställning!

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade ordentligt men tiden har bara inte räckt till helt enkelt. Jag har hunnit vara på hajk, tränat agility och om några timmar så är det hundutställning som gäller. okej lite mer än 12 timmar men ändå.

Är ledig imorgon och sen jobbar jag söndag för att sedan vara ledig måndag och tisdag och det är behövligt. för jag har itne haft mycket tid över på en vecka nu. Det blir inte så mycket nu för fingrarna vill inte alls följa med i det jag ska skriva, bara att skriva ihop detta tog väldigt lång tid. Jag är nog för trött helt enkelt efter att ha suttit och laddat upp en massa bilder på facebook ifrån hajken. Vi har en grupp i vår klass där vi lägger in bilder så det är det som jag har suttit med.

Jag slänger in en uppdatering imorgon eftermiddag och då kommer även en uppdatering om hur det gått på utställningen. Toaletten och sen sängen nästa!

Grupparbete och logoped

Nu sitter jag i skolan med skolarbete, jag ska snart gå och träffa en logoped och få tips på hur vi i vårt kommande yrke ska använda rösten rätt. Inte kul, eller kanske jättekul vi får se. Idag är jag trött efter hajken och jag förstår inte hur jag ska orka jobba ikväll. Men kanske kommer en uppdatering antingen idag eller imorgon om hur hajken och dagen idag förövrigt har varit!

Dags att gå och använda rösten!

Packningen klar!

Nu har jag packat klart och jag är redo för att ge mig ut på halk, jag har precis hällt i mig en jordgubbs och blåbärs smootie men är lite sugen på en macka eller något så det kanske blir att äta lite. Sen tror jag att jag ska lägga mig och läsa en liten stund innan det är dags att sova.

Hör ni inget ifrån mig på några dagar så ligger jag i sängen på upptining efter måndagsnattens kyla i tältet! *brr*

Hajk på gång..

Idag är det söndag och jag ska försöka packa till hajken som jag ska åka på imorgon. Jag tror på ett roligt dygn uppe i mullsjö, jag hoppas bara att värmen kan hålla i sig någon dag till. Om vi inte eldar i kaminen så kommer det att vara kallt på natten men det hoppas jag att vi gör. Men det blir underställ, mössa och vantar som gäller på natten iaf.

Jag har också tänkt att träna hundarna lite idag om jag hinner, eller det blir nog mest lite träning med Tekla inför kursen på tisdag för mer hinner jag inte träna henne tills tisdag. Hade tänkt att ta med mig bägge hundarna till brukshundsklubben och träna lite men det regnar och får inte med mig någon som kan hjälpa mig med gungan så det får bli tisdag som vi tränar nästa gång. Jag har tänkt att försöka komma på hur man lägger in en film här så ska ni få se hur det såg ut för mig och Siri i början av sommaren och hur det ser ut nu. Klar förbättring helt klart. Om tiden räcker till idag så ska jag även försöka hinna med att laga lite middag annars så har vi i kylskåpet men jag har ätit det två dagar i rad nu men vi får se.

Klockan halv tre så är det dags att börja jobba igen och då är det jobb till halv nio ikväll som gäller och idag känns det tyvärr inte lika lätt som det gjorde igår att åka dit. Men det är väl det gråa vädret som påverkar lite.

Jag får se om det blir någon uppdatering ikväll, men annars återkommer jag på tisdag kväll när jag kommit hem ifrån hajken. Hoppas  bara jag inte förfrusit mina fingrar!

Idag vill jag Dissa Metereologerna som har sagt att september kommer bli rekordvarm och att det varma vädret skulle hålla i sig. Men det enda jag ser idag är grått och mulet väder.

Jag vill Hissa några jättesnälla på jobbet som klarar av att jag bara kommer och byter nästan vartenda helg utan att blir irriterade, det är mycket roligare att jobba på ett ställe där de flesta ställer upp. Jag ställer givetvis upp tillbaka!


Jobbarlördag..

Idag har jag arbetat i princip hela dagen, började tio och slutade halv tio så det är elva och en halv timma. Jag började morgonen med en halvtimmes morgonpromenad och koppelträning av Tekla Pekla, vi gick till skolan och sen i skogen tillbaka och jag måste säga det att jag undrar hur det ska gå att få den lilla donnan dragfri. Det är väl bara att kämpa på helt enkelt. Sen var det inte mycket mer än dusch och frukost kvar innan det var dags att åka till jobbet.

