Hemma igen.

Nu är Siri hemma igen och det känns väl skönt men det känns inte som om de har gjort så mycket, hon ska få nytt foder och ny medicin och jag hoppas att det blir bra nu. Jag är på vippen till förtvivlad, jag är orolig över vad det kan vara för fel på henne och sen är det riktigt svårt att se henne så hungrig hela tiden. *Snyft*.. Veterinären ringer på måndag och ger mig mer information och säger vad alla prover har visat, Samtidigt så slipper hon ligga i en bur hela helgen om de ändå inte gör något.

Annars har denna dagen varit en utav den mest stressiga dagen i mitt liv, allt har bara rört ihop sig från den stunden jag slutade skolan idag. Fast jag hittade två par riktigt snygga stövlar på skopunkten så nu var vinterstövlarna fixade. Nu blir det soffan, vänner och lite chips, Johan är och sätter på vinterdäck på bilen. De däcken som han satte på igår var värdelösa så han får pengarna tillbaka för dem så jag och Siri är hemma själva men han kommer nog snart.

Utan hund.

Siri fick stanna på djursjukhuset nu och det var väl väntat och det är det bästa för nu kanske hon för en gångs skull blir frisk och de kanske kan komma på vad det är för fel på henne. Det var dock inte lätt att lämna henne där fast det väntade jag mig inte att det skulle vara heller även fast jag vet att hon har det bra där så saknar jag henne.
 
Johan tänkte fixa vinterdäcken idag men f'äljarna passade inte så nu har han fixat nya fäljar så han ska kränga över vinterdäcken och sen byta. Jag antar att han blir lite sen men jag får hoppas ändå att det går fort för det är tråkigt här hemma nu. Idag var det riktigt ruggigt ute och det kommer snö, mina fötter har varit kalla hela dagen och det tog två timmar under filten innan de var tinade. Nu ska jag gå och ta på mig mysbyxor och tofflor så att jag blir varm, jag tar kanske en kopp varm oboy också.


Djursjukhuset.

Saker och ting ändras snabbt, vi skulle gett Siri en ny medicin idag men nu vid tio så hade hon varit hur lös som helst igen och det mesta var bara blod så det blir djursjukhuset i eftermiddag redan. Eftersom det mestadels var blod så ville dem ha upp henne idag i alla fall. Nu blir det en ordentlig utredning på henne så nu hoppas jag att allting blir bra annars vet jag snart inte vad jag tar mig till.

Hårt bajs och tidig morgon.

Idag när jag var ute med Siri på den tidiga morgonen så bajsade hon faktiskt hårt, det tycker jag visar på att hennes diet som hon fick av veterinären var för mycket. Igår på morgonen fick hon bara hälften av det som veterinären ordinerat men sen bantade vi henne igår igen och det kan vara därför som bajset var hårt idag. Så jag pratar! Idag ska hon i vilket fall få en annan medicin och hennes diet har veterinären minskat till hälfen nu så vi får hoppas att vi får bukt med detta så att vi kan få gå ut och busa i skogen snart. Jag tror aldrig att jag har behövt analysera bajs så som jag har gjort de senaste två veckorna, det skulle vara med lilla Smultronagnes isåfall fast då var jag inte så delaktig. Smultronangnes som Stina säger är i vilket fall Siris syster för er som inte vet.

Idag var det riktigt jobbigt att gå upp och jag tror att jag snoozade i minst en halvtimma innan jag orkade sätta mig vid sängkanten och vakna till, imorgon är det ännu tidigare för då ska jag och Johan lämna in bilen igen fast denna gången ska de bara göra en felsökning på den och det kostar inget för oss.

Sjuk vovvis..



Min lilla hund vill inte bli frisk och hon bli bara smalare och smalare med tanke på att hon inte får äta. Nu imorgon ska jag börja om med dieten för tredje gången och denna gången ska hon äta en annan medicin och fungerar det inte nu så ska hon läggas in igen för utredning över vad det kan vara. Det verkar inte som om det är något som kan smitta i alla fall sa veterinären idag och det känns skönt tycker jag, fast hon vet inte säkert men vi får se. Hon är så trött för att hon inte får någon mat och det gör allmänt ont i mig att se henne så hungrig, trött och vissen.

