lite soligt!

Idag är vädret bättre än vad jag trodde att det skulle bli när jag steg upp ur sängen klockan fem idag, för då öste regnet ner. När man börjar vid sex på morgonen så känns det som om att man är den enda i hela världen som är vaken förutom de tre man oftast möter på varje gång man ger sig ut så tidigt på morgonen. Eftersom att regnet öste ner så på morgonen så blev det så mörkt så idag fick jag tända lamporna när jag gick runt här hemma och det var längesedan nu. Jag får nästan lite höstångest då.

Nu har hundarna fått sig ett varsitt ben som de ligger och tuggar på, jag har röjt upp lite i köket och i tvättstugan. Jag skulle som ni vet ha städat lite igår men det blir ingenting utav det och just nu känns det inte som om att det blir av idag heller, jag är helt öm i fötterna efter en dag i frukten så tror faktiskt att jag ska ta en filt och gå ut och läsa lite. Städningen kan vänta en dag till. Det är soligt men det blåser så kallt så man behöver verkligen något om sig. Nu är det bara tre arbetsdagar kvar sen är jag ledig helgen, tjoho.! Jag räknar sakta men säkert ner.

Väntar på att Johan ska komma hem med så att vi kan gå ut och rasta av hundarna lite, sen imorgon åker Johan och Tekla till Varberg. Jag och Siri blir hemma till fredag sedan beger vi oss till Halmstad där Tekla och Johan möter upp oss för en mysig helg där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0