Nu har jag kommit hem för knappt två timmar sen och jag är pigg i kroppen men trött i huvudet. Jag övervägde att börja packa till hajken men jag tror att jag överger det och tar tag i det imorgon. Jag får se hur dagen imorgon blir. Antingen blir det packning hela dagen till hajken eller så blir det en liten variation på allt. Jag hade hoppats på att hinna en sväng till agilitybanan men vi får se hur det blir med det.

Dags att återgå till lördagsmyset.

Trött på det nu..

Ikväll har jag suttit i evigheter och försökt fixa till min blogg lite.. Snälla hjälp mig någon.

Nu ska jag sova, blir så trött!

Jobb imorgon!

Så mycket gjort..

Tre bakningar, en preomenad i skogen och en liten runda i stan. Nu blir det fredagsmys!

Ja idag kan man säga att jag har hunnit med jättemycket och jag är verkligen helnöjd med dagen. Det började med lite frukost borta hos mamma tillsammans med henne och mormor, sen så bar det hemåt för att göra sig iordning och åka till stan. Där handlade jag mat och gjorde två ärenden till sen framåt tolv så var jag hemma igen och då drog jag igång mitt storbak. Jag började med att baka bullar, för att vara första gången i hela mitt liv så blev jag ganska nöjd. Sen gick jag vidare på att göra hallongrottor vilket inte var första gången men det misslyckades lite för de blev lite brända även fast de var inne mindre än vad det stod.

Därefter tog jag mig en lite paus och tog hundarna med mig ut i skogen, vilket var behövligt men jag kunde gärna ha missat de två ormarna som vi träffade på. Inte alls kul med ormar! Var dock inga huggormar så det var ingen fara men ändå.

Sen bar det hemmåt igen för att fortsätta med storbaket och nu gick jag på farmors chokladrutor, lite som kärleksmums fast med sockerkakssmet istället för chockladsmet i botten. Nu är jag färdig och jag ska strax spola upp mig ett bad och påbörja mitt fredagsmys, Johan har åkt till Göteborg och Ullevi för att titta på någon crosstävling så jag är hemma själv ikväll. Tänkte göra lite kycklingtortillas senare när badet är avklarat. Ikväll blir det ledigt och sen jobbar jag hela helgen.=( Men jag ska inte klaga för jag har faktiskt varit ledig ifrån willys i nästan en och en halv vecka!



   

Mitt dagsverke idag, Hallongrottor, bullar och farmors chokladrutor.


Fredag och helgen kommer med stormsteg.

Idag är det fredag och jag har klarat mig ifrån fler nattliga besök på toaletten vilket är skönt. Var säkert bara något som jag ätit med inte tälde helt enkelt. Idag är jag ledig men imorgon och söndag så är det jobb för hela slanten som gäller sen på måndag och tisdag så är det hajk med skolan. Idag så ska jag baka jättemycket, först så blir det bort till mamma nu och äta lite fredagsfrukost och sen så blir det in till stan och handla allt som behövs både för matlagning och bakning. Jag ahde tänkt mig att baka lite bullar, hallongrottor,(dumlekakor) och cupcakes men vi får se hur långt jag kommer under dagen. Måste i vilket fall fylla på i min tomma frys.

Blir nog en tur till skogen med hundarna också under dagen, vi får se helt enkelt vad dagen har att erbjuda. Dags att åka till mamma för lite frukost.

trött på skiten..

Jag blir ganska trött på en del människor som inte kan gå dirket till mig om det är något de stör sig på med mig, jag kan inet öndra mig om jag inte vet vad som är fel. Blir trött på att folk baktalar, jag kan nog med göra det ibland men jag står för det om någon konfronterar mig med det. AHHH.. Vissa människor bättrar sig aldrig!

Jag kanske också måste sluta bry mig om vad andra tycker helt enkelt och bara vara mig själv men det är inte kul att gå runt som om att allt var normalt även fast det inte är det.