Frågor.

Ida skrev i sin blogg att de som ville blev utmanade att svara på några frågor och det tycker jag alltid är kul så de´n utmaningen antog jag.

1) Vad åt du till frukost?
En kopp kaffe, ett glas juice, ett ägg och en smörgås med ost på.

2) Lägg ut den senaste bilden du tagit på dig själv.



Tog kort när jag var nyklippt för att visa er på bloggen, minns inte riktigt när det var.


3) Vem fick du ditt senaste sms ifrån?
Hmm, tror att det var Tina

4) Vilken färg har din dator? Alltså skalet...
Svart och grå

5) När var du arg senast?
Kommer inte ihåg möjligtvis lite arg på min handledare i skolan när hon sa till oss fyra dagar innan redovisningen att vi skulle lyckas fånga 35 barns uppmärksamhet, vi hade räknat med 15.

6) Ditt bästa minne från skoltiden?
"Nilsson ditt förhärdade fruntimmer släpp kanoten!" Det sa min gympalärare som jag hade på gymnasiet till en tjej som var nyopererad under en kanothajk med klassen och den hajken och den repliken glömmer jag aldrig.

7) Ditt sämsta minne från skoltiden?
Höjdhoppning på Hånger skola då alla skrattade åt mig för att jag inte kunde hoppa så högt, har inte kunnat hoppa höjdhopp sen dess.

8) Yoga eller löpning?
Sprang en del förr men nu föredrar jag en promenad i skogen med Siri.

9) Spaghetti Bolognese eller Oxfilé Provencale?
Spaghetti!

10) Vilka tidningar läser du regelbundet?
Förskoletidningen och finnvedens tidning´.

11) Favoritkaraktär i deckare?
Gunvald i Beckfilmerna

12) Teveprogram du aldrig missar?
Följer inget program direkt, finns bättre saker än att glo på tv. Fast vänner går alltid, fast då är det på dvd:n jag tittar.

13) Vem är du avundsjuk på?
Ingen som jag kommer på just nu. Har nog med mitt eget liv för tillfället.

14) Din bästa revansch?
Kommer inte på något just nu.

15) Din bästa chef ever respektive din sämsta?
Janne på Willys är riktigt bra och chefen innan honom kan jag säga inte var bland de bästa. Fast jag har inte haft så många så har inte så mycket att jämföra med.

16) Mat som du aldrig någonsin kommer att äta? Orsak?
Är inte så kräsen av mig och jag äter nog det mesta, slipper jag bruna bönor bara så är jag nog ganska nöjd. Har aldrig gillat det.

17) Offentlig person som du skulle vilja ta dig ett snack med?
Carola, min stora idol som ibland är väldigt lustig och det vore trevligt att få veta varför.

18) Kaffe eller te?
KAFFE!

19) Skostorlek?
36 till 37 men oftast 36.

20) Hur ofta är du på IKEA?
Trotts att jag åker förbi där nästan varje dag så blir det nog inte mer än en gång i halvåret.

21) Om du hade fem miljoner över - vad skulle du köpa? Och du var tvungen att köpa något annars skulle de försvinna...
En minicooper som är min drömbil (shoppingbil) hehe, en fin bil till mig och Johan (familjebil) hehe. Pengarna som blir över köper jag några fonder för och sen går resten till välgörande ändamål och till familjen.


Ledig dag.

Idag är jag ledig och det känns skönt för nu har all nervositet inför sagouppgiften släppt och jag känner att jag verkligen kan vara ledig. Siri har gått och blivit sjuk igen, hon är väldigt pigg och hon är så hungrig så det skär i hjärtat över att jag inte får ge henne mer. Veterinären skulle ringa till mig i eftermiddag och säga till mig hur vi skulle gå vidare. Jag hoppas att detta släpper snart för jag börjar snart min praktik och Johan börjar jobba på måndag så vi kan inte vara hemma och ge henne mat varannan timme så det ska jag också föröka pussla ihop lite. Jag går inga långa dagar på praktiken så hade allt varit normalt så hade hon klarat sig hemma själv men vi får se om veterinären kan komma på någon dunderkur till henne eller om vi får åka upp ikväll igen.

Det blev inget tisdagstema igår för klockan drog iväg alldeles för mycket så det får bli en annan gång när jag har tid, nu ska jag försöka att plugga lite B-uppsats tills imorgon. Jag och Matilda ska sitta ner och fundera lite fram och tillbaka hur vi ska gå tillväga för att bli färdiga så snabbt som möjligt, vi ska också försöka få färdigt vår bakgrund. Fast jag tar dagen som den kommer idag känner jag, hinner jag plugga så hinner jag.

Frukostdax!

Regn, redovisning och bio.

Idag har det varit en mycket hektisk dag i mitt liv, dagen började vid sängkanten klockan 5 på morgonen då det var dags att gå upp. Det var riktigt tungt att gå upp med tanke på att regnet öste ner för fullt. Jag var ute med Siri i fem minuter och sen var vi dyngsura. Klockan sex cyklade jag ner till stan för jag och mina studiekamrater skulle ha med oss ett miniatyrslott till skolan på bussen, eller miniatyr och miniatyr det var ganska stort.  Väl i skolan så hade vi redovisning för barn och det gick jättebra så nu väntar vi bara på besked om det enbart blir G eller om det blir VG. Godkänt blir det men vi får se om vi får högre, hoppas går ju. Det känns väldigt skönt nu när den uppgiften är färdig så nu ska vi bara koncentrera oss på B-uppsatsen och Vfu: n som börjar på måndag.

Jag var hemma från skolan klockan tre¨och då lade jag mig i sängen och vilade för jag var riktigt trött då. Sen bar det bort till Ann för att äta lite innan det var dags att gå på bio klockan halv åtta. Det var filmen Rally brudar och den var faktiskt riktigt bra så den kan jag rekomendera er att se. Jag kom på nu att idag är det tisdag och jag ska faktiskt se om jag kan få ihop ett litet tisdagstema idag, fast det beror på vad temat är för något.

Regnig morgon.

Nu är klockan snart sex och jag sak snart ta och trampa ner till stationen på min racercykel eller om jag tar bilen igen för det regnar något förfärligt. Idag ska vi ha vårt sagotema i skolan, det ska komma 35 barn och titta på oss när vi framför sagan om Guldäpplet med silverblad och nu känns det som om jag inte kan mer än hoppas att det går bra. Vi har gjort allt vad vi kunnat och nu kan vi inte göra mer än att spela upp pjäsen och jag återkommer i eftermiddag med rapport om hur det gick.

kram kram

Regn och varma blåbär..

Idag är det söndag och jag har mest legat under filten och tittat på alla bra program som gått på tv hela dagen. Jag har varit ute med Siri några gånger fast det har mer varit ut och sen in igen för Siri har liksom mig inte gillat att vara ute, jag har fått dra ut henne genom dörren.

Annars har jag pluggat en del med B-uppsatsen och lite med sagotemat som vi ska ha på tisdag men annars har dagen varit lugn och eftersom det har varit många bra och intressanta tvprogram idag så har det varit svårt att koncentrera ¨sig på skolan men jag får göra ett nytt försök i eftermiddag. Nu ska jag börja läsa ltie studentlitteratur och eftersom Johan ska bjuda på middag idag så behöver inte jag göra någonting i köket heller och det är skönt. Åter till skolarbetet!

Lugn helg.

Denna helgen har varit lugn hittills, jag gick en sväng på stan idag på förmiddagen och hjälpte en kompis att bli av med lite lappar och det gick faktiskt fortare än vad jag trodde. Sen efter det var det dags att åka hem och fatta tag i kurslitteraturen en liten stund innan det var dags att åka ut till Hånger för att plugga med sagotemat eller fixa lite rekvisita.