Ligger hemma idag på grund av illamående inatt, vilket innebar att jag inte fick någon sömn och besök på toa men är bättre nu och det känns skönt. Har jag tur så fick jag bara någon matförgiftning eller dylikt för jag har fått behålla det som jag ätit idag och jag känner mig pigg.

Diss och Hiss..

Idag är jag trött men har en STOR diss att genomföra innan läggdags. Idag så DISSAR jag det dåliga vädret, okej vi kan inte styra över det men det är inte kul när det regnar ungefär lite mer än halva dagen när man ska ha utedag hela dagen. Fy!!!!

Sen vill jag HISSA lilla Tekla som har varit så duktig idag på tåget och under hela dagen, terapi är bra men jobbigt för hjärnan för jag har en mycket trött hund som ligger vid mina fötter och sover. Hon har i princip sovit hela eftermiddagen sedan vi kom hem.



Tekla sitter och spanar ut genom tågfönstret.


Fullspäckad helg!

Helgen har varit ledig men fullspäckad! Fredagskvällen var jättelugn och skön hemma hos mamma och pappa. Lördagen inleddes med att softa i sängen framför nyhetsmorgon och sedan var det ut i skogen med hundarna och vi klarade oss ifrån regnet som sedan öste ner som ett soll. Johan klarade sig inte så bra ifrån regnet då han stod på crossbanan men jag tror att han tyckte att det var jättekul ändå. Klockan 13.00 så var det dags för att gå på släktträff vilket även det var jättetrevligt, jag känner inte hälften men det var ganska många roliga filmvisningar från när min gammelmormor och gammelmorfar levde och sedan var det lite bildspel och grejer och jag kan tycka att det är ganska spännande att veta vart sina rötter kommer ifrån. Vi var nog uppemot 150 personer och det är underligt var en släkt kan växa sig stor, som sagt var det mycket trevligt och jag var inte hemma förens klockan åtta och då intog jag soffläge och mys med Johan hela kvällen. Så i helgen har jag både haft fredagsmys och lördagsmys! =)

Dagen idag har jag tillbringat på brukshundsklubben i Ljungby och där gick det jättebra och Tekla skötte sig så bra i ringen! Jag som var så nervös innan hade verkligen inget att vara nervös för, det var ju inte så farligt och domarna var väldigt förstående och snälla. Synd dock att de i finalen enbart föredrog mindre hundar, för till final kom vi men inte längre tyvärr. Bättre lycka nästa gång.

Siri fick också göra utställningsdebut i ringen idag tillsammans med Alfred och det gick så mycket bättre än vad jag trodde att det skulle gå. Att Alfred skulle sköta det perfekt var jag inte orolig för men jag trodde absolut inte att Siri skulle vara så duktig så frågan är om vi inte ska göra ett försök med henne också.


                                                Alfred och Siri i ringen!


                                 Tekla ställer upp sig fint innan vi ska in i ringen!

När vi kom hem ifrån utställningen så var det bara in hemma och slänga i mig en macka för att bege mig till Värnamo Brukshundklubb och träna agility med Siri. Tekla som hade ställts upp i ringen två gånger och inte ens är 7 månader fick vara hemma och vila upp sig lite. Siri var på g idag trotts att vi varit iväg hela dagen och idag fick vi äntligen hjälp med hur vi ska träna in gungan så nu är vi ett gäng tjejer som eventuellt ska åka och tävla i Växjö om fyra veckor. Äntligen har vi något att träna till, det har gått bra varje träning men känns som om att vi inte kommer framåt.

Efter en lång dag och en timmes plugg nu ikväll så ska jag slänga i mig två varma mackor och sedan blir det soffläge resten av kvällen. Imorgon är det Jönköping som gäller!

Kram och godnatt.

Fredag och ännu en ledig helg att beta av..

Nu har jag intagit liggläge och tagit helg, egentligen så skulle jag jobbat i helgen men nu har jag bytt så jag blir ledig två i rad nu. Efter denna helgen så får jag dock arbeta tre eller fyra i rad men det får vi klara av det också.
Idag har jag varit uppe i Jönköping och haft friidrott med skolan, det var blåsigt,kallt och regnigt men ändå jätteroligt. Jag trivs verkligen i min nya klass känner jag och det är inte alls samma krav ifrån skolen heller.