Nu ikväll blir det en lugn kväll framför tv:n med lite godis och mys. Imorgon är det nya tag med skolarbeten och läsning av kurslitteratur. Jag är allmänt trött på skolan nu och det ska verkligen bli skönt att få ha vfu nu för jag orkar inte med mycket mer nu i skolan. Jag och många mer kommer att ge kurslaget i denna kursen mycket kritik i kursutvärdering och vi kommer eventuellt gå till högre instanser för vi är inte nöjda med denna kursen alls.

Nu ska jag ge Siri mat och tvätta bort min ansiktsmask, hoppas att helgen varit bra för er..

Skola, bilfix, hundhämtning och 30 år.

Nu var det helg för min del eller jag ska åka och hälsa på min vfu-plats imorgon en liten stund på förmiddagen men det räknas knappt, sen blir det nog lugnt i helgen skulle jag tro. Jag minns inte sist jag hade en helg då jag inte hade något planerat, det mesta av helgen måste jag dock ägna åt skolarbete för lärarna har prackat på oss jättemycket nu innan det är dags för vfu.

Idag har jag hunnit med mycket, först var jag och lämnade bilen på service innan det var dags att åka till skolan. Jag var i skolan till klockan halv tre och sen var det till holmgrens för att hämta tillbaka bilen och äntligen få hämta hem min lilla bebis eller ögonsten Siri. Hon blev så glad när hon såg mig och jag blev väldigt glad när jag såg henne. Det var en stackars tjej på djursjukhuset som hade fått avliva sin hund och hon satt och såg när alla lyckligt hämtade sina friska hundar, hon var så ledsen och jag tyckte verkligen synd om henne. Kunde hon inte fått sitta någon annanstans, fast de har väl kanske ingen plats för det. Det måste dock varit hemskt att se alla få sina hundar eller djur och veta att får inte ta med mig min hund hem, tydligen hade hon fått veta under dagen att hunden skulle avlivas med så det var väl lite extra jobbigt.

Ikväll har jag varit på Forshedas högstadieskola som firade 30 år och det var faktiskt en riktigt trevlig tillställning och lite extra kul när man själv har gått där och gott fika hade dem fixat med. Nu ska jag lägga mig framför tv:n med Johan för nu har jag suttit här och pluggat i två timmar och nu är inte det kul längre.



 
 Äntligen hemma!

Statistik..

Sitter på en genomgång av statistik nu och det är inte alls kul tycker jag. Bara en massa siffror och diagram hit och dit.. Ikväll ska jag på 30 årsjubileum på Forshedas högstadium och det ska bli lite kul att titta tycker jag. Återkommer kanske senare.

Kennelträff och sjuk hund.

Nu var det onsdag igen och veckan börjar nu gå mot helgen. Nu var det ett tag sedan jag skrev sist, jag hade skrivit ihop ett jättebra inlägg i söndags om helgen men när jag skulle uppdatera så försvann sidan och inte ens hälften av inlägget blev sparat och då blev jag sur och sket  att uppdatera. Förra helgen var helt okej och jag tog det ganska så lugnt. I fredags blev det pizza och mys framför tv:n och det var skönt för jag var trött efter förmiddagen i skolan. Föreläsningen som vi hade var jättebra men väldigt tung, den handlade om barn och sorg. I Lördags var det kennelträff och det var mycket trevligt och det var roligt att se alla små ulltussar springa omkring. På kvällen sen var vi bjudna till Ulrika och Martin där vi åt mycket gott och hade det allmänt trevligt. Tack för en trevlig dag och kväll! På söndagen var det bara jobb och plugg som gällde, tvättade också en del.

Nu är det som sagt onsdag och min lilla vovve ligger uppe på djursjukhuset uppe i Jönköping för hon har varit dålig i magen i några dagar och natten tills igår fick jag gå ut med henne sex gånger. Igårkväll hade hon undertemp och var allmänt hängig så vi bestämde oss för att åka till Jönköping med henne. Idag när jag pratade med veterinären så verkade allting bra så hon får komma hem imorgon.

Nu är det också klart att vi flyttar till Hånger till våren, det känns kul och jag längtar som bara den nu. Vi skrev på papprena förra veckan så nu ska jag flytta "hem" igen. Haha.
Annars händer det inte mycket för tillfället, Jag går i skolan och kämpar på för fullt för att få klart mina arbeten innan det är dags för praktik. Jag hoppas att allting är bra med er i övrigt.

Bilder ifrån kennelträffen!

 
 En godissugen Siri! Titta bara på tungan så ser du.

     
                      Siri, Vera och Alma,         Lilla Sue såg ut som en liten valp!

( klicka på de små bilderna för att få dem stora)

Fredag..

Idag är det fredag och jag bara tar det lugnt. Jag slutade klockan ett idag efter att ha haft två mycket bra men tunga föreläsningar om hur man ska möta barn i sorg. Min handledare sa att förmiddagen skulle bli ganska tung och det var den verkligen och hon sa att hon lade den på fredagen för att vi skulle kunna smälta allt i helgen och det behövdes verkligen. Vi fick många bra tankar att fundera på och lite olika ideer om hur man skulle aggera i en krissitution. För att sammanfatta förmiddagen så var det en utav de bästa men tyngsta sedan jag började på högskolan.

Utöver det så har det i eftermiddag blivit besök på sjukhuset, städning här hemma och hämtning av pizza. Vi orkade inte laga någon mat ikväll så det fick bli så idag för imorgon är inte jag hemma och Johan har mat som han kan äta.

Jag ska på kennelträff imorgon med Siri och det ska bli roligt, sen på kvällen är vi hembjudna till Ulrika och Martin för att äta lite. Dem ska också med på kennelträffen så vi sa att det kunde bli trevligt att äta lite på kvällen, Ann och adam ska med också så jag tror att det blir jättekul. Johan som fortfarande inte får röra sig mer än i vardagssituationer får vara hemma, han säger att han känner sig bättre än vad han trodde att han skulle göra efter operationen och det är känns väldigt bra.

Lägger ut bilder från kennelträffen senare i helgen. Kram kram och trevlig helg!

Plugg, plugg och installation..

Nu har jag suttit framför datorn sedan klockan sex och det är inte så kul, eller jag känner mig ganska så vimmelkantig. Fast har varit uppe och fixat och donat en del mellan varven så jag har väl inte suttit regelbundet. Nu kommer jag inte mycket längre med skolarbetet ikväll så nu ska jag ta mig lite tid och se om jag lyckas installera min skrivare på min nya dator.

Det laddar för fullt och jag hoppas att allting går bra. Ska i vilket fall gå och göra mig iordning

Torsdag och slutet av veckan..

Idag var det torsdag och jag har varit i skolan på förmiddagen och nu i eftermiddag har jag varit hemma. Jag kom hem vid två sen vilade jag en liten stund innan det var dags att laga lite mat för jag var riktigt hungrig. Sen så var jag ute en sväng med Siri innan det var dags att börja plugga för kvällen. Nu har jag en liten paus bara innan det är dags för att gå vidare med mitt skrivande.

Kanske skriver en rad sen.

Tråkigt väder idag med!


Stressiga dagar och operation..

Framöver blir det ganska många stressiga dagar och jag kommer behöva all vila jag kan få. På sätt och vis kan man säga att det är lite bra att citygross öppnar idag för då ringer dem inte från willys och vill att jag ska jobba, fast jag behöver verkligen pengarna, det finns fördelar och nackdelar med allt.

Igår opererades Johan och allting gick bra, han fick ligga kvar över natten för att dem skulle hålla lite koll på honom men nu är han hemma. Nu framöver blir det lite besök på sjukhuset men vi får hoppas att det inte blir inflamerat igen så att han blir pigg snart.