Nu ska jag ta och koncentrera mig på att inte göra någonting för trotts att jag är ledig så blir det fullt upp i helgen, släktträff imorgon, utställning med Tekla och träning med agility med siri på söndag och vips så var helgen slut!

kanska uppdaterar i helgen!


Helledig idag.

Igår var jag halvledig och idag är jag helledig och det har varit fullt upp kan man säga. Dagen började när klockan ringde klockan åtta på morgonen, då var det bara att kliva upp och äta frukost för att sedan sätta sig i bilen och åka till Varberg för att plocka ner förtält och staket. Jag, Johan och hundarna gick runt och donade där i knappt två timmar innan vi var färdiga och nu är det fixat så nästa gång som vi åker ner blir det att ta hem vagnen.

Jag har tänkt att komma iväg och träna lite med hundarna men jag har än sålänge inte kommit så långt, vi var inte hemma i Hånger förens klockan halv fyra och nu sitter jag hos mamma och slingar håret. Det får bli lite träning imorgon eftermiddag när jag kommit hem ifrån skolan istället. Jag får nog däremot ge mig ut en sväng i skogen sen när håret är färdigt.

Tänkte börja härma rix morgonzoo med att hissa och dissa om det är något jag kommer på och...

...idag ska jag dissa det väldigt tråkiga vädert, hösten behöver inte komma riktigt ännu. Det jag ska hissa är nog isåfall att det dåliga vädret höll sig borta undertiden som vi plockade nere i Varberg så tältet höll sig torrt.

Halvledig..

Idag har jag inte varit uppe i Jönköping men jag har jobbat på willys och det gick jättebra. Under dagen så har jag varit inne i stan, gått en sväng med hundarna, pluggat och lagat mat så hann med en hel del faktiskt.

Imorgon blir det att åka till varberg och plocka ner lite staket och grejer nere vid husvagnen, jag måste säga att det känns både skönt och lite vemodigt. Det blir nog ingen husvagn där nästa år för vi känner att vi var där nere så lite i år och eftersom vi hade funderingar på att strunta i det redan i år så är det nu bestämt att det inte blir nästa år. Men vem vet det ändrades ju förra året, det hinner faktistk gå många turer innan det är klart hur det blir men just nu blir det inget.

Idag kan man läsa i tidningen om den hemska svininfluensan. Den är säkert farlig och så men hysterin kring den i media är grym,  Det är inte konstigt om det sker massvaccinering eller om panik bildas. Jag har hört att en del människor inte alls blir dåliga utan det blir bara en vanlig influensa.NU KOMMER SVININFLUENSAN MED STORMSTEG. Fler beräknas att dö... Bla Bla bla. Idag dissar jag Media för att det skapar sån uppståndelse kring svininfluensan.

Härligt!

Tänk vad lite fint väder kan göra med humöret, det var inte ens särskilt jobbigt att ha seminarie idag i skolan. Vi hade ju fått vara ute hela förmiddagen först. Idag har varit en mycket bra dag och jag har hunnit med jättemycket. Först var jag i skolan mellan nio och fyra, tyvärr så strulade täget på vägen hem så jag var inte hemma förens kvart över sex och sen var det dags att åka till willys och handla lite vilket innebar att jag inte kom innaför dörren hemma förens sju.

När jag plockat upp maten så tog jag en hund i varje hand och gick en vända i skogen och tränade lite sök och inkallningar med vovvarna och idag gick det bäst hittills. Jag tänkte på det när jag var ute och gick att vilken skillnad det är på min syn på hur man lär en hund nu mot när jag fick Siri. Jag har ändrat mig jättemycket, men erfarenhet är bara bra och det gäller allt som man gör här i livet. Går det inte bra så kanske man inte testar det igen eller så förändrar man kanske sin metod till någonting bra.


   
Mina Fina hundar har dragkamp och ställer upp på bild fint. Siri intar sittställning och Tekla stå position.


Ikväll när vi kom hem ifrån vår promenad så drog jag en enkel vals med dammsugaren och plockade iordning här hemma, nu myser jag framför tv:n och kaffet ligger i magen. Just nu har jag den känslan av att det inte kan bli mycket bättre! Dags att mysa vidare!


Lovade ju en bild på min nya look!


RSS 2.0