I skolan stressar dem på oss en massa arbeten som vanligt och denna veckan fick jag nästan lite ont i magen på måndagen men det har gått över nu och jag känner ändå att jag är ganska så ifatt mig. Jag får plugga nu några eftermiddagar och sen ska jag ut på vfu om tre veckor och det ska bli skönt. Jag pluggade ifatt mig en hel del igår med när jag väntade på att Johan skulle bli klar. Nu ska jag återgå till mina skolböcker. Kram och Hej!

Tråkigt höstväder idag! Saknar det fina höstvädret.


Etik och moral.

Nu har vi en vecka i skolan som bara kommer handla om etik och moral, det är väldigt intressant men det är också ett ämne där man kan vrida och vända på allting. Fast vi har fått en ny uppgift varje dag som ska göras till varje föreläsning, precis som om att jag inte redan har mycket att göra känner jag. Hela denna veckan går bara till det så och en massa studiegruppstid försvinner som vi hade planerat in. Vi har hur mycket littertur som helst att läsa och en hel del arbeten som ska göras med så känns som jag trodde det skulle kännas nu en bit in i denna kursen. Fast vi protesterade ganska mycket så en uppgift drog Lena tillbaka och det kändes ganska skönt.

Annars sitter jag nu i skolan och pluggar på vårt sagotema och det är lite si och så, eller jag har tagit på mig den tråkiga uppgiften att skriva rent faktadelen och det är lika bra för då har jag lite koll för jag gillar inte att inte ha koll så är det bara. Jag skulle egentligen åkt upp en sväng på A6 nu undertiden som jag väntar på att Johan ska hämta mig men jag hade en så tung väska sen kände jag att det är bättre att jag pluggar nu så slipper jag en liten del när jag kommer hem. Fast jag borde inte sitta och skriva här heller så jag återkommer under kvällen sen.

Plugg.

Nu har jag suttit och pluggat i evigheter och det ända jag har fått ner i datorn är tio rader och nu börjar jag känna lite stress komma över mig för jag har precis kommit på hur mycket littertur som jag har att läsa. AHH!

Söndag och helgen slut.

Nu var det söndagskväll igen och det är snart dags att påbörja en ny vecka. Nästa vecka blir nog ganska lugn för jag ska bara upp till skolan tre eller fyra dagar och sen jobbar jag bara på söndagen så är ledig ganska mycket faktiskt. Fast jag får plugga igen det som jag har missat att göra idag, men det är bara mitt eget fel.

I fredags så jobbade jag från fyra till halv åtta och när jag hade slutat så åkte jag och Johan till mcdonalds och sen blev det bara lite slapp -och myskväll hemma framför tv:n. Igår var jag, Johan, Matilda och Hampus på fest hos Justine och det var jättetrevligt tycker jag. Tack så mycket för en trevlig kväll!

Idag gick jag upp vid nio-tiden, då satte jag mig framför tv:n med en kopp kaffe och tittade på nyhetsmorgon på fyran och det tog bara en halvtimme eller nått sen satte jag på Vänner. Jag låg framför tv:n fram till kvart i tolv och sen skrämde jag upp Johan ur sängen för vi skulle ut till Ulrika och Martin och hämta Siri. Väl ute i Hånger så fikade vi lite och sen gick jag, Siri och Vera med Matilda och Hampus till kyrkogården för att lägga en liten ros på Lillemors grav eftersom det idag är ett års sedan hon dog,jag tänker på henne ofta och saknar henne. Under tiden som vi var där så åkte Johan lite cross med Martin och sen åkte vi hem. Nu ikväll så var Stina här en liten sväng och sen kom Ulrika och Martin förbi för att hämta henne och då drack vi lite kaffe.

Det var min helg det och nu får man ta nya tag inför den nya veckan och jag ska upp klockan fem imorgon och det känns lite si och så. Nu måste jag återgå till mina studier innan det är dags för sängen.


Helg..

Tjoho nu är det helg och jag är ledig och det ska bli skönt det. Jag ska på stan med Matilda imorgon för att köpa present till Justine som vi ska på fest till på kvällen.
 
Ikväll så blir det lugnt med idol och mys i soffan för jag är lite trött ikväll så somnar nog innan röstningen är slut men Johan får väl väcka mig isåfall.

Nu var en utav de värsta veckan i skolan slut men nästa blir det mycket till skolan med fast jag ska vara ledig i någon dag med för Johan ska opereras och han kan behöva lite hjälp hemma någon dag efter. Jag blir nog bara hemma en dag skulle jag tro fast vi får se.

Hej och trevlig helg på er.

Musik..

Nu har jag haft tre riktigt roliga musiktillfällen i skolan och jag vet inte hur många utav er som läser som arbetar inom barnomsorgen men jag kan verkligen rekomendera ett material som heter Flyg lilla fjäril. Det är rytmik och där finns så mycket som man kan göra med barnen som är så roligt. Bara ett litet tips.


Torsdag..

Idag var det min sista heldag för denna veckan och imorgon ska jag bara upp på förmiddagen och helgen är jag ledig och det ska bli skönt. Det blir kalas ute i Smålandstenar på lördag och sen blir det nog mest lugnt i helgen med en del plugg.

Idag kunde jag inte sova på bussen till skolan för jag bara funderade fram och tillbaka på både det ena och det andra och det kan vara nyttigt det också. Kommer kanske ett mer spännande inlägg i helgen.

Promenad bland höstlöven..

Idag kunde jag gå lite tidigare ifrån skolan vilket gjorde att jag kom hem en och en halv timme tidigare. När jag kom hem så tog jag min hund och gick en härlig promenad och jag träffade lite folk så tog längre tid än vad jag tänkt men det är alltid trevligt att stå och prata en stund. Sen var det hem till spisen för att laga lite middag tills imorgon och nu ska jag slappa lite innan det är dags att gå ut med Siri och gå och lägga mig.

Lite höstbilder tagna från min promenad

 
  
Höstträd!

   
Nu har många höstlöv fallit och jag gillar att sparka i högarna!


Klicka på bilderna för att få dem större.
 

Tisdagsmorgon och jag väntar..

Nu är klockan åtta och jag sitter och väntar på att mina studiekamrater ska komma så att vi kan komma igång med vårt sagotema. Idag är jag jättetrött känner jag och huu så kallt det är ute, inatt har det varit frost och jag tog på mig vinterjacka idag så att så kallt är det.

Idag blir det Jönköping för hela slanten och när jag kommer hem ska jag först gå en liten sväng med Siri tänkte jag och sen ska jag laga mat och efter det så blir det lugnt ikväll. Fast innan jag har ätit så är det nog ganska så sent. I eftermiddag så har vi matematik i förskoleklassen och det är med birgitta och det känns väl sådär kul. NOT!

Nu kom mina studiekamrater så jag kanske skriver en rad senare.

Måndag.

Nu är jag trött och snart blir det sängen, ska bara gå ut med Siri först. Jag har jobbat sedan klockan tre och jag slutade klockan nio så nu känner jag mig ganska seg som sagt.

Vet inte vad jag har för nytt att komma med idag, inte så mycket mer än att när man jobbar inom serviceyrket så träffar man mycket underligt folk.


Lugna gatan..

Nu sitter jag här igen framför datorn och gör ingen nytta, fast jag har gjort lite nytta idag ändå för jag har jobbat, varit ute och gått i hånger med Siri och plockat lite här hemma. Så lite vila kan jag unna mig och annars har det varit lugnt idag. När jag slutade jobba så åkte jag och Johan till mamma och pappa för att äta middag och där satt vi och småpratade i några timmar sen gick jag och mamma en liten promenad. Vi hittade faktistk lite kantareller också och det var roligt. Innan vi åkte hem så tog vi en runda in till Ulrika och Martin där vi satt och småpratade en stund. Jag jobbade inte många timmar heller så idag kan jag sammanfatta dagen som lugna gatan. Eller kanske lugna dagen.



Tittut!
 Min studiekamrat och bästa vän har kommit hem ifrån min mamma och pappa idag!

Inkörning, stress och ungdomar.

Idag har vi kört in husvagnen för vintern och det känns skönt för nu behöver vi inte tänka mycket mer på den på hela vintern. Många roliga stunder har vi i vilket fall haft i den, vi får se hur det blir till våren med allt som gäller den och just nu ser det ut som vi säljer den men vi får se.

Annars har jag jobbat hela dagen idag från klockan tolv till nio, första halvan av arbetspasset var väldigt stressig med mycket folk och inte en enda lugn stund på hela eftermiddagen. Sen ikväll var det ganska lugnt och jag hann städa över alla kassorna så tiden gick fort. Samtidigt tycker jag det är bra när det är stressigt för då går tiden mycket fortare och jag stressar inte upp så mycket i kassan heller för jag kan inte ta mer än en person i taget.

Jag börjar undra vad som händer med våra ungdomar, hela sommaren så hängde ett gäng utanför willys och vi fick köra ut dem flera gånger. Dem är fortfarande kvar, hur kul kan det vara att hänga utanför willys en hel lördag det måste väl finnas annat att göra. Sen är det två killar i detta gänget som hoppar på och retar en handikappad person så idag vågade den stackarn inte gå ut. Vakten fick följa honom ut. Vad händer med de unga, tacka vet jag landet där man bara kunde hänga i busskuren. Vi hade i och för säg vett att dra hem till någon och titta på en film eller nått.

Jobb idag.

Idag så har jag jobbat mellan 8.30 och 17.30 i frukten och där hinner man inte komma till jobbet innan det är dags att gå hem. Imorgon blir det värre när jag inte börjar förens tolv och slutar nio och det är i kassan och där går tiden inte fort.

Nu har jag precis ätit en kebebrulle och det är idol på tv så ska återgå till den nu. Jag kanske återkommer imorgon.

Tjejkväll..

Idag har jag varit på tjejkvällen nere i stan med mamma och min moster, jag hittade ingenting men det är alltid roligt att titta på folk och komma ut. När jag kom hem skulle jag gå ut med Siri men jag vände fort för det blixtrade till och mullrade så Siri fick bara kissa lite snabbt. DET SKA INTE ÅSKA I OKTOBER!  Sommaren är slut så jag borde få vara skonad mot det nu.

Imorgon är det jobb som gäller för hela slanten, jag börjar halv nio och slutar halv sex så det blir en lång dag. Igår fick jag reda på att jag klarade naturtentan med och troligtvis med VG som betyg, eller jag behöver tre poäng ifrån sista delen och det tror jag att jag har så har jag lite tur så får jag VG för första gången under min utbildning.

Ska försöka fatta mod att gå ut snart igen så att Siri får göra sina behov inför natten, för nu verkar det inte komma fler knallar.

Godnatt!

12 timmar..

Idag gick jag hemifrån klockan 06.15 och kom hem 18.45 så idag har jag varit iväg i tolv timmar och nu känner jag att jag är jättetrött. Fast jag ska inte klaga för nu när jag byter buss hit och tåg dit eftersom dem bygger om järnvägen så vågar jag inte somna så jag får tid att plugga så det jag skulle läst tills imorgon läste jag klart igår så det känns skönt. Jag är dock väldigt seg nu när man kommer hem, som tur väl är så hade Johan varit gullig och diskat och lagat lite mat så det var gulligt! Jag var på två JÄTTEBRA föreläsningar idag så det kändes inte fullt så tungt så det blir nog värre imorgon då för då har jag två ganska stillasittande föreläsningar, Idag hade jag musik och jag blev så inspirerad.

Imorgon är jag borta lika länge sen ska jag jobba hela helgen men sen blir det inte mycket mer arbete i höst. Nu när Citygross öppnar så försvinner mina tider på willys så jag får ta det jag får nu.



RSS 2.0